Μπαίνω στο ψητό χωρίς πρόλογο αυτή τη φορά. Φιληθείτε κανονικά όλη την ώρα. Ουφ, το είπα.

Όταν βρεις αυτό το άτομο που θες να πέσεις στο «κρεβάτι» μαζί του, επιθυμείς πρώτα απ’ όλα να αγγίξεις τα χείλη του με τα δικά σου. Τα βλέπεις, στέκονται εκεί. Όπως και να είναι, ό,τι σχήμα και να έχουν. Λεπτά, ζουμερά, συμμετρικά, καμπυλωτά, ανάλαφρα, μικρά, μεγάλα. Έτοιμα να σου υποσχεθούν τα πάντα αλλά και τίποτα. Το φιλί είναι η έναρξη των πάντων. Φιλιέστε κι είναι σαν μια μικρή συναίνεση για ό,τι θα επακολουθήσει.

Γιατί πριν:

Από τον τρόπο που σε φιλάει ο παρτενέρ σου, μπορείς να καταλάβεις πώς θα είναι το σ#ξ. Το πάθος που βγάζει, το πόσο ατίθαση είναι η γλώσσα και πόσο υγρό είναι το φιλί. Δυο φλογερά χείλη σίγουρα μπορούν να κάνουν και άλλα καυτά πράγματα. Δυο βελούδινα χείλη θα προχωρήσουν πιο τρυφερά. Ενώ δυο μεθυσμένα χειλάκια θα είναι άτσαλα, σίγουρα όμως μεθυστικά.

Σε αυτό το σημείο, να τονίσουμε πάλι πως τίποτα δεν είναι απόλυτο. Συναίνεση χρειάζεται σε κάθε στάδιο της πράξης και δεν οδηγούμε όταν πίνουμε. Εγώ θα τα λέω κάθε φορά για υπενθύμιση.

Όσο, λοιπόν, τα χείλη αγγίζονται, το κορμί προετοιμάζεται. Όσο το κορμί ανάβει, τόσο και τα φιλιά γίνονται πιο απαιτητικά. Μην υποτιμάτε αυτό το στάδιο. Χρειάζεται να φανεί και εκεί επιδεξιότητα. Φυσικά και τα φιλιά ανήκουν στα προκαταρκτικά. Όλες οι έρευνες που κυκλοφορούν το αναφέρουν αυτό.

 

Γιατί κατά τη διάρκεια:

Τώρα θα μου πείτε ότι κατά τη διάρκεια του σ#ξ δε γίνεται να φιλιούνται δυο άνθρωποι. Λάθος! Αν είναι παραπάνω από δύο το καταλαβαίνω, αν όμως είναι μόνο δύο, μπορούν και παραμπορούν. Δεν είναι όλες οι στάσεις κατάλληλες για φιλιά, το κατανοώ. Οι στάσεις όπου τα πρόσωπά σας είναι σε κοντινή απόσταση ευνοούν τα χάδια μεταξύ των χειλιών. Όπως και μικρά δαγκωματάκια, τα λεγόμενα δαγκώματα του έρωτα. Είναι μικρές σπίθες ανάμεσά σας κατά τη διάρκεια της πράξης. Αναπτύσσουν την οικειότητα.

Τη στιγμή της κορύφωσης, το φιλί –το αντιλαμβάνομαι– μπορεί να είναι περιττό. Και λέω «μπορεί», γιατί υπάρχουν δύο πολύ σοβαροί λόγοι για να φιληθείτε εκείνη τη στιγμή. Ο ένας είναι για την επιβράβευση: να γευτείς τον πόθο καθώς οι αναστεναγμοί βγαίνουν με θόρυβο. Ο άλλος λόγος συνδέεται με τον θόρυβο: αν δε θέλετε ή δεν πρέπει να σας ακούσει κανείς, χρειάζεται κάπου να πνιγεί η ανάσα του έρωτα. Δίνοντας ένα φιλί με διάρκεια, σφραγίζει ο ένας τα χείλη του άλλου και δεν ακούγεται τίποτα. Ίσα ίσα, οι δονήσεις κάνουν την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας πιο ηλεκτρισμένη απ’ ό,τι είναι ήδη. Επίσης, προσγειώνεστε στοματικά στην πραγματικότητα.

 

Γιατί μετά:

Και πάμε για το μεγάλο φινάλε. Το φινάλε είναι ο αποχωρισμός. Βρεθήκατε, κάνατε τα ακατανόμαστα, φιλιά, αγκαλιές, σάλια, αναστεναγμοί, τέλος. Ήρθε η ώρα να πάει ο καθένας στον δρόμο του.

Σας εφιστώ την προσοχή και γι’ αυτή τη στιγμή. Είναι μια στιγμή που μπορεί είτε να τα κάνει όλα αξέχαστα είτε να τα καταστρέψει. Μη μου κάνετε τους πιγκουίνους. Φιληθείτε κανονικά. Δώστε ένα φιλί αντάξιο των στιγμών που ζήσατε πριν λίγο. Μην το προσπερνάτε και μην το ξεπετάτε. Αντιλαμβάνομαι ότι έχετε ξεζουμιστεί. Κατανοώ ότι μπορεί κάποιος να κουράστηκε περισσότερο από κάποιον άλλο. Αυτό δε δίνει το δικαίωμα να προσπεράσεις το φιλί του αποχωρισμού. Βάλε πάθος, βάλε γλώσσα, βάλε χαμόγελο, βάλε ψυχή, βάλε υπόσχεση – τέλος πάντων, ότι θα ξαναγίνουν όλα την επόμενη φορά ίδια και καλύτερα.

Μετά από όλα αυτά, θα ήθελα να τονίσω πως δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι άνθρωποι δε θέλουν τα φιλιά. Όλο το παιχνίδι ξεκινάει και τελειώνει με ένα φιλί. Έχεις πετύχει το 50% αν ο άλλος θυμάται το πρώτο φιλί μεταξύ σας και αναστατώνεται. Είτε ήταν μπροστά σε κόσμο, είτε μόνοι σας– σε μαγαζί, σε σπίτι, σε μια ερημιά ή ακόμα και μέσα σε ένα ασανσέρ– κάνε το να αξίζει, να μείνει αξέχαστο.

Και να σου πω και κάτι;

Φιληθείτε. Ψιθυρίστε με τα χείλη σας κολλημένα ο ένας στο στόμα του άλλου «το κάνεις τέλεια».
Και μετά, φιληθείτε ξανά. Με ένα ακόμα φιλί, έχετε κερδίσει ο ένας τον άλλο.

Συντάκτης: Βενετία A.