Και τώρα που σιγά σιγά πλάκωσαν οι ζέστες, θα ξεκινήσουμε τις ερωτικές συνευρέσεις σε θάλασσες και ακτές, ξεχνώντας για λίγο τα παραδοσιακά μας λημέρια. Αλλά για να κρατήσουμε και την ομορφιά του σπιτιού στις κορυφαίες θέσεις, σου έχουμε φέρει εδώ 6 ιδέες για στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις, για να φέρεις μια τσαχπίνικη νότα στη σχέση σας. Τα μόνα σύνεργα που θα χρειαστείς είναι ένας καθρέφτης, ο παρτενέρ σου και όρεξη για παιχνιδάκι. Λοιπόν, έχουμε και λέμε!

 

1. Ιεραποστολικό

Αν δεν έχεις πειραματιστεί ξανά με καθρέφτη, από εδώ ξεκινάς ως αρχάριος. Ξεκινώντας με απλές στάσεις θα οικειοποιηθείτε πιο γρήγορα με τη διαδικασία. Τοποθετείστε το καθρέφτη στο πλάι του κρεβατιού και δεδομένου της στάσης σας, θα βλέπετε ελαφρώς τα σώματα και τις κινήσεις που θα κάνουν, χωρίς να νιώσετε ότι είναι too much. Μπορείτε μάλιστα να παίξετε και με το φωτισμό για να δημιουργήσετε μια έξτρα ερωτική ατμόσφαιρα. Μόλις πάρετε το κολάι και συνηθίσετε την αίσθηση, ξεκινήστε ένα-ένα να δοκιμάζετε και τα παρακάτω!

 

2. Στα τέσσερα

Εντάξει νομίζω ότι αυτή η στάση δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν, γιατί να το κάνει εδώ; Ειδικά με έναν καθρέφτη μπροστά σας, έχετε την ευκαιρία να βλέπετε επακριβώς την έκφραση του άλλου, το οποίο από μόνο του είναι άκρως ερεθιστικό. Σαν έξτρα τιπ, κράτα ότι είναι αλλιώς να νιώθεις τις έντονες κινήσεις του άλλου και αλλιώς να βλέπεις το ένα σώμα να το πράττει και το άλλο να το δέχεται. Γι’ αυτό δοκίμασε να γύρεις λίγο τον καθρέφτη ώστε να φαίνονται τα σώματα και η κίνησή τους και όχι μόνο τα πρόσωπα.

 

3. Καουμπόισσα 

Εδώ μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε όσο θέλετε! Τι να πάτε τον καθρέφτη από το πλάι ώστε να μπορείτε να έχετε και οι δύο οπτική επαφή με το σύνολο των κορμιών σας, τι να τον βάλεις μπροστά σου και να βλέπεις τον εαυτό σου την ώρα που κουνιέσαι στο ρυθμό της στιγμής. Και οι δύο επιλογές σίγουρα προσφέρουν μια έκρηξη αυτοπεποίθησης, η οποία με τη σειρά της θα απογειώσει το κρεβάτι σας και τη δική σου αυτοπεποίθηση.

 

4. Και ανάποδη καουμπόισσα 

Αυτή η στάση είναι λίγο δύο σε ένα. Κι αυτό γιατί ο κάτω παρτενέρ μπορεί να θαυμάσει με την ησυχία του την πίσω θέα αλλά αν θέλει να αντικρύσει και το σύνολό σου, γέρνοντας απλώς το κεφάλι του θα δει και εσένα από μπροστά να κάνεις ό,τι κάνεις. Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς; Άσε που και εσύ θα μπορείς να έχεις καλύτερο έλεγχο πάνω στις κινήσεις σου και το πώς αυτές φαίνονται στον παρτενέρ σου.

 

5. Στα όρθια

Αν είστε μετά από δουλειά ίσως να σας κουράσει αυτή η στάση, αλλά γενικά θεωρείται από τις πιο αισθησιακές. Νιώθεις και λίγο σα να βλέπεις τον εαυτό σου να παίζει σε ταινία και πρόκειται να ακολουθήσει η ερωτική σκηνή πολλών ρίχτερ. Δοκιμάστε να κολλήσετε και τα κορμιά σας πάνω στο καθρέφτη ώστε να έχετε άμεση οπτική επαφή μεταξύ σας και ξεκινήστε να αγγίζετε ο ένας τον άλλον.

 

6. Στην άκρη του κρεβατιού

Εδώ πάμε στα πιο σύνθετα. Αφήνεις τον παρτενέρ να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού και εσύ πας και κάθεσαι από πάνω του. Και μπορείς πάλι να έχεις τον έλεγχο και να κουνηθείς όπως εσύ θέλεις, αλλά είναι και πιο εύκολο για τον άλλον να βρει το σημείο G σου! Κάτι τέτοιες στάσεις τις θέλουμε λίγο παραπάνω.

Bonus tip για προχωρημένους: Φέρε τα γόνατά σου κοντά στο στήθος σου, ακούμπα τα πόδια σου και εσύ στο κρεβάτι και στηρίξου σε αυτά!

 

7. Στα γόνατα 

Δεν χρειάζεται να μπεις και στο κυρίως για να απολαύσεις τον καθρέφτη, μπορείς και κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών σας. Αρκεί ένας από τους δύο να πέσει στα γόνατα και ο άλλος να παρακολουθεί και να αφεθεί στις αισθήσεις του. Άσε που αν σε αυτό το σημείο εντάξετε και τη χρήση παιχνιδιών, ο καθρέφτης θα γίνει το αγαπημένο σας μέρος για να πειραματίζεστε.

Να τους δοκιμάζετε και να τους χαίρεστε τους καθρέφτες! Εκτός του ότι ανεβάζουν πολύ την αυτοπεποίθηση και την αγάπη προς το σώμα, μπορούν να προσφέρουν πολλές εικόνες για να ανακαλείς μετά. Μάλιστα θα προσθέσει και μια πικάντικη νότα στο κρεβάτι σας πέρα από τα συνηθισμένα και θα έχετε την ευκαιρία να αφεθείτε λίγο παραπάνω στη στιγμή αλλά και να παρατηρήσετε γκριμάτσες που δεν ξέρατε πως υφίστανται. Μια δοκιμή θα σας πείσει!