Ωραίο είναι να παντρεύονται τα ερωτευμένα ζευγάρια, μα ακόμα πιο ωραίο είναι η πρόταση αυτή να γίνεται με εντυπωσιακό τρόπο και να λέει μια ιστορία από μόνη της. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, πρώην παίκτρια του «Survivor», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» την Τρίτη 25 Ιουνίου, όπου μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Χρήστο Δάντη, η οποία ήταν λες και είχε βγει από ταινία.

 

Η πρόταση γάμου

Η Ασημίνα αποκάλυψε ακριβώς τον τρόπο που ο Χρήστος Δάντης της ζήτησε να μοιραστούν τη ζωή τους, κατά την περιοδεία του στη Βοστώνη. «Η πρόταση γάμου έγινε στην περιοδεία του στη Βοστώνη. Ήμασταν πάνω στο ελικόπτερο και μου έδωσε ένα δαχτυλίδι. Δε θα πω αν είπα το “ναι”, αλλά σίγουρα για να το φοράω και να τον έχω μαζί μου συνέχεια…», είπε η Ασημίνα, αφήνοντας υπονοούμενα για την απάντησή της, που όλοι μπορούμε να φανταστούμε ποια ήταν. Στην τελική, γιατί να είσαι στο έδαφος, όταν μπορείς να πετάς στον αέρα;

  

Η κόντρα με τον Τριαντάφυλλο

Αναφερόμενη στη διαμάχη του συντρόφου της με τον Τριαντάφυλλο, η Ασημίνα σχολίασε: «Είναι δικαίωμά του να πει ό,τι θέλει, δεν έχει λόγο να βρίσκεται συνέχεια σε όλο αυτό που λέγεται “Survivor”. Τον βάζανε εκείνοι με δημοσιεύσεις τους. Η απάντησή μου στον Χρήστο ήταν να μην απαντήσει σε τίποτα, γιατί σε βλακώδη πράγματα δεν απαντάμε».

  

Τα μελλοντικά σχέδια

Η Ασημίνα αναφέρθηκε επίσης στα επαγγελματικά και προσωπικά της σχέδια, τα οποία θα ήθελε να έχουν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο πριν προχωρήσει στη ζωή της με τον διάσημο τραγουδιστή. «Εγώ θέλω να είμαι καλά και επαγγελματικά. Να έχω φτιάξει το μέλλον μου, τη δουλειά μου και ό, τι έρθει στο μέλλον θα είναι για καλό», δήλωσε, δείχνοντας αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, αφήνοντάς μας να σκεφτούμε πως μέσα στο 25 μάλλον θα τα φάμε τα κουφέτα.

  

Τι δηλώνει για εκείνη ο Χρήστος Δάντης

Σε συνέντευξή του πριν λίγους μήνες, ο Χρήστος Δάντης μίλησε για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη διαφορά ηλικίας τους. «Θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν είμαι καψούρης με την Ασημίνα. Είμαστε καλά. Θα κλείσουμε τα τέσσερα χρόνια σε λίγο καιρό. Η σχέση μας έγινε γνωστή πέρυσι. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Δε χαμπαριάζει τίποτα», παραδέχτηκε ο τραγουδιστής.

Ο Δάντης τόνισε την ωριμότητα της Ασημίνας, παρόλο που είναι μόλις 23 ετών, και ανέφερε πως η διαφορά ηλικίας των 33 ετών δεν παίζει ρόλο στη σχέση τους. «Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια», είπε, προσθέτοντας ότι η έλξη για ένα νεότερο άτομο ήταν κάτι που δεν μπορούσε να ελέγξει και ήρθε απροσδόκητα και ουσιαστικά κάνοντας πράξη αυτό που λέμε ότι στον έρωτα η ηλικία είναι εντελώς κι ολοκληρωτικά ασήμαντη.