Το στhθος είναι ξεκάθαρα ένα από τα ομορφότερα σημεία του γυναικείου σώματος. Μικρό ή μεγάλο, το στhθος αποτελεί μέρος της γοητείας, του στυλ αλλά και της ερωτικότητας μιας γυναίκας. Χαρισματικό κι επικίνδυνο, ερωτικό και ζωοδόχο, σήμερα θα μιλήσουμε για το γυναικείο στhθος και το σ3ξ.

Γυναικείο στhθος λοιπόν και μια κατηγορία από μόνο του, ως σύμβολο θηλυκότητας και σ3ξουαλικότητας. Αντικείμενο απόλαυσης και μέρος ενός σ3ξουαλικού παιχνιδιού που μπορεί να προσφέρει διέγερση. Μέρος του σώματος που επηρεάζεται από τη σ3ξουαλική επαφή. Συνήθως έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δε γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει το να γίνει πρωταγωνιστής. Πολλοί αγνοούν την ευχαρίστηση που προσφέρει ένα γυναικείο στhθος όταν αυτό φροντίζεται σωστά, και επιλέγουν να ξεκινήσουν αμέσως από τον κ@λπο την επαφή. Υπάρχουν και κείνοι που ξεκινούν βίαια κι άγρια από ένα γυναικείο στhθοs καταφέρνοντας να μειώσουν τη γυναικεία ευχαρίστηση.

Μερικά από τα ευχάριστα που μπορούν να συμβούν στην επαφή με το στήθος όταν νιώθουμε τη σεξουαλική διέγερση είναι:

-Το πρήξιμο του στhθους καθώς γεμίζει με αίμα. Η θhλή διογκώνεται και σκληραίνει με αποτέλεσμα να γίνεται μιας πρώτης τάξεως ερωτογενής ζώνη.

-Το στhθος δίνει εντολή στον εγκέφαλο να απελευθερώσει ωκυτοκίνη. Αυτό γίνεται με το χάδι, είτε προέρχεται από το χέρι, είτε από το στόμα με τη γλώσσα. Η ορμόνη της αγάπης απελευθερώνεται και δημιουργεί την απόλυτη ευχαρίστηση.

-Ο συνδυασμός οιστρογόνων και διέγερσης αιμοφόρων αγγείων μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στο χρώμα του στhθους κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Εκείνο το γλυκό ροζ που δε μας τρομάζει αλλά μας ενημερώνει ως κάτι κάνουμε πολύ καλά.

Τα γυναικεία στhθη μπορούν να πιπιλιστούν, να φιληθούν, να δαγκωθούν, να τα γλείψουν, να τα χαϊδέψουν, να τα τρίψουν, να τα τσιμπήσουν, να τα θηλάσουν, να τα κάνουν μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Κι εννοείται πως ένα καλό παιχνίδι μπορεί να οδηγήσει σε οργ@σμό. Ο απόλυτος συνδυασμός είναι οι θhλές με την κλειτ@ρίδα καθώς η διέγερση του ενός είναι συνέχεια του άλλου. Άχαστο παιχνίδι.

Υπάρχει η αντίληψη πως κάποια από τα ερωτικά tips που αφορούν στο στhθος, απαιτούν να είναι και μεγαλύτερο. Μύθος. Όσο υπάρχει διάθεση να ασχοληθούμε με το στhθος, είτε μεγάλο είτε μικρό, θα προσφέρει ευχαρίστηση αναλόγως με τη δραστηριότητα κι όχι το μέγεθός του. Επομένως,  αφαιρέστε το σουτιέν και ακολουθείστε:

1. Ξεκινήστε ως μέρος των προκαταρκτικών με ένα απλό άγγιγμα. Βάλτε το ταίρι σας να ακουμπήσει ελαφρώς τα χέρια του στο στέρνο σας ανάμεσα στα στhθη και στη συνέχεια να μετακινείται προς αυτά σχεδιάζοντας μικρούς κύκλους, αλλά σε slow motion. Το χάδι αυτό θα διεγείρει όλες τις μικροσκοπικές τριχούλες στο στήθος επηρεάζοντας τα λεπτά νεύρα που είναι κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, προκαλώντας ένα ελαφρύ τρέμουλο.

2. Θα σας εκπλήξουμε λέγοντας πως οι θhλές δεν είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή στο στήθος. Η σάρκα πάνω από τη θhή είναι ο στόχος. Οι θhλές είναι απλά ορατές. Δοκιμάστε να δαγκώσετε ελαφρώς ή τα τρίψετε την περιοχή γύρω από αυτές κι έπειτα, κρατήστε μια ελαφριά απόσταση μόνο και μόνο για να θαυμάσετε το αποτέλεσμα του έργου σας, το οποίο δεν είναι άλλο από τη διέγερσή τους.

3. Μια πολύ καλή αρχή γνωριμίας είναι στο ντους. Η θερμότητα ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος και φέρνει το αίμα στην επιφάνεια του δέρματος. Ζητήστε να σας σαπουνίσουν το στhθος κι απολαύστε την αίσθηση των χεριών που γλιστρούν σε συνδυασμό με το νερό.

4. Το γυναικείο στhθος είναι ανοιχτό σε όλες τις προκλήσεις. Αφήστε τα χέρια και δοκιμάστε ένα αρωματικό λάδι, ένα μαντήλι, ένα γαργάλημα με ένα φτερό ή αν θέλετε κάτι πιο σκληρό ένα ζευγάρι σφικτήρες στhθους.

5. Ξεκινώντας τη διέγερση με όλα τα παραπάνω, μπορούμε να αγκαλιαστούμε και πρόσωπο με πρόσωπο, να τρίψουμε τα στα στhθη μεταξύ μας. Δοκιμάστε να ακουμπήσετε τις θhλές του συντρόφου σας πάνω στις δικές σας ή να κάνετε κύκλους γύρω από το πρόσωπό του μέχρι και το στόμα του.

6. Στάση D@ggy style και στhθος. Καθίστε στα 4 με τον σύντροφό σας να γονατίζει πίσω σας και κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, τα χέρια του ας είναι μονίμως στο στhθος σας. Άχαστο.

7. Όλες οι πλάγιες θέσεις του σ3ξ προσφέρουν επαφή με το στήθος. Εδώ να τονίσουμε πως δε χρειάζεται να τα περιμένουμε όλα από το ταίρι μας. Το να χαϊδεύουμε το στhθος μας κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής προσφέρει υπέρτατο θέαμα στους άλλους κι απίστευτη διέγερση σε μας καθώς το ορίζουμε όπως εμείς θέλουμε.

8. Δείτε το τραπέζι εκτός λειτουργικότητας. Ξαπλώστε ανάσκελα στην άκρη του τραπεζιού κι αφήστε τους να μπουν μέσα σας, έχοντας το στhθος σας σε κοινή θέα. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την άκρη του κρεβατιού.

Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι γυναίκες θα ήθελαν περισσότερη διέγερση του στhθους ως μέρος του σ3ξ. Η φιλοσοφία ενός γυναικείου στhθους και η εξερεύνησή του μπορεί να σας κάνει πολύ καλούς εραστές. Το στhθος μιας γυναίκας «φωνάζει» κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Βρείτε τρόπους να το αποκωδικοποιήσετε και σίγουρα δε θα σας αφήσει με το παράπονο.

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου