Αν βγούμε αυτή τη στιγμή στους δρόμους και ρωτήσουμε τι βαθμό τοποθετεί ο καθένας στη σημαντικότητα του σ3ξ σε ένα ζευγάρι, η πλειοψηφία θα απαντήσει πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιής και επιτυχημένης σχέσης. Πολλές φορές βέβαια, με τον όρο σ3ξ, γίνεται κατά κύριο λόγο αντιληπτή η σ3ξουαλική δ1εσδυτική επαφή, αφήνοντας σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητες άλλες πτυχές της σ3ξουαλικής επαφής που δεν περιλαμβάνουν τη «τυπική» διεiσδυση. Γενικότερα η ιδέα της διεiσδυσης θεωρείται ως το κύριο γεγονός κάθε σ3ξουαλικής επαφής, το οποίο η αλήθεια είναι πως πολλές φορές δεν είναι αλήθεια.

Υπάρχουν, όμως, πολλοί άνθρωποι οι οποίοι για δικούς τους λόγους αποφεύγουν τη δ1εισδυτική επαφή, είτε λόγω νορμών της κοινωνίας και της σημαντικότητας διατήρησης της πρώτης φοράς μέχρι μια ηλικία ή τον γάμο, είτε λόγω ανατομικών προβλημάτων που μπορεί να καθιστούν επίπονη ή ακατόρθωτη τη δ1είσδυση, είτε επειδή οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν όπως στην περίοδο.

Ό,τι και να ισχύει, εμείς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για 6 τρόπους που μπορείτε χωρίς δ1είσδυση να κάνετε την επαφή άκρως απολαυστική, χωρίς να νιώσετε πως λείπει o,τιδήποτε από το παιχνίδι σας. Και για να μην επαναλαβανόμαστε, η ανοιχτή επικοινωνία, ο σεβασμός στα όρια και η διάθεση για πειραματισμό είναι κλειδιά για μια επιτυχημένη και απολαυστική εμπειρία. Φτιάξτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα που ταιριάζει στον καθένα σας, αφήστε τη φαντασία σας λίγο πιο ελεύθερη και πάμε.

1. Dry S3x

Το λεγόμενο dry s3x είναι μια μορφή σ3ξουαλικής επαφής κατά την οποία το ζευγάρι απολαμβάνει την ερwτική επαφή, χωρίς άμεση δ1είσδυση ή ανταλλαγή σωματικών υγρών. Μπορεί να συμβεί με ρούχα, εσώρουχα ή και χωρίς και ο κύριος τρόπος διέγερσης προέρχεται από την τριβή είτε των σωμάτων μεταξύ τους είτε μέσω του ερεθ1σμού των ερwτογενών ζωνών με χέρια, στόμα κλπ. Όπως και στις γυναίκες, έτσι και στους άντρες, ερωτογενείς ζώνες μπορούν να βρεθούν παντού στο σώμα, όπως στην πλάτη, στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα και των μηρών κλπ. Πάρτε λίγο χρόνο να μάθετε ο ένας το σώμα του άλλου και πειραματιστείτε με διαφορετικές πιέσεις, ρυθμούς και είδη αγγίγματος.

2. Στοματικό σ3ξ

Πρωταγωνιστές σε αυτή την περίπτωση είναι το στόμα, η γλώσσα και τα χείλη. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις, αν και θα έπρεπε, αφού ενώ θα έπρεπε να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των προκαταρκτικών, πολλοί το αποφεύγουν βιάζοντας να προχωρήσουν άμεσα στο κυρίως θέμα. Τι χρειάζεται; Εμπιστοσύνη, επικοινωνία για τις προτιμήσεις και τα όρια του εκάστοτε συντρόφου και προσωπική υγιεινή. Μην έχετε την απαίτηση να σας ικανοποιήσει το ταίρι σας στοματικά, αν πρώτα εσείς δεν έχετε σεβαστεί εκείνο. Χεράκια και δαχτυλάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα, η υπομονή μέγιστος σύμμαχος και η παρατήρηση των αντιδράσεων σε κάθε κίνησή σας απαραίτητη για την επιτυχή καθοδήγησή σας.

2. Τηλεφωνικό σ3ξ

Το phone s3x, είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης είτε μέσω βιντεοκλήσης, είναι μια δημοφιλής μορφή εξ αποστάσεως σ3ξουαλικής επαφής που συνεχίζει να συναρπάζει τα ζευγάρια. Αρχικά θεωρήθηκε λύση για ζευγάρια που βρίσκονται σε απόσταση, αλλά πλέον χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες περιστάσεις. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα διεγερτ1κό στο άκουσμα της αναπνοής του άλλου καθώς κορυφώνει, που μπορεί να αναζωπυρώσει την ερwτική φλόγα, ανεξαρτήτως απόστασης. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα γρήγορο τηλεφωνάκι στο γραφείο, όταν είστε διακοπές με φίλους, ή ακόμα και στην άνεση του σπιτιού σας. Πάντα υπάρχει λίγος χρόνος για να ξεδώσετε από την καθημερινότητα και να συνδεθείτε ερwτικά με το άλλο σας μισό.

3. Ταυτόχρονη Ικανοποίηση

Η ταυτόχρονη αυτοικανοποiηση συγκαταλέγεται στις απολαυστικότερες μη δ1εισδυτικές μορφές ερwτικής επαφής. Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων απολαμβάνει το θέαμα τ@ συντρόφου τους να αυτοικανοποιεiται, και αυτή η εμπειρία μπορεί να προσφέρει έντονη ευχαρίστηση και σύνδεση. Κρατήστε οπτική επαφή όσο αυτοϊκανοποιεiστε. Αυτό μπορεί να αυξήσει την ένταση και την αίσθηση της σύνδεσης μεταξύ σας.

 

4. Σ3ξουαλικά Παιχνίδια

Η εισαγωγή σ3ξουαλικών παιχνιδιών στη ζωή ενός ζευγαριού μπορεί να προσφέρει ποικιλία, ενθουσιασμό και μια αίσθηση περιπέτειας. Εκτός από την ευχαρίστηση, τα παιχνίδια ενισχύουν την οικειότητα και προσφέρουν τη δυνατότητα εξερεύνησης και πειραματισμού. Η βιομηχανία των σ3ξουαλικών βοηθημάτων έχει αναπτυχθεί ραγδαία, προσφέροντας πολλά περισσότερα από τους κλασικούς δ0νητές, χειρ0πέδες και μαστiγια. Πλέον, άντρες και γυναίκες μπορούν να επιλέξουν από μια πληθώρα βοηθημάτων, όπως δ0νητές σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, διeγερτικά κλειτορiδας, δαχτυλίδια πέ0υς, και πολλά άλλα αξεσουάρ που μπορείτε να βρείτε σε κάθε s e x shop. Τα ερwτικά παιχνίδια μπορούν να προσφέρουν νέες διαστάσεις στην ερwτική σας ζωή, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε και να απολαύσετε νέες πτυχές της σ3ξουαλικής σας σχέσης. Κάντε μια επίσκεψη από κοινού σε ένα τέτοιο κατάστημα και προμηθευτείτε με ό,τι σας κερδίσει την προσοχή.

 

5. Παιχνίδι Αιθήσεων

Το παιχνίδι αισθήσεων περιλαμβάνει τη χρήση διαφόρων υφών, ήχων και θερμοκρασιών για τη διεύρυνση της εμπειρίας της ευχαρίστησης. Ένα από τα πιο κλασικά παραδείγματα είναι το δέσιμο των ματιών. Εξερευνήστε το σώμα αγγίζοντάς το, ενώ οι υπόλοιπες αισθήσεις ενισχύονται. Ψιθυρίστε στο αυτί ερwτικά λόγια και φαντασιώσeις, και δείτε το πρόσωπο να χάνεται στην εμπειρία. Ένας εξίσου επιτυχημένος τρόπος είναι το δέσιμο των άκρων, ιδιαιτέρως των χεριών. Αφεθείτε ελεύθεροι και προσφέρετε ένα θέαμα στον άνθρωπο που είστε μαζί, κάνοντας να ανυπομονεί να σας αγγίξει όταν θα «ελευθερωθεί». Όλα αυτά πρέπει πάντα να περιλαμβάνουν τη συναίνεση και να γίνονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, που επιτυγχάνεται μέσω της επικοινωνίας και της κατάλληλης προετοιμασίας.

6. Ερwτικό Μασάζ

Τι καλύτερο από το να προσφερθείτε να δώσετε ένα ερwτικό μασάζ στον άνθρωπο που αγαπάτε; Αρωματικά έλαια, τριβή και χαμηλά φώτα είναι ο τέλειος συνδυασμός για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη στιγμή στο μέγιστο. Εδώ δε μιλάμε για κανονικό μασάζ για να σπάσουμε τους κόμπους της πλάτης. Πρόκειται για μασάζ ερwτικό, συμπεριλαμβανομένων των ερwτογενών ζωνών, των γεννητικών οργάνων, του στήθ0υς, και των αυτιών. Όλα επιτρέπονται με συγκατάθεση και μην περιοριστείτε μόνο σε αγγίγματα με τα χέρια. Αφήστε τη γλώσσα σας, το στήθ0ς σας και ολόκληρο το σώμα σας να γλιστρήσει πάνω στο σώμα του παρτενέρ. Αυτός ο τύπος μασάζ μπορεί να ενισχύσει την οικειότητα και να προσφέρει βαθιά χαλάρωση και απόλαυση και στους δύο.

Συντάκτης: Αλίκη Γερακιανάκη
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη