gio323

Τον θέλει όσο τίποτα άλλο, θέλει να τα κάνει όλα μαζί του. Φαίνεται ντροπαλός και λίγο σφιγμένος, μπορεί να μην είναι απόψε η μεγάλη βραδιά, αυτή όμως θέλει πολύ να είναι. Ίσως αναρωτιέσαι τι εννοώ «μεγάλη βραδιά» . Εννοώ την βραδιά που θα τον νοιώσει παντού σε όλο της το κορμί. Και θα νιώσει τη γλώσσα του να ακουμπάει κάθε εκατοστό του σώματοός της κάνοντάς την να ανατριχιάζει ολόκληρη και να αναστενάζει βαθιά από ικανοποίηση.

Η ώρα περνάει βασανιστικά κι εκείνη σκέφτεται ότι είναι πολύ ντροπαλός και σοβαρός, ίσως να μην είναι και πολύ περιπετειώδης και τολμηρός στο κρεβάτι. Πολύ σύντομα θα έρθει εκείνος να της αποδείξει το αντίθετο. Η βραδιά θα συνεχιστεί στο δικό του σπίτι- και καλά για κρασάκι. Όμως καταλήγει να πίνει μόνο αυτός κρασί, με ποτήρι το κορμί της. Μπράβο του, που έκρυβε τόσο αισθησιασμό και φαντασία; Τη φιλάει αργά και βασανιστικά σε όλο της το κορμί, σε κάθε εκατοστό της όπως εκείνη το ήθελε- σαν να διαβάζει την σκέψη της.

Φιλώντας την φτάνει στο επίμαχο σημείο, την κοιτάει όλο νόημα με ένα λάγνο βλέμμα μέσα στα μάτια. Το φως από τα κεράκια τον κάνει να φαίνεται απίστευτα σέξι. Κατηφορίζει πιο πολύ και ναι κάνει αυτό που πολλοί αρνούνται- τη γλύφει εκεί κάτω. Στο μυαλό της ακούει χειροκροτήματα, από όσες κοπέλες τους αρνήθηκαν άνδρες αυτό που κάνει ο δικός της με τόση ευχαρίστηση και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να του το ζητήσει καν. Γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο της δείχνει πόσο πολύ τη θέλει και πόσο άνετα νιώθει μαζί της. Άσε που συνδέονται και έρχονται πιο κοντά.

Δεν είναι ταμπού να γλύφεις την κοπέλα που σου αρέσει. Όσο αρέσει στους άνδρες να τους κάνει μια γυναίκα στοματικό, έτσι αρέσει και στις περισσότερες γυναίκες. Μπράβο σ’ όσους το κάνουν και το απολαμβάνουν κιόλας. Τα οφέλη πολλά και οι οργασμοί εντονότεροι. Κι εκτός αυτού νιώθει και ο ίδιος ο άνδρας την ικανοποίηση ότι ευχαριστεί την κοπέλα που έχει στο κρεβάτι του και την κάνει να αντιδρά με αναστεναγμούς και τρέμουλο εξ αιτίας του.

Ο άνδρας βλέποντας τις αντιδράσεις της νιώθει και είναι ο Θεός της- έστω για εκείνη την στιγμή. Η αυτοπεποίθηση του αυξάνεται και είναι έτοιμος να κάνει κι άλλα γι’ αυτήν αλλά και να χαρεί δίκαια το αντίστοιχο από την ίδια μόλις τελειώσει. Αν δεν το κάνεις, αναθεώρησε. Τα προτερήματα είναι πολλά.  Στην αρχή μπορεί να είναι άβολο όπως και κάθε τι, όμως συνεχίζοντας θα νιώσεις κι εσύ κι εκείνη πιο άνετα. Απόλαυσε και αφέσου στην στιγμή.

Αν από την άλλη είσαι από αυτούς που το κάνουν έχεις το μεγαλύτερο μπράβο. Μπράβο γιατί ξεπέρασες αυτό το ταμπού-που δε θα έπρεπε να υπάρχει εδώ που τα λέμε. Κι έπειτα γιατί δε ζητάς να σου κάνουν στοματικό χωρίς να κάνεις εσύ, κάτι που είναι απίστευτα πολύ εγωιστικό.

Μπράβο λοιπόν σε όσους άνδρες κατηφορίζουν και σε όσους αν και είναι σφιγμένοι το προσπαθούν έστω και λίγο. Αν είσαι γυναίκα και βρήκες κάποιον που το κάνει και το χαίρεται, αναστέναξε περήφανη, κούκλα μου. Κι αν είσαι άνδρας που το κάνεις έχεις πολλά συγχαρητήρια. Μια ζωή την έχουμε, γιατί να είμαστε σφιγμένοι και να ζούμε με ταμπού;

 

Συντάκτης: Στέλλα Πέτρου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!