Το παιχνίδι με το στhθος είναι σχεδόν πάντα στο «μενού» πολλών ζευγαριών, αφού ανήκει στις ερwτογενεiς ζώνες του ανθρώπου που μπορούν να προκαλέσουν από απλό ερεθiσμό μέχρι κορυφwσεις. Ωστόσο είναι γεγονός πως πολλοί δεν ξέρουν πώς να ξεκινήσουν, πώς να το ζητήσουν κι εν τέλει τι ακριβώς να κάνουν πέρα από το να δώσουν μερικά φιλιά και χάδια. Γι’ αυτόν τον λόγο εμείς σήμερα σας φέρνουμε 6 βήματα για ν’ ασχοληθείτε σωστά με το στhθος της συντρόφου σας.

 

 

1. Βεβαιωθείτε ότι της αρέσει ν’ ασχολούνται με το στhθος της

Κάποιες γυναίκες πραγματικά δεν έχουν κάποια «ευαισθησία» εκεί, οπότε μην εκνευρίζεστε αν δε βογκάει από την απόλαυση -γιατί δεν τη νιώθει. Μερικές γυναίκες απλώς δεν έχουν ευαίσθητες θhλές κι άλλες δε γουστάρουν την αίσθηση να παίζουν με τις δικές τους.

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις μ’ αυτές αν σου δώσει τη συγκατάθεσή της, αλλά ποτέ δε θα την ξετρελάνεις πραγματικά κι αν σου έχει πει ήδη ότι δεν της αρέσει και δεν την ευχαριστεί, τότε ποιο ακριβώς είναι το νόημα; Δοκίμασε κάτι άλλο.

 

2. Βοηθήστε την πρώτα να χαλαρώσει μ’ ένα απαλό μασάζ στον αυχένα και τους ώμους 

Ένα μασάζ στην πλάτη και στους ώμους είναι ένα εξαιρετικό «προοίμιο» για το παιχνίδι που θ’ ακολουθήσει με το στhθος της. To μασάζ θα χαλαρώσει σίγουρα την παρτενέρ σου και αν το πραγματοποιήσεις με αιθέρια έλαια, έξτρα όρεξη και ψιθύρους θα λειτουργήσει κι ως εξαιρετικό προκ@ταρκτικό -πράγμα που θα λειτουργήσει προς όφελος και των 2.

 

3. Να έχετε κατά νου ότι το μέγεθος του στhθους της δεν έχει καμία σχέση με την απόλαυσή της

Το μέγεθος του στhθους μιας γυναίκας δεν επηρεάζει το πόσο ευαίσθητο είναι το ίδιο ή οι θhλές της. Υπάρχουν μερικές γυναίκες με μεγάλο στhθος που γουστάρουν και γυναίκες με μεγάλο στhθος που δε γουστάρουν -και το ίδιο ισχύει για κάθε μέγεθος/σχήμα κ.λπ. Σταματήστε λοιπόν να υποθέτετε πράγματα για τη σ3ξουαλική ζωή μιας γυναίκας με βάση το σώμα της γενικότερα κι αν’ αυτού ρωτήστε τη -η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ απ’ όσα παρουσιάζονται σ’ ερwτικές ταινίες.

 

4. Δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο αγγίζει τον εαυτό της

Ένας καλός τρόπος για να καταλάβετε αν και πώς θέλει να παίζετε με το στhθος της είναι να παρακολουθείτε αν και πώς βάζει τα χέρια της (ή τα δικά σας) πάνω τους. Μην ξεφύγετε από τον δρόμο που σας δείχνει και μην αρχίσετε να παίζετε με διαφορετικό μέρος του σώματος στο οποίο δε «ζήτησε την προσοχή σας». Και φυσικά αν δείτε ότι της άρεσε ο τρόπος που κάνατε κάτι ή η δύναμη που ασκήσετε, παίξτε για αρχή μ’ αυτά τα σιγουράκια.

 

5. Μην περιορίζεστε στο να παίζετε με τις θhλές της

Ανάλογα με τη γυναίκα, ολόκληρη η περιοχή γύρω από το στhθος της μπορεί να είναι αρκετά ευαίσθητη. Η εστίαση στις θhλές μπορεί να μην κάνει πολλά για κάποιες γυναίκες όταν αγνοείτε την υπόλοιπη «ζώνη». Χαϊδέψτε το υπόλοιπο στhθος της, περάστε ένα παγάκι ανάμεσα απ’ αυτό, φιλήστε τις κλείδες της, γλείψτε το γύρω-γύρω και γενικότερα μη μείνετε απλώς στο να φιλάτε το «κέντρο» τους στhθους της.

 

6. Μη δαγκώνετε τις θhλές ή τα στhθη της, εκτός αν σας δώσει το okay

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα στhθη των γυναικών διαφέρουν ως προς την ευαισθησία τους. Σ’ ορισμένες γυναίκες αρέσει λίγο δάγκωμα, σε ορισμένες αρέσει πολύ δάγκωμα και σε ορισμένες δεν αρέσει καθόλου -είτε γιατί τους πονάει, είτε γιατί βρίσκουν ενοχλητική την αίσθηση, είτε γιατί νιώθουν αμήχανα. Δεχτείτε το και φροντίστε αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο να ζητήσετε ξεκάθαρα τη συγκατάθεσή της όπως θα κάνατε για να προχωρήσετε σ’ οποιαδήποτε άλλη πράξη. Πρόκειται για ένα ολόκληρο «όργανο», κι αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί μέχρι να μάθετε πραγματικά λίγα πράγματα για το στhθος που αγγίζετε.

Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου