Χωρίς άλλη καθυστέρηση, καλωσορίσατε στον βήμα προς βήμα οδηγό σας για να χακάρετε τις αισθήσεις των παρτενέρ σας, δοκιμάζοντας στάσεις σ3ξ για προχωρημένους. Πέρα από την πλάκα, έχουμε να προτείνουμε κάποιες στάσεις που θα κάψουν μερικές σοβαρές θερμίδες, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας γιατί θα φέρουν έντονους οργ@σμούς στο ταίρι σας, θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και θα ενισχύσουν την ερωτική σας ζωή.

 

Στάση 1: Το αγκαλιαστό

Αυτή είναι η ευκαιρία να γίνετε για λίγο Ταρζάν. Ο ένας σύντροφος σηκώνει το κορμί του άλλου κι ακουμπάει την πλάτη του στον τοίχο. Ο δεύτερος χρησιμοποιεί τα δάχτυλα των ποδιών του για να πιέσει τον τοίχο καθώς ο πρώτος, σπρώχνει μέσα και έξω. Γίνεται έντονο, πολύ γρήγορα, αλλά μείνετε σε θέση και δε θα χάσετε! Ανάλογα με το πόσο κρατιέστε, μπορεί να κάνει όλο το σώμα σας να αιματώνεται περισσότερο κι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.

 

Στάση 2: Καροτσάκι

Σταθεροποιηθείτε στα χέρια σας και βάλτε τον σύντροφό σας να πιάσει τα πόδια σας και να τα κρατήσει εκατέρωθεν, σαν ένα παλιό καλό καροτσάκι. Βγάλτε πραγματικά την άγρια πλευρά σας και κουνήστε τα χέρια σας μπρος-πίσω για μερικές πρόσθετες ζωώδεις κινήσεις. Αυτή η στάση είναι σίγουρα ακροβατική, οπότε προθερμανθείτε με μερικές άλλες στάσεις πριν δοκιμάσετε τη δύναμη του άνω μέρους του σώματός σας. Κάθε ώθηση είναι μια επανάληψη, οπότε βάλτε τον παρτενέρ σας να στοχεύσει σε 20 πριν προχωρήσετε στην επόμενη θέση. Φυσικά, επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας αν αισθάνεστε κουρασμένοι ή αν χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα.

 

Στάση 3: Πόδια καβουριού

Ο ένας σύντροφος γονατίζει. Ο άλλος, ξαπλώνει στο κάτω μέρος της πλάτης του κι εντείνει τα πόδια του για να πλαισιώσει το πρόσωπο του συντρόφου του. Με τα πόδια να ακουμπούν στους ώμους του, ο σύντροφος που διεισδύει κάνει τη δουλίτσα του. Αυτή η στάση θα βάλει φωτιά στα σημεία που εφάπτουν το ένα με το άλλο και σίγουρα θα σας κάνουν να έχετε την απόλυτη βαθιά διείσδuση. Δε γίνεται καλύτερο.

 

Στάση 4: Το αναρριχητικό δέντρο

Κάλεσμα για τους ευλύγιστους! Έχετε νιώσει ποτέ ότι θέλετε να σκαρφαλώσετε στον σύντροφό σας σαν δέντρο; Λοιπόν, η επιθυμία σας έγινε πραγματικότητα! Αυτή η στάση έχει να κάνει με τη λεπτή ισορροπία μεταξύ ευλυγισίας και δύναμης και λειτουργεί καλύτερα αν έχετε σχεδόν το ίδιο ύψος με τον σύντροφό σας. Κοιτάξτε βαθιά μέσα στα μάτια του εραστή σας καθώς στέκεστε μπροστά του. Τυλίξτε το ένα πόδι στον ώμο του σαν να θέλετε να τον σκαρφαλώσετε σαν δέντρο. Πιάστε ο ένας τον άλλον για ισορροπία καθώς σταθεροποιείτε τον εαυτό σας για την καλύτερη και πιο ερωτική εμπειρία αναρρίχησης σε δέντρο, της ζωής σας.

 

Στάση 5: The Pretzel

Εξαιρετική στάση για τους τρικέφαλους και τους γλουτούς σας, αλλά είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε σ3ξ. Για να ξεκινήσετε, τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας παίρνετε τη θέση με τα χέρια και τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα και την κοιλιά σας να κοιτάζει προς το ταβάνι και κυριολεκτικά περπατάτε ο ένας προς τον άλλο. Μιλάμε για έναν χορό ζευγαρώματος! Αυτή η στάση είναι τα πάντα όλα για την επικοινωνία.

 

Στάση 6: Booty Bounce

Συνδυάζεται καλύτερα με ένα σ3ξι εσώρουχο. Ο ένας σύντροφος γονατίζει κι ο άλλος στέκεται όρθιος από πάνω του. Έπειτα, θα χρειαστεί να σκύψει ώστε να μπορεί ο σύντροφός του να φτάσει με τη γλώσσα του εκεί που πρέπει. Είναι μια έντονη προπόνηση για τους μύες των ποδιών σας και θα δώσει στον σύντροφό σας μια σ3ξι θέα.