Ντυμένη με κόκκινο βελούδο, αρχοντική, κομψή κι απόμακρη, κοιτάζει στο παρελθόν της και κάνει απολογισμούς. Πόσες εντάσεις, πόσα πάθη, πόσες ιστορίες πέρασαν από εκεί. Πόσα στόματα και κορμιά, παρά την έκσταση και τον παθιασμένο παραλογισμό της στιγμής, έπρεπε να παραμείνουν κλειστά. Όπως και το δικό της άλλωστε. Ούτως ή άλλως, και κυριολεκτικά μιλώντας, δε θα μπορούσε να πει κουβέντα.

Αν μια σουίτα ξενοδοχείου είχε ψυχή, κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα στο μυαλό της και θα ‘χε ρίξει το βρίσιμο του αιώνα με όλα αυτά που θα ‘βλεπε. Ευτυχώς για τους παρευρισκόμενους, στην προκειμένη περίπτωση, οι τοίχοι δεν έχουν αυτιά κι είναι πέρα για πέρα εχέμυθοι. Τι κι αν έχουν βασανιστεί, αφού πολλές φορές το κρεβάτι είναι πολύ μπανάλ για σεξ, ενώ στον τοίχο έχει άλλη χάρη. Το ‘χει πει άλλωστε και ο Φαραντούρης και κάτι περισσότερο ξέρει!

Και την πολυκοσμία την αντέχει η σουίτα. Από ένα μικρό και αθώο τρίο, ακόμα και για πειραματισμό, μέχρι και παρτούζα με όσους περισσότερους συμμετέχοντες και βοηθήματα γίνεται. Κρατάει ακόμα και τα μυστικά των swingers, που βαρέθηκαν  τους συντρόφους της ζωής τους κι είπανε να ανταλλάξουν για λίγο με αυτούς των φίλων τους ή αγνώστων, που γνώρισαν μέσω αγγελιών ή swinger clubs.

Καλά ηχομονωμένη, κρατάει κρυφές κραυγές ηδονής, απόλαυσης, αλλά και πόνου, για τους λάτρεις του BDSM. Είναι το μέρος που ο καταξιωμένος, δυναμικός και σκληρός στις διαπραγματεύσεις του επιχειρηματίας μετατρέπεται σε δούλο-«σκυλάκι» με δερμάτινο περιλαίμιο, που κάνει χάρες και μαστιγώνεται από αφέντρες, ενώ η χαμηλοβλεπούσα κυρία που στο άκουσμα της λέξης «σεξ» αναψοκοκκινίζει και κάνει το σταυρό της τρεις φορές, να τα σκάει αδρά σε ζιγκολό για λίγη χαλάρωση πριν το καθιερωμένο Κυριακάτικο κουν-καν.

Έχει πλάκα να παρακολουθείς τις ιστορίες στις οποίες οι άνθρωποι γίνονται υποχείρια της κάβλας. Ιδίως τις παράνομες.  Είναι αυτό που λένε πως αν η σουίτα είχε στόμα, θα ‘χε κάψει πολλά σπίτια. Οικογενειάρχες με «καθαρό κούτελο» στην κοινωνία, και δη οι πιο σκληροπυρηνικοί στο συντηρητισμό και τις οικογενειακές αξίες περνάνε βράδια γεμάτα πάθος με άτομα του ίδιου, διαφορετικού φύλου ή και των δύο. Παράνομα ζευγάρια για ένα στα γρήγορα και το κινητό στο χέρι, μην τυχόν και πάρει ο νόμιμος σύντροφος τηλέφωνο.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Η λίστα συμπληρώνεται με βίζιτες πολυτελείας ή ακόμη και ζευγάρια που απλά βαρέθηκαν τη ρουτίνα και θέλουν να γυρίσουν και κανένα ερασιτεχνικό sex tape.

Έχει ενδιαφέρον η κρυφή ερωτική ζωή των ανθρώπων και δεν είναι για το κουτσομπολιό. Γιατί, όλα τα μυστικά που κρύβει η σουίτα καταρρίπτουν τη δηθενιά και το συντηρητισμό μιας υποκριτικής κοινωνίας. Εκεί, τα ενδόμυχα πάθη βγαίνουν στη φόρα και η –και καλά– καλοδιακοσμημένη «βιτρίνα» έχει πάει προ πολλού περίπατο. Αυτή είναι, όπως και να ‘χει, η καλή παρενέργεια του πάθους. Εκείνη που απομυθοποιεί τους θρύλους της δήθεν σοβαρότητας.

Συντάκτης: Τίνα Μπαρμπάτσαλου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη