Το σ3ξ είναι κάτι πολύ προσωπικό. Και πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με τις στάσεις που μάς αρέσουν κατά καιρούς, όμως πάντα εξαρτάται κι απ’ τη δική μας ιδιοσυγκρασία αλλά κατά πώς φαίνεται κι απ’ τον αστρολογικό μας χάρτη. Γιατί όπως και να το κάνουμε αλλιώς τη βρίσκει ο ευφάνταστος Δίδυμος, αλλιώς ο αισθαντικός Ζυγός κι αλλιώς ο περιπετειώδης Τοξότης.

Το ψάξαμε το θεματάκι ενδελεχώς και μιας και Σάββατο βράδυ είναι κι όσο να ‘ναι πολλά ζευγάρια θα καλοπεράσουν απόψε ετοιμάσαμε αυτό τον οδηγό για να πειραματιστείτε.
Κι αν σας κάτσει;

Κριός

Στάση: Sitting lotus

Ο φλογερός και δημιουργικός Κριός είναι ο ηγέτης και θα θέλει ν’ αναλάβει τα ηνία στην κρεβατοκάμαρα. Αλλά τού αρέσει επίσης να γίνεται και επιθετικός. Η στάση του καθιστού λωτού όπου ο ένας απ’ τους δύο κάθεται οκλαδόν πάνω στο ταίρι του δίνει άφθονη οικειότητα πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά επιτρέπει στο ζευγάρι να εφαρμόσει την επιθετικότητα, η οποία είναι πάντα μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού.

Ταύρος

Στάση: Cowboy/ Cowgirl

Οι Ταύροι λατρεύουν να κάνουν ό,τι θέλουν, μέσα κι έξω απ’ την κρεβατοκάμαρα, οπότε οποιαδήποτε στάση που τούς επιτρέπει να επιβάλλουν την κυριαρχία τους είναι μια χαρά. Αυτή η κλασική στάση στην οποία βρίσκονται από πάνω είναι ένας σίγουρος τρόπος για να δείξουν στο ταίρι τους ποιος είναι το αφεντικό.

Δίδυμοι:

Στάση: D0ggy Style

Αν κι είναι πιο διάσημοι για τη δυαδικότητα τους -η οποία μπορεί επίσης ν’ αποτελέσει πλεονέκτημα στην κρεβατοκάμαρα- αυτά τα ζώδια του αέρα είναι επίσης αρκετά ενεργητικά. Το doggy style θα τούς επιτρέψει ν’ ασκήσουν λίγη απ’ αυτή τη φρενήρη ενέργεια που συνήθως διοχετεύουν στην καθημερινή τους ζωή εκεί που ο ένας απ’ τους δύο κάθεται με τα 0πίσθια στα τέσσερα κι ο άλλος διεισδύει μέσα του. Επίσης, να περιμένετε πολλά βρόμικα λόγια απ’ αυτά τα φλύαρα και πνευματώδη ζώδια.

Καρκίνος

Στάση: Missionary

Τρυφερός και συναισθηματικός, για τον Καρκίνο τα πάντα είναι οικειότητα και τίποτα δεν τον εκφράζει περισσότερο, όσο το ιεραποστολικό. Αυτά τα άκρως συναισθηματικά ζώδια λατρεύουν να κάνουν οπτική επαφή ενώ είναι τυλιγμένα τα πόδια τους στην αγκαλιά του αγαπημένου τους συντρόφου και νιώθουν όλα τα συναισθήματα. Απλά μην τρομάξετε όταν χάνονται τόσο πολύ στη στιγμή που κλαίνε, ουρλιάζουν ή ακόμα και γελάνε.

Λέων

Στάση: Ballet Dancer

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για το πάθος, τη δύναμη και το δράμα τους, οπότε μπορεί πραγματικά να εκφραστεί σ’ αυτή τη στάση. Αυτά τα ζώδια αγαπούν επίσης να επιδεικνύονται, οπότε εκεί που οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρειαστούν κάποια υποστήριξη απ’ το ταίρι τους τα λιοντάρια θα είναι έτοιμα να επιδείξουν την ευελιξία τους ανεβάζοντας το πόδι τους μέχρι τον ώμο του συντρόφου τους ενώ αυτός διεισδύει βαθιά.

Παρθένος

Στάση: Spo0n 

Οι Παρθένοι είναι όλο αγνότητα κι αθωότητα, οπότε δε θα βγάλουν τα καμπανάκια και τις σφυρίχτρες μέχρι να νιώσουν άνετα μαζί σας. Αυτή η στάση είναι απλή και διακριτική, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εδραιωθεί η οικειότητα κι η σύνδεση. Άλλωστε μπορείτε να παίζετε και με τα χέρια σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε στο πλάι και να περιμένετε τον σύντροφό σας να διεiσδύσει μέσα σας.

Ζυγός

Στάση: 69

Οι Ζυγοί δημιουργούν ισορροπία σ’ όλες τις πτυχές της ζωής τους, οπότε είναι λογικό να ισχύει το ίδιο και στην κρεβατοκάμαρά τους. O ένας γλείφει τον άλλον στα γεννhτικά του όργανα κι έτσι προκαλείται εύκολα και το αίσθημα του οργ@σμού. Αυτή η στάση είναι ό,τι πρέπει για τούς ίδιους, επειδή έχει να κάνει τόσο με την απόλαυση όσο και με την ικανοποίηση του συντρόφου τους.

Σκορπιός

Στάση: Standing up sixty-nine

Αυτές οι σ3ξι σειρήνες του ζωδιακού κύκλου αρχικά δεν είναι και τόσο εμπιστευτικές, αλλά μόλις μπείτε στον εσωτερικό τους κύκλο, ο διαβόητος Σκορπιός για τον οποίο όλοι παραληρούν είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί. Δοκιμάστε μαζί του την όρθια στάση 69. Δεν είναι η πιο πρακτική στάση αλλά θα κάνει το ταίρι σας να σάς θέλει περισσότερο κι αυτό είναι το ζητούμενο για τους Σκορπιούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ο ένας απ’ τους δύο ν’ αναποδογυρίσει ανάποδα με κατεύθυνση στο π3ος και να κάνει τη δουλειά, ενώ ο άλλος γλείφει τα υπόλοιπα σημεία του κορμιού.

Τοξότης

Στάση: Cowboy/Cowgirl

Ο Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και μπορεί να δοκιμάσει αυτή τη στάση όπου κι αν πάει – είτε αυτό είναι στο μπαλκόνι μιας όμορφης βίλας στο Tulum είτε στις κατασκηνώσεις του Εθνικού Πάρκου Joshua Tree. Η ζωή είναι η πιο διασκεδαστική όταν αυτά τα ατίθασα ζώδια της φωτιάς ζουν στα άκρα. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε επάνω στο π3ος του σύντρόφου σας και να τ’ απολαύσετε.

Αιγόκερως

Στάση: Sofa straddle

Είναι σαν τον καθιστό λωτό, όπου ο ένας απ’ τους δύο κάθεται οκλαδόν πάνω στο ταίρι του αλλά με πρόσθετη στήριξη της πλάτης. Αυτά τα ζώδια της γης είναι γνωστό ότι είναι αφεντικά σε ό,τι κάνουν, οπότε, φυσικά, δε φοβούνται ν’ αναλάβουν τα ηνία στην κρεβατοκάμαρα. Με το sofa straddle, οι Αιγόκεροι μπορούν να τοποθετήσουν το ταίρι τους ακριβώς όπως θέλουν και να ξεσαλώσουν χωρίς ν’ ανησυχούν.

Υδροχόος

Στάση: Standing rear entry

Οι εξωστρεφείς Υδροχόοι θα λατρέψουν να φέρουν μια ανατροπή στην κρεβατοκάμαρα μ’ αυτή την ανανεωμένη στάση. Δοκιμάστε την ενώ είστε σκυμμένοι, στηριζόμενοι σε μια στιβαρή επιφάνεια, όπως ο πάγκος του μπάνιου – ή αν είστε λίγο πιο ευέλικτοι, πιάστε απ’ το λαιμό το ταίρι σας και διεiσδύστε μέσα του.

Ιχθείς

Στάση: Sideways straddle

Κυβερνάται απ’ τον Ποσειδώνα -το Θεό των ωκεανών, κι αυτή η στάση, που μιμείται το σταθερό λίκνισμα των κυμάτων, θα φέρει σίγουρα αυτά τα ζώδια στη γραμμή του τερματισμού. Όχι, μόνο θα επιτρέψει τη βαθιά διείσδuση, αλλά θα τούς βοηθήσει επίσης να διατηρήσουν έναν σταθερό ρυθμό, κάτι που αποζητούν μέσα κι έξω απ’ την κρεβατοκάμαρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκώσετε το πόδι σας και να το ακουμπήσετε στον ώμο του συντρόφου σας ενώ διεiσδύει βαθιά μέσα σας.