Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ξεκινήσατε να βγαίνετε μαζί. Μου λες ότι τον θέλεις κολασμένα, τον θες μέσα σου. Να σε τρελάνει και να σε τελειώνει. Να νιώθεις το κορμί του πάνω στο δικό σου και να μην ξεκολλάει ο ένας απ’ τον άλλον. Μου λες ότι, αν μπορούσες να τον έχεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέσα σου θα το έκανες.

Αλλά έχεις ενδοιασμούς. Δε θέλεις, μου λες, να είσαι σαν τις άλλες. Θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Να τον σκαλώσεις και να τον κάνεις να μην κρατιέται απ’ την απεριόριστη καύλα που θα νιώθει για σένα. Να θέλει να σε πάρει και να σε βάλει κάτω, εκεί, μπροστά σ’ όλον τον κόσμο.

Εσύ, όμως, να είσαι κυρία. Όπως σ’ έχει γνωρίσει κι όπως είσαι στο κάτω-κάτω. Πάντα ήσουν και ποτέ δεν άφηνες τον εαυτό σου να δημιουργεί παιχνίδια. Μη σε νοιάζει για μία φορά, λοιπόν, τι γίνεται γύρω σου. Κλείσε τα αυτιά και τα μάτια σου και συγκέντρωσε όλες τις αισθήσεις σου επάνω του και θα το καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Θα τον κάνεις να ξεχάσει και τ’ όνομά του για πάρτη σου. Να σε κοιτάει και να του τρέχουν τα σάλια απ’ τη λιγούρα του. Να θέλει να σε φάει ολόκληρη και να σε καταπιεί, σαν σωστός γερόλυκος που ξέρει να κυνηγάει το θήραμά του και να μην μπορεί.

Να τον έχεις προκαλέσει τόσο, που να βλέπεις μέσα στα μάτια του την απόγνωση και τα παρακάλια για να φύγετε. Να πάτε να κλειστείτε μέσα σ’ ένα σπίτι, το οποίο θα πάρει φωτιά. Τη φωτιά που θα έχετε ανάψει οι δυο σας.

Βγαίνεις λοιπόν μαζί του για ποτό κι όπως κάθε φορά θα είσαι πανέμορφη. Κοκέτα από πάνω μέχρι κάτω. Να βλέπει τη ζήλια όλων των υπόλοιπων αντρών που υπάρχουν γύρω σας, γιατί δεν κυκλοφορούν μια γυναίκα σαν εσένα. Θα πάτε, θα πιείτε το ποτάκι σας, σ’ ένα ήσυχο μπαράκι, όμορφα κι ωραία.

Θα κυλήσει όμορφα η βραδιά. Εσύ θα τον προκαλείς με τις ματιές σου, οι οποίες θα πετάνε φλόγες, έτσι, ίσα-ίσα για να του δείξεις ότι κάτι του ετοιμάζεις. Να τον προϊδεάσεις γι’ αυτό που θ’ ακολουθήσει και να τον βάλεις σε περίεργες σκέψεις. Ν’ αρχίσεις σιγά-σιγά να τον ανάβεις με σταθερό ρυθμό.

Λίγο τα υπονοούμενα από εδώ, λίγο τα δαγκώματα του χειλιού από εκεί, θα καταλάβει πως είσαι έτοιμη. Αλλά δε θα ξέρει για πόσα. Ότι η ήσυχη κοπέλα που έχεις παρουσιάσει μέχρι τώρα, έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα αγρίμι που λαχταράει τη σάρκα και μάλιστα τη δική του. Θα τη διεκδικήσεις.

Ξαφνικά κάπου ανάμεσα στο πλήθος θα συναντήσετε κάποιο γνωστό-άγνωστο φίλο του. Μη σε νοιάξει τι είναι απλώς εκμεταλλεύσου αυτήν την τέλεια ευκαιρία. Θα πλησιάσει αυτός μέσα στην καλή χαρά να σας χαιρετήσει. «Από εδώ η κοπέλα μου», θα πει αυτός, φουσκωμένος πάντα με καμάρι που σ’ έχει δίπλα του και λίγο ζαλισμένος απ’ τα περίεργα μηνύματα, που θα του έχεις περάσει ως εκείνη την ώρα.

Και τότε εσύ, με τον ίδιο τόνο φωνής που συστήθηκες στον άλλο, θα του ψιθυρίσεις στο αυτί: «Η κοπέλα σου, όμως, σήμερα έχει ξεχάσει να βάλει εσώρουχο απ’ το τόσο που θέλει να μπεις μέσα της και να την αποτελειώσεις».

Εκεί, μπροστά στο φίλο του, θα τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό, μουδιασμένο κι ακινητοποιημένο. Θα του χτυπήσεις το κόκκινο καμπανάκι και θα του δείξεις με τον πιο ωμό τρόπο πόσο θες. Θα κάνεις την αδρεναλίνη του ν’ αρχίσει ν’ ανεβαίνει με βασανιστικά γρήγορους ρυθμούς, χωρίς καν να τον έχεις αγγίξει.

Μόλις σε κοιτάξει, δείξ’ του με το βλέμμα σου πόσο θέλεις να φύγετε από εκείνο το μέρος, αλλιώς να σου βγάλει τα ρούχα και να μπει μέσα σου. Μην του αφήσεις άλλη επιλογή απ’ το να πετάξει τα λεφτά στο τραπέζι, να μπείτε στο αμάξι και ν’ αρχίσει να τρέχει για το σπίτι. Για τη μικρή σας κόλαση.

Κι η κυρία που πάντα ήσουν, σεμνή και σοβαρή τώρα στα μάτια του να γίνει η κυρία της απόλυτης ηδονής. Η κυρία, που κατάφερε να τον κάνει να του κοπούν τα πόδια, αυτόν το γερόλυκο που πάντα έφερνε τα πράγματα κι έστηνε το παιχνίδι. Παρ’ του τα πρωτεία κι άστον να ξεσπάσει επάνω σου, όσο πιο βίαια γίνεται.

Κι ας γίνει ό,τι η μοίρα ορίσει, όταν με το καλό βρεθείτε μόνοι σας στο πεδίο της μάχης.   

 

Επιμέλεια κειμένου Στέλλας Σεπέρα: Νάννου Αναστασία.

Συντάκτης: Στέλλα Σεπέρα