Δε θα μιλήσω με λέξεις πρόστυχες. Δε θα αναφερθώ σε σημεία του σώματος φανερά και απόκρυφα. Θα μιλήσω για την απόλυτη εγκεφαλική και σωματική κάβλα. Για την εγκεφαλική, σωματική κορύφωση, την ταυτόχρονη.

Σε εσένα που ξέρεις πως ο έρωτας είναι το σεξ με πάθος και το σεξ είναι ο έρωτας με ένταση. Δεν είναι σεξ και έρωτας. Είναι δυο απόλυτα αλληλένδετες έννοιες. Και όταν τις βιώνεις ταυτόχρονα και τις τελειώνεις απόλυτα συγχρονισμένα γνωρίζεις την υπέρτατη μορφή απόλαυσης.

Είναι δύσκολο δυο σώματα να λειτουργούν αρμονικά, έστω και δυο σώματα που γνωρίζονται. Είναι απαραίτητη η ύπαρξη χημείας, φυσικής και βιολογίας. Είναι απαραίτητη η εγκεφαλική διέγερση. Η δημιουργία ενός αχάριστου κορμιού. Ενός κορμιού που δε χορταίνει, που απαιτεί μονίμως κι άλλο. Ενός κορμιού που λυσσάει για εσένα, με εσένα. Ενός κορμιού που εσύ ελέγχεις. Μα απαιτεί να ελέγχεις το δικό σου κορμί πρώτα. Να ξέρεις τι ζητάς, τι μπορείς να προσφέρεις και να τα απογειώσεις.

Για να απογειωθείς χρειάζεται να αναπτύξεις την κατάλληλη ταχύτητα, χρειάζεται να έχεις γνώση άρα και την απαραίτητη εμπειρία. Για να απογειωθείτε μαζί χρειάζεται να βρίσκεστε και οι δυο στην ίδια θέση με βγαλμένη τη ζώνη. Να ανασαίνετε και να εκπνέετε κοινό αέρα από την ίδια μάσκα. Τα σώματά σας να απωθούνται για να έλκονται πιο δυναμικά.

Να εξαρτάστε ο ένας από τα χέρια του άλλου. Από ένα άγγιγμα παραπάνω, λίγο πιο δυνατά, λίγο πιο χαμηλά. Και ύστερα να μην  αντέχετε το άγγιγμα.

Τα μάτια να είναι ανοιχτά για να καλύπτουν αυτά που τα χέρια σας αποκαλύπτουν. Και όλα αυτά ταυτόχρονα.

Λειτουργία κοινή και αντιστρόφως ανάλογη. Για να με καταφέρεις πρέπει να σε θαυμάζω αφροδισιακά, πρέπει να εξιτάρεις τη φαντασία μου, πρέπει να με εκπλήσσεις, πρέπει να με χαλαρώσεις και να με ξανά τσιτώσεις. Και τώρα είμαι εγώ από πάνω. Για να σε καταφέρω πρέπει να καταφέρω να με θαυμάζεις αφροδισιακά, πρέπει να εξιτάρω τη φαντασία σου, πρέπει να σε εκπλήσσω, πρέπει να σε χαλαρώσω, να σε ξανά τσιτώσω και πάλι από την αρχή.

Τώρα απλά αφέσου. Μη σκέφτεσαι. Άσε το κορμί να σε πηγαίνει. Θέσε τον εγκέφαλο σου σε λειτουργία πτήσης. Κλείσε τα μάτια σου και όταν νιώθεις πως ξεφεύγεις άνοιξε τα, να βλέπεις πως εγώ είμαι η αιτία και να με γουστάρεις περισσότερο. Χωρίς να το ξέρω θα κάνω με εσένα ό,τι κάνεις εσύ με εμένα. Βγες από το μυαλό σου, μπες στο δικό μου και εγώ, θα εισβάλλω στο δικό σου. Τότε θα εναρμονιστούμε.

Να πέσουν οι μάσκες οξυγόνου. Να παραλύουν τα σώματα μας από την έλλειψη οξυγόνου και να βγάζουμε φωνές απόγνωσης. Απόγνωση γεννημένη από την ηδονή που προκαλεί η θέα του κορμιού σου να συσπάται μαζί με το δικό μου. Ταυτόχρονα. Εγώ στο αυτί σου και εσύ στο αυτί μου. Η φωνή σου αντίλαλος της δικής μου. Στην αρχή να ακούμε δυνατά τις φωνές μας και σιγά-σιγά να σβήνουν καθώς η κάβλα της στιγμής τις επισκιάζει.

Γιατί να φτάσει ο καθένας μόνος του, αφού μπορούμε να είμαστε παρέα στο αποκορύφωμα; Σκοπός είναι να κάνουμε μαζί την έξοδο κινδύνου να φωτίζει κι άσε τους άλλους να την αναβοσβήνουν χώρια πριν φτάσουν στον προορισμό τους.

Έλα να κάνουμε σεξ-έρωτα. Στο εισιτήριο να αναγράφεται ο ίδιος αριθμός θέσης. Ο χρόνος απογείωσης και προσγείωσης να είναι κοινός. Ταυτόχρονος.

Επιμέλεια Κειμένου Τζένης Βελιάδου: Κατερίνα Κεχαγιά.

Συντάκτης: Τζένη Βελιάδου