Στα 3 eBook το 1 δώρο με το εκπτωτικό κουπόνι 3for2! Ανακάλυψέ τα!

paul2057

Σεξ και μεγέθη. Μεγέθη και μετρήσεις. Μετρήσεις και διαστάσεις. Διαστάσεις και μήκος. Μήκος και πάχος. Πέος!

Το πιο πολυσυζητημένο όργανο απόλαυσης του σεξ (όχι, που δε θα γυρίζαμε πάλι στην αρχή), το οποίο δέχεται τις περισσότερες κριτικές ως προς την ανατομία του και τη λειτουργικότητά του. Επίκεντρο πολλών συζητήσεων μεταξύ γυναικείων (κι όχι μόνο) κύκλων, αντικείμενο μέτρησης κατά την εφηβεία των αντρών και γενικά βασικό συστατικό της απόλαυσης της ερωτικής πράξης.

Αποθεώνουμε τα μεγάλα πέη και ρίχνουμε στην πυρά τα μικρότερα. Τέτοιοι είμαστε! Αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πως το μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς ποπούς! Γιατί τι να το κάνεις το μεγάλο μαραφέτι, αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις; Αλλά, και να ξέρεις, μήπως το πολύ μεγάλο είναι κάπως δυσλειτουργικό, οριακά βασανιστικό; Όχι, βρε άνθρωποι, δεν παραπονιόμαστε. Αλίμονο! Φωτιά να πέσει να μας κάψει, αλλά, να, σκεφτόμαστε, μήπως και τα μικρότερα μπορούν να κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά τους, αν ξέρουν να χρησιμοποιηθούν σωστά.

Τώρα θα μου πείτε: «Άσε μας, μανδάμ, που θες να μας πείσεις ότι δε σ’ αρέσουν τα μεγάλα και θες να μας εκθειάσεις τα μικρά!». Και δίκιο θα ‘χετε, αλλά καλό θα ήταν να το εξετάσουμε εις βάθος (μην κάνετε εικόνες, πονηρά μυαλά!), αν θέλουμε να ‘μαστε αντικειμενικοί (είπα, αν!).

Γιατί είναι σαν να λέμε πώς οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος κάνουν καλύτερο σεξ. Ισχύει; Όχι! Βέβαια το γυναικείο στήθος δεν παίζει καθοριστικό ρόλο στην πράξη αυτή καθ’ εαυτή, αλλά σίγουρα επηρεάζει το αν θα τερματίσει ένα πέος ως προς το μέγεθός του. Πότε επηρεάζει, όμως; Όταν ο έχων το πέος προτιμά τα μεγάλα στήθη. Άρα καταλήγουμε σε ένα σχετικά ασφαλές (νομίζω) συμπέρασμα πως σημασία έχει τι προτιμά ο καθένας. Δεν είναι πανάκεια απόλυτης απόλαυσης το μεγάλο ανδρικό μόριο.

Είναι σαν να λέμε πως επειδή έχουμε την καλύτερη και την πιο σύγχρονη κουζίνα στο σπίτι μας, με τα ακριβότερα υλικά μαγειρικής στο ψυγείο, μπορούμε να φτιάξουμε γκουρμεδιές. Αμ δε! Καθότι αν δεν είμαστε γνώστες της μοριακής μαγειρικής και μάστορες στην κατασκευή της, μπορεί να μετατρέψουμε (ως διά μαγείας) το χαβιάρι σε φακή. Ενώ αν πιάνουν τα χέρια μας μπορούμε να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα εδέσματα με αλεύρι και νερό!

Ε, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το πέος στο πιο σεξουαλικό. Αν ο ιδιοκτήτης του δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί, όσα εκατοστά μήκος και διάμετρο να ‘χει, θα προσφέρει βάσανα, καημό και πόνο. Και, άντε, μερικές φορές ο πόνος είναι ερεθιστικός, αλλά το βάσανο κι ο καημός δεν προτιμάται ευρέως, if you know what I mean. Κι οδηγίες χρήσης (απ’ όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον) δε δίνονται  μαζί με τα χαρίσματα. Οπότε όλοι πάμε διά της ψακτικής, κι η βελτίωση έρχεται με την προπόνηση. Βασικός κανόνας, να λαμβάνουμε υπόψιν μας και το έτερο μέλος της συνεύρεσης.

Σημασία έχει να ξέρεις οδήγηση, γιατί και ferrari να σου δώσουν, αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα άλογα, το πιθανότερο είναι να σκάσεις πάνω σε κανένα τοίχο. Ενώ αν είσαι καλός οδηγός, μπορείς να κουμαντάρεις και δυο ferrari ταυτόχρονα! Βέβαια, πολύ θα στεναχωρηθούμε αν και “ferrari” δεν υπάρχει κι ο οδηγός είναι για να ξαναδίνει για δίπλωμα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι πάντα δίκαιη! Υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης, που όσο να ‘ναι ιντριγκάρει!

Εντάξει, δεν είπαμε να ‘χει διαστάσεις μπιζελιού αλλά ούτε κι υπερφυσικής μελιτζάνας, που έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση, κι όπως έλεγαν οι εξαιρετικά σεξουαλικοί πρόγονοί μας (οι αρχαίοι ντε) μέτρον άριστον.

Τώρα, βέβαια, αν είναι να πέσουμε σε μάστορα του είδους, με πλούσια τα ελέη, να ‘στε σίγουροι πως δε θα παραπονεθούμε!

Συντάκτης: Σοφία Σοφιανίδου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη