Παραδέξου το: αυν@νίζεσαι. Και όχι μόνο αυν@νίζεσαι, αλλά το έχεις πάει και σε επίπεδο επαγγελματία. Οκ εμείς δεν κρίνουμε, άλλωστε ο αν@νισμός είναι ένα τέλειο εργαλείο εκτόνωσης, γνωριμία με τον εαυτό και στην τελική έχουμε την απόλυτη αυτοδιάθεση του σώματός μας και στον προσωπικό μας χρόνο κάνουμε ό,τι θέλουμε. Όμως είναι κάποια ζωδιάκια που τη βρίσκουν με τον αυν@νισμό λίγο παραπάνω και κάποια που δεν τους εμπνέει το σπορ. Τα παρακάτω 5 ζώδια πίστεψέ με έχουν αναγάγει τη μ@λακία σε τέχνη – και πολύ καλά κάνουν λέει το pillowfights team (παρακαλώ να σημειωθεί στα πρακτικά) εφόσον έτσι τη βρίσκουν. Πάμε να δούμε ποια;

 

 

1. Δίδυμος

Την αλήθεια; Οι Δίδυμοι καταβάθος θα προτιμούσαν τον αυν@νισμό από το σ3ξ με άλλον άνθρωπο, οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Τη βρίσκουν με το να συνευρίσκονται με τον εαυτό τους και δεν ντρέπονται γι’ αυτό. Γιατί να μπλέξεις με βρώμικους, ακατάστατους ανθρώπους, όταν έχεις ένα καθαρό χέρι που ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει; (Παρθένε βγες έξω από το Δίδυμο τώρα)

 

2. Ταύρος

Αν χάσεις νέα του Ταύρου μην τρομάξεις. Θα είναι στο δωμάτιό και θα (τον) παίζει. Ναι φίλοι μου, οι Ταύροι λατρεύουν τις απολαύσεις της ζωής και απολαμβάνουν να περνούν ποιοτικό χρόνο με την πάρτη τους.

 

3. Σκορπιός

Ο αυν@νισμός εφευρέθηκε για τον Σκορπιό γατί αν δεν κάνει και αυτό θα θρηνήσουμε θύματα. Ναι ο Σκορπιός μπορεί να κάνει σ3ξ 24 ώρες το 24ωρο και επειδή δεν το κάνει -έχει να πάει και στη δουλειά- θα αυν@νιστεί να χαλαρώσει.

 

4. Λέων

Ο φίλος Λέων μπαίνει στη λίστα για ένα και μόνο λόγο. Δε γουστάρει απλά να αυν@νίζεται. Θέλει να τον βλέπουν καθώς το κάνει. Ναι, ναι το λιονταράκι αγαπά να κερνάει θέαμα και εμείς τον αγαπάμε για το attitude.

 

5. Κριός

Πώς θα μπορούσαν να έλειπαν οι Κριοί; Έτσι και αλλιώς δε χορταίνουν το σ3ξ, ο αυν@νισμός είναι ένας τρόπος να ξεδώσουν και το κάνουν είτε με τα χέρια, είτε με κάποιο δ0νητή. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι Κριοί ξέρουν να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

 

Πηγή εικόνας: refinery29