Dry humping ή αλλιώς ξηρή καμπούρα είναι ένας ακόμη όρος που αν δεν έχουμε προσθέσει -και θα πρέπει να το κάνουμε- στο εγχειρίδιο της σεξουαλικής μας ζωής. Μπορεί και να γελάμε λίγο διαβάζοντάς τον, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως μόνο γέλιο δε θα ζήσουμε αν το δοκιμάσουμε. Η έκφραση χρησιμοποιείται ως αργκό από το 1960 ενώ οι πρώτες καταγραφές του όρου υπάρχουν από το 1785. Όταν λέω εγώ μετά ότι οι παλαιότεροι ήταν πολύ μπροστά στο σεξ, γίνομαι γραφική. Κι αφού το αναλύσαμε ετυμολογικά πάμε να το εξερευνήσουμε.

Το Dry humping είναι η μορφή εκείνη του σεξ που δεν περιλαμβάνει άμεση επαφή γεννητικών οργάνων. Εξ’ ου κι η λέξη “ξηρή”, καθώς δεν έχουμε ανταλλαγή σωματικών υγρών. Στοιχηματίζω πως δεν υπάρχει ούτε ένας από μας που δεν το έχει ζήσει. Απλώς τότε δεν ξέραμε να το εξηγήσουμε. Γυρίστε πίσω στο παρελθόν σας ως έφηβοι και σκεφτείτε τις πρώτες σας σχέσεις. Εκείνο λοιπόν το άγγιγμα πάνω από τα ρούχα, το τρίψιμο που κάναμε συνοδεία φιλιών, το φούντωμα που νιώθαμε και οι αμέτρητες ώρες που ξοδεύαμε έτσι νομίζοντας πως ίσως και να κάναμε και σεξ, αυτό λοιπόν ήταν το Dry humping. Άλλωστε, το σεξ δεν είναι μόνο διείσδυση- το γνωρίζουμε καλά. Εκείνο που δε γνωρίζουμε είναι πως το Dry humping είναι μια ερωτική εμπειρία την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ίσως και πριν την ερωτική μας επαφή και να εξερευνήσουμε ένα ακόμη είδος ερεθισμού.

Η κίνηση προϋποθέτει άτομα ντυμένα, είτε με όλα μας τα ρούχα, αλλά εναλλακτικά και με τα εσώρουχά μας. Για αρχή επιλέγουμε την πρώτη περίπτωση καθώς στη δεύτερη δύσκολο ν’ αντισταθούμε χωρίς να προχωρήσουμε γρήγορα παρακάτω. Μπορεί να λειτουργήσει ως προκαταρκτικό παιχνίδι, αφού το τρίψιμο των γεννητικών οργάνων των συντρόφων στον μηρό, στην κοιλιά, στον πισινό, είναι η πρώτη κίνηση. Νιώθουμε, αλλά δε βλέπουμε και δεν αγγίζουμε, λέει ο κανόνας κι εδώ δεν έχουμε εξαιρέσεις. Η τριβή κι η πίεση είναι οι μόνες κινήσεις που μας επιτρέπονται. Ο οργασμός ακόμη και σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει και μπορεί να είναι εξίσου καλός, όπως κι αυτός της διείσδυσης.

Θέλοντας να βιώσουμε κι αυτή την εμπειρία, θα πρέπει να έχουμε κατά νου τα εξής:

 

1. Ακολουθούμε το ένστικτό μας και λειτουργούμε μέχρι να έρθει ο συγχρονισμός των κινήσεων και στους δύο. Καλό είναι τα σώματα να είναι το ένα πάνω στο άλλο με κολλημένους τους γοφούς. Όλη η στάση έχει να κάνει με την κίνηση της λεκάνης μας. Οπότε, για να το απολαύσουμε γι’ αρχή, επιλέγουμε ένα κρεβάτι ή έναν καναπέ, αν και μετά από κάποιες εκτελέσεις θα είναι εξίσου υπέροχο και στα όρθια.

2. Δε μένουμε αμέτοχοι και χρησιμοποιούμε μόνο την τριβή. Ενισχύουμε το σεξουαλικό παιχνίδι, χρησιμοποιώντας τα χέρια μας, τη γλώσσα μας, φιλιόμαστε, δαγκώνουμε, μιλάμε και παίζουμε με όλες τις αισθήσεις.

3. Είπαμε πριν πως καλό είναι να μην είμαστε μόνο με τα εσώρουχα γιατί ο πειρασμός να κάνουμε σεξ είναι μεγάλος, καθώς δε θα αντέξουμε για πολύ. Ιδανικά φορέστε άνετα ρούχα, λεπτά υφάσματα. Στους άνδρες το τζιν είναι μια πολύ καλή επιλογή καθώς τα χοντρά υφάσματα με την τριβή προκαλούν θερμότητα κι αυξάνουν την ευχαρίστηση. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται για να μη δημιουργηθεί πληγή με το σκληρό ύφασμα κατά την τριβή ή ακόμη κι έγκαυμα. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα ρούχα στο πάνω μέρος του σώματος για μεγαλύτερη απόλαυση.

4. Φτιάξτε μια ωραία ατμόσφαιρα με μουσική και κεριά, καθώς ένα άνετο περιβάλλον μας χαλαρώνει κι αφηνόμαστε στην εξερεύνηση. Εναλλακτικά χρησιμοποιούμε και μερικά ερωτικά παιχνίδια. Εκείνο που με βεβαιότητα θα πρέπει να έχουμε πάντα είναι ένα προφυλακτικό για τη συνέχεια.

5. Το να νιώθουμε ήδη υγροί από ένα σημείο και μετά είναι ένα καλό σημάδι. Άλλωστε, το σώμα μας δίνει εντολές για τη συνέχεια προσφέροντάς μας φυσικό λιπαντικό. Δεν κρύβουμε τον οργασμό μας καθώς είναι το αναμενόμενο της κίνησης αυτής.

 

Τώρα που ξέρουμε πως ξεκινάμε ας δούμε και τις καλύτερες στάσεις για να το πετύχουμε.

1. Καθώς όλη η κίνηση του Dry humping έχει να κάνει με την τριβή, είναι λίγο πιο δύσκολο στην επιλογή των στάσεων. Η ιεραποστολική είναι η πιο συχνή. Ο ένας ξαπλώνει ανάσκελα κι ο άλλος βρίσκεται από πάνω με τα πρόσωπα στραμμένα ο ένας στον άλλον. Τριβόμαστε, μιλάμε και μετά τον πρώτο οργασμό από ένα καλό Dry humping, ιδανικά σ’ αυτή τη στάση ξεκινάμε το στοματικό.

2. Γυρίζουμε ανάποδα ανεβαίνοντας πάνω στον σύντροφό μας κοιτάζοντας τα πόδια του. Η στάση αυτή είναι ιδανική για τη γυναίκα σύντροφο, καθώς δίνει την άνεση να κινηθεί με όποιο τρόπο για να πετύχει τη μέγιστη ευχαρίστηση.

3. Τριβόμαστε στο πόδι των συντρόφων μας ή καλύτερα στο πρόσωπό τους, ενώ ανεβοκατεβαίνουμε πάνω τους. Λίγη προσοχή παραπάνω όταν είμαστε στο πρόσωπο για να μην τους πληγώσουμε.

4. Στα όρθια είναι μια ιδανική επίσης στάση. Ο ένας στηρίζεται στα χέρια ή στα γόνατα κι ο άλλος είναι από πίσω του. Χρειάζεται μια σκληρή επιφάνεια ή ένας τοίχος για ν’ ακουμπάμε σταθερά. Ξεκινάμε το τρίψιμο και ταυτόχρονα τα φιλιά όπου μας αρέσει. Ας ψιθυρίσουμε και δυο τρία λογάκια. Πάντα ανάβουν φωτιές και τους αξίζει σ’ αυτό το σημείο. Έστω ένα «ευχαριστώ» γι’ αυτό που προσφέρει.

5. Ξαπλώνουμε δίπλα- δίπλα, μπλέκουμε τα άκρα μας και τριβόμαστε έντονα. Είναι μια ιδανική στάση για να έχετε την κατάλληλη πίεση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

6. Δεν κάνουμε τίποτα από τα παραπάνω κι αυτοσχεδιάζουμε. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ονοματίζουμε τις δικές μας ευφάνταστες στάσεις του σεξ μεταξύ μας;

Κι αφού έχουμε γνωρίσει όλα όσα θα πρέπει, μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να το εντάξουμε στα σεξουαλικά μας παιχνίδια, να το δοκιμάσουμε ή όχι. Γνώμη μας, πως δεν απορρίπτουμε τίποτα πριν το δοκιμάσουμε. Καλή απόλαυση.

 

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου