pillow17932

Ωραίο το σ3ξ, ακόμη καλύτεροι οι πειραματισμοί -που αν έχουμε φαντασία δεν είναι και λίγοι. Λίγο το Κaμa Σούτρa, λίγο κάνα βιντεάκι που μας βάζει σε σκέψεις να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, κάτι ο αυτοσχεδιασμός και η χαρά της εφεύρεσης νέων στάσεwn, σημασία έχει να τολμάμε. Δεν είναι φυσικά όλα για όλους. Το θέμα είναι να περνάμε καλά και όχι να μας περιμένει δωμάτιο με θέα στην κοντινότερη κλινική. Επειδή, όμως, η πρόκληση είναι μεγάλη, με χαρά θα σας παρουσιάσουμε τις 7 στάσεις που δεν πετυχαίνουν. Κι όταν λέμε δεν πετυχαίνουν, εννοούμε πως πιθανότατα την πρώτη φορά που θα τις δοκιμάσουμε, θα φάμε τα μούτρα μας.

 

1. Στάση μπαλαρίνα

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να χορέψουμε πρώτη μπαλαρίνα στα Μπολσόι παρά να πετύχουμε αυτή τη στάση. Σ’ αυτή την κατά τα άλλα καλλιτεχνική στάση το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σταθούμε και οι δυο όρθιοι ο ένας απέναντι από τον άλλον, να σηκώσουμε το πόδι μας μέχρι τον ώμο του συντρόφου μας, να το στερεώσουμε και να απολαύσουμε τη διεiσδυση. Και μετά ξυπνήσαμε. Μάλλον η γειτονιά θα ξυπνήσει από τα ουρλιαχτό -όχι της ηδoνής, αλλά του πόνου από το κρακ του ποδιού.

Βαθμός δυσκολίας 9/10

 

2. Παραλλαγή του ιερaποστολικού

Το κλασικό το έχουμε, μας αρέσει πολύ και το εκθειάζουμε κάθε φορά που συμβαίνει. Η διαφορά σ’ αυτή τη στάση είναι πως ενώ ξεκινάμε από το κλασικό, ο σύντροφός μας κάνει στροφή 180 μοιρών ενώ βρίσκεται μέσα μας. Εντάξει. Προσκυνώ. Για πολλά. Για τη στήριξη στη στροφή, για το απόλυτο των μοιρών, για μας που θα νιώθουμε τη δίνη του ανεμοστρόβιλου και για τον σύντροφό μας που θα καταλήξει να στραμπουλήσει το ευαίσθητο σημείο του.

Βαθμός δυσκολίας 10/10

 

3. Η γέφυρα του ’69

Αποτελεί μια εκδοχή του ’69 αλλά ίσως πιο δύσκολη. Η σύντροφος βρίσκεται ανάσκελα από πάνω προσφέροντας στον σύντροφο τη χαρά, καθώς εκείνος δεν κάνει τίποτα. Το σώμα ανάσκελα κάνει μια μεγάλη γέφυρα, τα χέρια στηρίζονται στο πάτωμα και μόνο το στόμα εκτελεί. Μην προσπαθήσετε να το κάνετε εικόνα. Σας λέω με βεβαιότητα πως εγώ νιώθω ήδη τον πρώτο πόνο στη μέση μου.

Βαθμός δυσκολίας 10/10

 

4. Παραλλαγή του d#ggy – style

Μη χαίρεστε ενώ σκέφτεστε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι. Η παραλλαγή έχει ως εξής. Η σύντροφος στέκεται με το κεφάλι κάτω, τα πόδια στον αέρα και ο σύντροφος πίσω της. Στα θετικά είναι η σχέση γωνίας και κίνησης και ο οργaσμός που έρχεται γρήγορα. Στα αρνητικά, μη φάτε ώρες πριν καθώς θα σας προκαλέσει ναυτία και αν πάσχετε από ιλίγγους καλό είναι να αρκεστείτε στην κανονική.

Βαθμός δυσκολίας 9/10

 

5. Κολώνα

Δε θα διαφέρετε και πολύ από τον στύλο της ΔΕΗ στη γειτονιά σας. Ο σύντροφος στέκεται με τα γόνατα και το σώμα σε απόλυτα όρθια θέση και η σύντροφος γυρνάει ανάποδα σαν κατακόρυφο. Τα πρόσωπα συντονίζονται στο βλέμμα με τη θέα να είναι υπέροχη. Πρακτικά προβλήματα; Αν έχετε λίγο παραπάνω κοιλίτσα θα είναι ένα παράθυρο που θα κόβει τη θέα. Επίσης, η στάση αυτή καλό είναι να γίνει σε κρεβάτι για πιθανούς τραυματισμούς σε γόνατα και μέση.

Βαθμός δυσκολίας 9/10

 

6. Ανάποδη διεiσδυση

Αν έχετε αποφασίσει πως θα προχωρήσετε το σ3ξ ένα βήμα παραπέρα, εξερευνώντας όλες τις δύσκολες στάσεις, μήπως θα ήταν καλό να ψαχτείτε αν ασφαλίζονται τα γεννητικά όργανα από τραυματισμούς; Γιατί η εν λόγω στάση έχει πολύ ρίσκο. Το μεγαλύτερο είναι ο τραυματισμός του π3ους. Κλασική ιερaποστολική αλλά ανάποδα. Που σημαίνει πως η σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα, ο σύντροφος ξαπλώνει από πάνω αλλά αντίθετα βλέποντας και πιάνοντας τα πόδια της. Το νόημα είναι η διεiσδυσή ανάποδα. Αν δεν καταφέρετε να τραυματιστείτε και επίσης αν καταφέρετε να παραμείνετε μέσα της πάνω από 1 λεπτό, σας αξίζουν όλα τα όσκαρ του κόσμου.

Βαθμός δυσκολίας 10/10

 

7. Η στάση της καρέκλας

Στη στάση αυτή ο σύντροφος ξαπλώνει ανάσκελα σηκώνοντας τα πόδια ψηλά σε τέτοιο σημείο που δημιουργείται η εικόνα μιας καρέκλας. Το λες και θρόνο -αν έχουμε λίγα παραπάνω κιλά. Η σύντροφος κάθεται πάνω δημιουργώντας την εικόνα μιας εικονικής όντως καρέκλας. Τα αρνητικά τα αναφέραμε. Στα θετικά, η απόλυτη διεiδυση και φυσικά ένας ανεπανάληπτος οργaσμός.

Βαθμός δυσκολίας 9/10

 

Έχετε ρουτινιάσει στο σ3ξ και θέλετε λίγο τσίλι στο κρεβάτι σας; Τότε πάρτε τον χρόνο σας και εξασκηθείτε. Να ξέρετε πως χρειάζεται πολλή δουλειά για την επιτυχία. Για την ιστορία, κλείνοντας θα πω το εξής: Ο φίλος μου όταν του αποκάλυψα το άρθρο που γράφω, μου απάντησε με καμάρι πως αυτός έχει εφεύρει τις δύσκολες στάσεις. Όπως καταλαβαίνετε, το βράδυ θα δούμε παραλλαγή επεισοδίου της «Εντατικής» σπίτι μας.

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.