ksenia165

Σε ανάβει, τον βλέπεις και λιώνεις σαν παγωτό στον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο, επικοινωνείτε τέλεια και περνάτε απίστευτα μαζί. Αναρωτιέσαι αν το σεξ μαζί του θα είναι τόσο καταπληκτικό όσο κι ο τρόπος που σε φιλάει. Δεν μπορείς να περιμένεις άλλο, καθετί που λέει και κάνει το μεταφράζεις σαν σεξουαλικό υπονοούμενο. Τα πάντα σε εκείνον τον άνθρωπο είναι αισθησιακά, δεν μπορεί να μην είναι καλό το κρεβάτι μαζί του.

Κι έρχεται η νύχτα που όλα δείχνουν ότι θα σας βρει το πρωί στο ίδιο κρεβάτι. Όλο ερωτικές μπηχτές, ματιές γεμάτες νόημα ενώ εσείς χορεύετε προκαλώντας ο ένας τον άλλο για όσα θα ακολουθήσουν. Δεν μπορείς να βγάλεις απ’ το μυαλό σου τις σκέψεις που διαδέχονται η μια την άλλη, όλες πονηρές κι ακατάλληλες βέβαια. Σκέφτεσαι να σε ρίχνει στον καναπέ του σαλονιού σου, να σε κοιτά στα μάτια και να σου χαμογελάει ενώ σε γδύνει με μοναδικό σκοπό να σε κάνει να τελειώσεις.

Η ώρα κυλάει βασανιστικά. Εννοείται πως η έξοδος θα καταλήξει με τους δυο σας σε κοινό χώρο -σπίτι σου ή σπίτι του, απλή λεπτομέρεια. Τον στριμώχνεις στο ασανσέρ και φιλιέστε παθιασμένα. Στο σπίτι συμβαίνει ακριβώς το σκηνικό που είχες στο μυαλό σου, σε ρίχνει στον καναπέ και σου χαμογελά. Αρχίζετε να φιλιέστε και να σε χαϊδεύει σε κάθε εκατοστό του κορμιού σου σχηματίζοντας αόρατες διαδρομές ηδονής. Και ξαφνικά πλησιάζει με τα υγρά και ζεστά του χείλη το αφτί σου και σου ζητά να κάνετε αυτό ακριβώς που δεν έχεις κάνει ποτέ στο σεξ. Θέλεις πολύ να τον ικανοποιήσεις, αλλά ξέρεις ότι αυτό που ζητά είναι πέρα απ’ τα όριά σου.

Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ρόλων, κάτι σαδομαζοχιστικό ή μια ακραία φαντασίωση, δεν έχει σημασία τι, καθώς η ικανοποίηση στο σεξ είναι ένα τεράστιο, ελεύθερο και προσωπικό ζήτημα κι όπως είναι φυσικό το σενάριο ούτε είναι ίδιο ούτε ταιριάζει σε όλους.

Πώς λες όμως «όχι» στον άνθρωπο που σε καυλώνει τόσο πολύ; Βασικά το σωστό ερώτημα είναι γιατί να πεις «όχι» σε αυτό τον άνθρωπο; Ίσως τα ταμπού να σε κρατάνε ένα βήμα πίσω. Ίσως οι προσωπικές σου ανασφάλειες να σε κρατούν κουμπωμένο, μα δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Στο σεξ πρέπει να απελευθερωνόμαστε και να απολαμβάνουμε το κάθε δευτερόλεπτο χωρίς να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο. Είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε τρόπους και καταστάσεις που μας ικανοποιούν και ποτέ δεν είχαμε φανταστεί και να περάσουμε καλά ενώ πειραματιζόμαστε με τον παρτενέρ μας.

Αν δεν πειραματιστούμε δε θα ξέρουμε ποτέ αν μας αρέσει κάτι ή όχι. Όταν δοκιμάσουμε κάτι καινούριο στην αρχή είναι λογικό να μας φαίνονται όλα άβολα και περίεργα, αν όμως χαλαρώσουμε κι αφεθούμε, η απόλαυση θα μας ανταμείψει και με το παραπάνω.

Φτάνει να καθαρίσουμε το μυαλό μας από όσες σκέψεις μας κρατούν πίσω και να διώξουμε ηθικές αναστολές που μας εμποδίζουν απ’ το να ζήσουμε τη στιγμή. Στο κάτω-κάτω αν δεν αφεθούμε στα χέρια εκείνου που ποθούμε δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να βιώσουμε μια διαφορετική εμπειρία ούτε να φτάσουμε στον απόλυτο οργασμό. Ο κατάλληλος άνθρωπος για να πειραματιστούμε είναι αυτός που θέλουμε όσο τίποτα.

Ίσως σιχαίνεσαι, ντρέπεσαι ή φοβάσαι πως δε θα τα καταφέρεις να κάνεις αυτό που σου ζητάει ο παρτενέρ σου. Κι είναι δεκτά και σεβαστά όλα αυτά. Όμως αν έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αξίζει μια δοκιμή, μην το αναλύσεις παραπάνω και κάν’ το. Αν το δοκιμάσεις και δε σου αρέσει ή δε νιώθεις άνετα, χωρίς δεύτερη σκέψη μπορείς να σταματήσεις όποια στιγμή το θέλεις. Το σημαντικότερο στο σεξ είναι να νιώθεις ελεύθερος και να κάνεις μόνο όσα πραγματικά απολαμβάνεις.

Ίσως αυτό που αρχικά δε θέλαμε να κάνουμε στο τέλος να μας αρέσει ή με αυτό τον άνθρωπο να αλλάξουμε γνώμη για κάτι που δοκιμάσαμε παλιά και δε μας άρεσε. Ας αφήσουμε τα ταμπού στην άκρη κι ας πειραματιστούμε με τον άνθρωπο που θέλουμε πολύ, μόνο να κερδίσουμε έχουμε.

Οι εμπειρίες, είτε αρνητικές είτε θετικές, μόνο καλό μας κάνουν. Σίγουρα όμως όποια απόφαση κι αν πάρεις θα πρέπει να ‘ναι καθαρά δική σου. Δεν υπάρχει λόγος να καταπιεστείς και να κάνεις κάτι που πραγματικά δε σου αρέσει ή δε νιώθεις άνετα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τον άλλον. Η εκπλήρωση φαντασιώσεων σταματά εκεί που ένας απ’ τους δύο ξεκινά να μην αισθάνεται άνετα.

Αν ο παρτενέρ σου σε θέλει πραγματικά δε θα σε πιέσει ποτέ να κάνεις κάτι που δε θέλεις. Και στο σεξ χωράνε «όχι», μη φοβάσαι να τα πεις. Πειραματίσου αν το θες, αλλά μην καταπιεστείς ποτέ.

Συντάκτης: Στέλλα Πέτρου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!