Ποια είναι εκείνη η στάση που στ’ όνομά της έχουν γραφτεί περισσότερα από 1.500 τραγούδια, που προτείνεται από ως η ευκολότερη για να ανακαλύψουμε το σημείο G, που οι Αρχαίοι Έλληνες κι οι Ρωμαίοι τη συμπεριέλαβαν στις τοιχογραφίες και στα συγγράμματά τους και που σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την Ask Men θεωρείται η απολαυστικότερη όλων; Ας υποδεχθούμε το doggy style.

Μακράν η αγαπημένη και των ανδρών, καθώς η θέα, η βαθιά διείσδυση, ο έλεγχος των κινήσεων, η άνεση να αγγίζεις όλο το σώμα, οι έντονες κορυφώσεις που χαρίζει καθώς κι η αίσθηση κυριαρχίας που αναπτύσσεται, την κατατάσσει πρώτη στις προτιμήσεις.

Η κλασική της εκδοχή περιλαμβάνει να καθόμαστε στα τέσσερα με τον σύντροφό μας τοποθετημένο και στα δύο γόνατα, πιάνοντας ή όχι τους γοφούς. Φροντίζουμε να έχουμε ορθωμένα ψηλά τα οπίσθια και τον υπόλοιπο κορμό να γέρνει. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό της πετυχίας σ’ αυτή τη στάση. Στα συν της, προσμετράται επίσης πως είναι μια στάση που παίζει παντού. Στο μπάνιο, στα όρθια πιάνοντας τον τοίχο, ακόμη και στον πάγκο της κουζίνας μας. Στα μείον της, χρειάζεται σωστά προκαταρκτικά. Επειδή ίσως φανεί λίγο άβολο ή επώδυνο καθώς έχει άμεση επαφή κι αποτελεί μια έντονη στάση, οπότε καλό θα ήταν να έχουμε προετοιμαστεί σωστά.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα λιπαντικό ή ένα λάδι, να πάρουμε την ανάλογη θέση στα τέσσερα και να αφήσουμε τον σύντροφο μας να μας χαϊδέψει αφιερώνοντας χρόνο αγγίζοντας όλες τις ερωτογενείς ζώνες. Όταν νιώθουμε έτοιμοι και χαλαροί, δίνουμε το σύνθημα. Καθώς είναι μια στάση στην οποία με τη θέση που παίρνουμε κινδυνεύουμε να «γλιστράμε» καλό θα ήταν με τη χρήση ενός μαξιλαριού στα πόδια ή στα χέρια να δημιουργήσουμε αντιολισθητική τριβή.

Επειδή είναι μια στάση που χρησιμοποιούμε όλοι μας συχνά, πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να την παραλλάξουμε ή να την τροποποιήσουμε. Ψάξαμε, διαβάσαμε, είδαμε, πειραματιστήκαμε κι οι ίδιοι και σας προσφέρουμε μια σειρά επιλογών προτείνοντας να τις δοκιμάσετε. Όλες τους προσφέρουν εξίσου υπέροχη ευχαρίστηση. Δε μένει παρά ν’ ανακαλύψετε τις σας ταιριάζει.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

-Πολλές φορές η κλασική στάση δημιουργεί πόνο στα γόνατα, στην πλάτη ή στον λαιμό ανάλογα με το πόσο σκύβουμε. Μπορούμε να το διορθώσουμε έχοντας σηκώσει τα γόνατά μας στον αέρα και παίρνοντας στάση σανίδας δίνοντας περισσότερη ώθηση στα χέρια μας τα οποία έχουμε φροντίσει να ακουμπάνε σ’ ένα μαξιλάρι ή σε κάποιο μαλακό σημείο.

-Ο ένας παραμένει στην ίδια θέση, όσο ο άλλος σκύβει κυριολεκτικά κολλώντας το σώμα του πάνω, ενώ αγκαλιάζει τους γοφούς με τα γόνατα του και ακουμπά τα χέρια του στο έδαφος, αποκτώντας καλύτερη ισορροπία.

-Ο ένας σύντροφος στέκεται πίσω, όσο ο άλλος τραβάει τα πόδια του στο πλάτος των ώμων του και σκύβοντας τοποθετεί τα χέρια στο έδαφος. Τα γόνατα σχεδόν αγγίζουν τους αγκώνες. Λυγίζοντας αφήνει και τους αγκώνες να λυγίσουν λίγο. Σκεφτείτε πως παίρνετε μια στάση σαν να πρόκειται να πηδήξετε… από ένα σημείο.

-Ενώ παίρνουμε την αρχική μορφή της στάσης, αντί να ακουμπήσουμε τα χέρια μας μπροστά, τα τοποθετούμε στο πλάι κι ανοιχτά. Εδώ βέβαια υπάρχει και η παραλλαγή να δεθούν τα χέρια πίσω για περισσότερη ευχαρίστηση.

-Από τις πολύ αγαπημένες παραλλαγές παρόμοια με την doggy style: πέφτουμε στο στήθος χωρίς να χρησιμοποιούμε χέρια, ανασηκώνοντας ελαφρώς τον πισινό, με τον σύντροφο μας να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μας με τα γόνατά του επίσης κλειστά. Όνειρο.

-Συγκαταλέγεται στις δύσκολες παραλλαγές της στάσης καθώς σηκώνουμε το ένα μας πόδι ψηλά παραμένοντας έτσι κατά τη διάρκεια της επαφής. Η στάση αυτή δεν προσφέρεται αν δεν είστε αρκετά γυμνασμένοι στα πόδια.

-Δοκιμάζουμε την doggy style στα όρθια. Ανοίγουμε τα πόδια μέχρι το ύψος των ώμων. Κι οι δυο σύντροφοι στηρίζονται στις παλάμες για να κρατιούνται σταθερά.

-Η στάση που μας επιτρέπει να έχουμε διπλό παιχνίδι, βρίσκεται μπροστά μας. Χρησιμοποιούμε χέρια ή δονητή και «παίζουμε» με τον εαυτό μας, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον ερωτισμό μας στα ύψη.

Οι παραλλαγές πολλές, αρκεί να έχουμε διάθεση. Δεν είναι και η πιο οικεία στάση καθώς μπορεί να κουράζονται τα χέρια ή τα γόνατα, δεν έχουμε την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά σκεφτείτε πως ο σύντροφός μας απολαμβάνει τη θέα άλλων πραγμάτων κι ας μην κοιταζόμαστε στα μάτια, πράγμα που δίνει και σε μας μια ελευθερία. Ό,τι κι αν πούμε κι όσο κι αν συνεχίζουμε να την αναλύουμε, στο τέλος η ίδια η στάση είναι αυτή που θα δώσει την απόλαυση. Καλή επιτυχία.

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου