Μην τρομάζετε. Η στάση για την οποία θα μιλήσουμε σήμερα είναι μια ενισχυμένη, πιο πρωτόγονη εκδοχή του ιερaποstολικού, όπου όλη η εστίαση είναι στο πόσο βαθιά θα μπει(ς) με δυο λόγια. Ακούγεται risky,  μα στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο, και θα δούμε μαζί 3 διαφορετικούς τρόπους να το δοκιμάσετε.

Ο διεισδ@τικός σύντροφος πιέζει το σώμα του όλο και πιο κοντά στον δέκτη, με κάθε ώθηση, ενώ τα πόδια του δέκτη είναι ορθάνοιχτα πάνω από τους ώμους του και πιέζονται από τον σύντροφο από πάνω. Έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν το ιεραποστολικό τόσο καλό: την επαφή δέρμα με δέρμα, τη βαθιά διείσδ@ση, την οικεία επαφή με τα μάτια, αλλά και την πιο έντονη αίσθηση σ3ξουαλικής επαφής.

Εμφανίζεται επίσης πολύ στο hentai, τα ιαπωνικά anime και manga που περιλαμβάνουν ερωτικού τύπου περιεχόμενο. Μάλιστα, στο χεντάι, αυτή η στάση συνδέεται συχνά με θέματα κυριαρχίας και υποταγής, δίνοντας έμφαση στην αίσθηση του ελέγχου που ερωτικοποιείται. Η στάση παίζει γενικότερα με τον έλεγχο και την παράδοση, ενισχύοντας τη δυναμική του παιχνιδιού εξουσίας.

Μπορεί επίσης να είναι μια σταθερή στάση που λόγω του βάθους και της σημαντικής σωματικής εγγύτητας μεταξύ των συντρόφων, δημιουργεί μια ολοκαίνουργια εμπειρία. Ξεκινήστε αργά για να ζυγίσετε την άνεση που νιώθετε και αυξήστε σταδιακά την ένταση, με βάση την αμοιβαία συναίνεση και απόλαυση.

Ανεξάρτητα από το πώς ή γιατί βρίσκεται στον δρόμο σας αυτή τη στάση, δείτε πώς να την κάνετε ώστε να γίνει τέλεια, καθώς και μερικές παραλλαγές της.

 

1. Το κλασικό

Κάντε το ιεραποστολικό πιο έντονο (ή πιο πρ@στυχ!@, δική σας επιλογή) πηγαίνοντας πραγματικά βαθιά. Αυτή η θέση δημιουργεί ένα συμπαγές και οικείο περιβάλλον, διευκολύνοντας την επαφή με τα μάτια και ενισχύοντας τη συναισθηματική σύνδεση. Για άτομα με προβλήματα κινητικότητας ή αρθρώσεων, η τροποποίηση της θέσης με την προσαρμογή του ύψους και της γωνίας των ανασηκωμένων ποδιών μπορεί να μειώσει την καταπόνηση. Η χρήση προσαρμοστικών επίπλων, όπως σφήνες ή μαξιλάρια, μπορεί επίσης να προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη.

 

2. Το ενισχυμένο

Διατηρήστε τη βαθιά διείσδuση και την οικειότητα της αρχικής στάσης, αλλά κάντε την πιο άνετη με τη βοήθεια ενός κρεβατιού ή τραπεζιού. Αυτή η ρύθμιση μειώνει τη σωματική προσπάθεια που απαιτείται για να κρατήσετε τα πόδια και μπορεί να είναι πιο άνετη για όσους έχουν περιορισμένη ευελιξία ή δύναμη. Για να ενισχύσετε την άνεση και την απόλαυση, χρησιμοποιήστε επαρκή λίπaνση, ειδικά επειδή αυτή η στάση επιτρέπει βαθύτερη διείσδuση.

 

3. Το πλαγιαστό

Αν χρειάζεστε κάτι ακόμα πιο άνετο, σηκωθείτε σε καθιστή θέση και βάλτε τα πόδια του δέκτη δεξιά κι αριστερά από τον δότη, σε λυγισμένη μορφή. Αυτή η παραλλαγή είναι ωφέλιμη για όσους βρίσκουν την παραδοσιακή στάση σωματικά απαιτητική, καθώς κατανέμει το βάρος πιο ομοιόμορφα και μειώνει την καταπόνηση του σώματος. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να εντάξετε πιο εύκολα κι ένα βοήθημα στη φάση.