Πόσο θα ήθελες να διεισδύσεις στο μυαλό ενός άντρα την ώρα που βρίσκεσαι γυμνή μαζί του στο κρεβάτι; Πόσα να θέλει να σου πει, τι να θέλει άραγε να σου ζητήσει; Υπάρχει όμως κάτι το οποίο έχεις ακούσει πολλές φορές να σου ζητάνε κι ίσως να αναρωτιέσαι γιατί αυτή η εμμονή με τη συγκεκριμένη προτίμηση; Ναι, οι άντρες γουστάρουν να έχεις πιασμένα τα μαλλιά σου κότσο στο κρεβάτι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τους κάνουν να το γουστάρουν αυτό. Θέλουν να έχουν μπροστά τους τη θέα του λαιμού σου, έτσι όπως γέρνεις προς τα πίσω, την ώρα το πάθος σε κάνει να βυθίζεσαι σε πρόστυχες σκέψεις.

Βρίσκουν ιδιαίτερα σέξι την έκφραση του προσώπου σου την ώρα που με δυσκολία προσπαθείς να κρατήσεις την αυτοσυγκράτησή σου και να μην ξεσπάσεις σε κραυγές λες κι είσαι ένα άγριο ζώο παραδομένο στα ένστικτά του. Θέλουν να βλέπουν τις φλέβες στο λαιμό σου να φουσκώνουν την ώρα που όλο σου το κορμί συσπάται, καθώς παραδίνεσαι στην ηδονή που εκείνοι σου δίνουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση για εκείνους να βλέπουν αποτυπωμένη στο πρόσωπό σου, την ένταση των συναισθημάτων που εκείνοι κατάφεραν να σου προκαλέσουν.

Ο άντρας θα θέλει πάντα να έχει τον έλεγχο στο κρεβάτι. Αυτό προστάζει η φύση του. Χάρισε του αυτό το προνόμιο κι είναι σίγουρο πως θα σε ανταμείψει γι’ αυτό. Δώσε του τον έλεγχο. Άφησέ τον να σε καθοδηγήσει. Κάνε τον να νιώσει πως ζει την αγαπημένη του ερωτική σκηνή, με εσένα να κατεβαίνεις χαμηλά και να του χαρίζεις την αγαπημένη του απόλαυση. Την ώρα εκείνη θέλει να βλέπει ολοκάθαρα το πρόσωπό σου, καθώς οι δυο σας γίνεστε πρωταγωνιστές στην δική σας πριβέ ερωτική ταινία.

Μάζεψε τα μαλλιά σου, άφησε τον να σε καθοδηγήσει όπως θα σε κρατάει απ’ το κότσο σου και χάρισε του το αγαπημένο του θέαμα.

Άφησε τον να απολαύσει το ρόλο του αρσενικού κι εσύ την ευχαρίστηση που θα σου δώσει. Τον καυλώνει να σε οδηγεί εκεί που θέλει πάνω στο σώμα του, κρατώντας σε απ’ τα μαλλιά κι εσύ αντίστοιχα θα χαρείς την καύλα που θα σου δώσει εκείνος, όταν θα τον έχεις φτάσει στο αποκορύφωμα. Παίξε με τις φαντασιώσεις του. Γίνε η καθηγήτρια που θα τον εξετάσει, γίνε η μαθητριούλα με τα κοτσιδάκια, την οποία θέλει να αποπλανήσει. Παιξ’ το αδέκαστη στρατιωτικός, στην οποία θέλει να δώσει ένα μάθημα πειθαρχίας. Ακόμα κι η διευθύντριά του με τον αυστηρό κότσο και το ταγιέρ, που πάνω της θέλει να βγάλει όλα του τα απωθημένα.

Στο σεξ όλα επιτρέπονται κι οι άντρες είναι πλάσματα που μπορείς να ικανοποιήσεις εύκολα, αρκεί να παρατηρήσεις τι τους εξιτάρει και να βρεις το κουμπί του καθενός. Μη γελιέσαι, δε θα είναι μόνο εκείνοι οι κερδισμένοι. Ένας άντρας που περνάει καλά στο κρεβάτι, θα φροντίσει πάντα να περάσει εξίσου καλά κι η παρτενέρ του. Είναι οπτικοί τύποι και θέλουν να έχουν όλη σου την εικόνα μπροστά τους. Εκτός του ότι βρίσκουν απίστευτα ενοχλητικό να τρώνε τα μαλλιά σου στη μάπα! Ο κότσος στο σεξ είναι μια τακτική που πάντα θα πιάνει. Δοκιμασμένο κι εγγυημένο κόλπο. Πιάσε λοιπόν τα μαλλιά σου ψηλά, φόρεσε το αγαπημένο σου άρωμα, οπλίσου με αυτοπεποίθηση και κάνε τους να μη σε ξεχάσουν ποτέ.

 

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Γρημάνη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη