Η πρακτική του πρwκτικού σ3ξ προσφέρει μια πληθώρα επιλογών που μπορεί ν’ ανταποκριθεί στη διάθεση και τις προτιμήσεις σου με το ταίρι σου. Ανεξαρτήτως αν προτιμάς παραλλαγές του doggy style ή παραλλαγές του spoon style, η ευελιξία του πρωκτικού σ3ξ είναι εντυπωσιακή. Η συγκεκριμένη πρακτική φυσικά δεν περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένες στάσεις που μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι σου, αλλά είναι ιδανική και για σ3ξ στο αυτοκίνητο, το ντους και το πάτωμα.

Το πρwκτικό σ3ξ προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Σύμφωνα με τη Rebecca Alvarez Story, CEO του BLOOMI κι ειδικό σ3ξολογίας είναι στάσεις που βοηθούν να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα ανεβάζοντας τη λίμπιντο χωρίς περιορισμούς. Επίσης, ο πειραματισμός με $ex t@ys κατά τη διάρκεια του, βοηθάει στο ν’ απολαύσεις περισσότερο τη διείσδυση. Αν επιλέξεις να κάνεις αυτές τις στάσεις στο πάτωμα για παράδειγμα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα μαξιλάρι liberator που είναι φτιαγμένο ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό.

 

1. Sp@oning FTW

H στάση “Spooning FTW” είναι μια πολύ όμορφη στάση κι αρκετά γνωστή κυρίως γιατί, συνδυάζει ευελιξία κι αποτελεσματικότητα. Στη δική μας περίπτωση τώρα, γίνεται ακόμα πιο ευέλικτη, καθώς ο δέκτης έχει ανοιχτά τα πόδια του και τυλίγει τις γάμπες του γύρω από τους μηρούς, μ’ αποτέλεσμα ο διεισδυτhς να μπορεί να διεισδύσει εντονότερα και βαθύτερα. Τα χέρια μπορούν να αγγίξουν το σώμα ή τα γεννhτικά όργανα, ενώ παράλληλα η χρήση του βαιμπρέιτορ βοηθάει στο να το απολαύσεις περισσότερο.

 

2. The Hot Seat

Για τη συγκεκριμένη στάση θα χρειαστείς: ένα μαξιλάρι ή ένα πουφ ώστε ο διεισδυτής να κάθεται άνετα με ανοιχτά τα πόδια του περιμένοντας τον δέκτη να καθίσει πάνω του. Η στάση αυτή δεν είναι face2face, αλλά μια στάση που ο ένας βλέπει την πλάτη του άλλου, ενώ ο άλλος κοιτάζει ευθεία. Αυτή η στάση δεν περιορίζεται μόνο στο δωμάτιο ή στο κρεβάτι, αλλά είναι κατάλληλη τόσο για το αυτοκίνητο, όσο και για τον πάγκο, το ράφι, ή την καρέκλα.

 

3. The Tιght Squeeze 

Είναι μια πιο παθιασμένη doggy στάση όταν ο δέκτης πιέζει τη λεκάνη προς το πέ@ς του διεισδυτή με σφιχτά τα πόδια και ενωμένα, ενώ ο διεισδυτής πιέζει τα πόδια του από κάθε πλευρά. Παράλληλα ο διεισδυτής μπορεί να έχει τα χέρια του ελεύθερα και να τα προσαρμόσει στο σώμα του δέκτη κι έτσι να προσφέρει πολλαπλούς τρόπους απόλαυσης και για τους δύο.

 

4. Count#r Service

H γνωστή σε όλους μας στάση «Sτα @ρθια» είναι αυτή που άφησα για το τέλος. Μια στάση που είναι αρκετά ευέλικτη και εύκολη ειδικότερα σε χώρους που υπάρχει στενότητα, όπως για παράδειγμα το ντους. Εκεί ο διεισδυτής γυρίζει τον δέκτη που έχει τα πέλματα σηκωμένα, με το κεφάλι προς τον τοίχο και εισχωρή με ένταση μέσα του, μ’ αποτέλεσμα τη βαθιά ένωση. Η συγκεκριμένη στάση θέλει υπομονή, καθώς έχει μια ‘Α’ δυσκολία, αλλά αξίζει τον κόπο.