Τι ποιο ωραίο από το να γυρίζεις σπίτι μετά από μία εξαντλητική ημέρα στη δουλειά και να χώνεσαι στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου. Θα μπορούσατε να καθόσαστε για ώρες έτσι κουλουριασμένοι χωρίς να λέτε λέξη. Ακόμα και η μυρωδιά του ανθρώπου που αγαπάμε μπορεί να είναι τόσο καθησυχαστική.

Κι όμως, όσο υπέροχο και αν ακούγεται για κάποιους αυτή η σύνδεση μέσω της αγκαλιάς για κάποιους άλλους είναι πιο δύσκολο να συνδέονται με τη σωματική επαφή που προυποθέτει μια αγκαλιά, ένα χάδι ή ένα φιλί. Και θα μου πεις πώς να το ξέρουμε εμείς αυτό; Κι όμως τα ζώδια έχουν να μας πουν πολλά για το χαρακτήρα μας και ναι, υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν τις αγκαλιές και το χουζούρι και άλλα ζώδια που δεν είναι και πολύ φαν.  Όσο και αν κάποιοι αγκαλιάζουν και αγκαλιάζονται άνετα με τους ερωτικούς συντρόφους,  υπάρχουν και εκείνοι που χρειάζονται προσωπικό χώρο και ελευθερία, οπότε απλά απεχθάνονται αυτές τις προσωπικές στιγμές, αν αυτές έρχονται εις βάρος του ιδιωτικού τους χώρου που παραβιάζεται. Εδώ σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τα 5 ζώδια που θεωρούνται οι «αγκαλίτσες» του ζωδιακού και λατρεύουν ό,τι έχει να κάνει με αγκαλιές, χάδια και φιλιά.

 

Ταύρος

Οι Ταύροι λατρεύουν απόλυτα τις αγκαλιές. Το βλέπουν ως εγγύτητα πέρα από τα απλά φιλιά και το κράτημα του χεριού. Επίσης, αν είχατε μια κουραστική μέρα, τότε οι Ταύροι είναι οι top σύντροφοι που θα χαρούν να σας ξεκουράσουν με μία μεγάλη αγκαλιά. Οι Ταύροι ως ζώδιο της γης, εκτιμούν τη σωματική επαφή, κάνοντάς τους ένθερμους λάτρεις των αγκαλιών. Κυβερνώμενοι από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, οι Ταύροι αναζητούν σταθερότητα στις σχέσεις τους. Οι αγκαλιές γίνονται για αυτούς ένας απτός τρόπος να προσγειώσουν τα αισθήματά τους και να δημιουργήσουν έναν ισχυρότερο δεσμό με τους συντρόφους τους.

 

Καρκίνος

Ο επόμενος στη σειρά είναι ο Καρκίνος. Γι’ αυτούς, οι αγκαλιές και τα χάδια είναι ένας τρόπος να γνωρίσουν κάποιον καλύτερα και να αποκτήσουν οικειότητα μαζί του, οπότε μπορείς να πεις, ότι είναι από αυτούς που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση και χαλάρωση όταν μιλάτε ενώ αγκαλιάζεσαι ή μετά το σ3ξ. Μπορούν επάξια να γίνουν αγκαλιάρικα αρκουδάκια σου. Ο Καρκίνος, το συμπονετικό ζώδιο του νερού, βρίσκει παρηγοριά και ασφάλεια στη ζεστασιά των αγκαλιών. Κυβερνώμενα από τη Σελήνη, οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί άνθρωποι, διαισθητικοί και λατρεύουν την εγγύτητα που φέρνουν οι αγκαλιές. Αν έχετε σύντροφο Καρκίνο, μην εκπλαγείτε αν ξεκινήσει μια αγκαλιά για να εκφράσει τη βαθιά σύνδεση και τη στοργή που νιώθει.

 

Λέων

Επόμενοι στη σειρά είναι οι στοργικοί Λέοντες. Τους αρέσει η επαφή, το κράτημα του χεριού, το αγκάλιασμα και κυρίως κάθε ρομαντική και οικεία κίνηση. Μπορούν να αγκαλιαστούν οπουδήποτε αν έχουν όρεξη και δε χάνουν ποτέ την ευκαιρία να αγκαλιάσουν τον σύντροφό τους. Ο Λέων, το φλογερό και παθιασμένο ζώδιο, λατρεύει να εκφράζει τα συναισθήματά του με μεγάλες χειρονομίες. Οι αγκαλιές για έναν Λέοντα δεν είναι απλά ρουτίνα – είναι δραματικές δηλώσεις αγάπης και θαυμασμού. Οι Λέοντες με καρδιά λιονταριού αναζητούν τα φώτα της δημοσιότητας ακόμη και στις αγκαλιές τους, κάνοντας κάθε αγκαλιά μια αξέχαστη και ειλικρινή στιγμή.

 

Ιχθείς

Καταλαβαίνεις πόσο πολύ αγαπούν την αγκαλιά όταν σου λένε ότι την ονειρεύονται. Όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος, θα αγκαλιάσουν ακόμα και ένα λούτρινο παιχνίδι, καθώς αυτό τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια και αγάπη. Για τους Ιχθείς μια αγκαλιά τη σωστή στιγμή δεν είναι μόνο μια έκφραση αγάπης αλλά και ένας τρόπος να φέρουν την ενότητα και εγγύτητα στις σχέσεις τους.

 

Πηγή εικόνας: cosmopolitan