Όταν πρόκειται για σ3ξ, ανοίγετε την ένταση του ήχου στο 11 ή προτιμάτε να το πάτε στη σίγαση και να συγκεντρωθείτε; Αν και δεν υπάρχει λάθος απάντηση (κάντε ό,τι νιώθετε σωστό για εσάς!), σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να το ζουν φωνακλάδικα και το ίδιο ζητάνε κι από τους συντρόφους τους. Και μιλάμε για πραγματικά δυνατές φωνές, να ακούν κι οι γείτονες ένα πράγμα. Αν πρέπει να αρπάζετε ένα μαξιλάρι για να καλύψετε το στόμα σας κάθε φορά που το κάνετε, μάλλον είστε ένα από τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να είναι loud and proud στο κρεβάτι.

Οι άνθρωποι που τους αρέσει να είναι πιο εκφραστικοί στην κρεβατοκάμαρα τείνουν να είναι τα ζώδια που νιώθουν πιο άνετα να αφεθούν και να είναι πλήρως παρόντες στη στιγμή, ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να τους ακούσει. Αυτά είναι ζώδια που δεν τα πειράζει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και χαίρονται να εκφράζουν ξεκάθαρα τι τους αρέσει πολύ και τι όχι και τόσο. Έτσι, αν είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας τυχαίνει να είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ηχομονώνετε το δωμάτιό σας.

 

ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΊΟΥ ΈΩΣ 19 ΑΠΡΙΛΊΟΥ)

Για ένα φλογερό ζώδιο όπως ο Κριός, δεν υπάρχει λεπτότητα στη ζωή γενικά και σίγουρα όχι στην κρεβατοκάμαρα. Κυβερνώμενος από τον Άρη, τον πλανήτη που συνδέεται τόσο με το πάθος όσο και με την επιθετικότητα, ο Κριός δεν ντρέπεται να κυνηγήσει αυτό που θέλει στην κρεβατοκάμαρα και να σας δώσει να καταλάβετε ότι το απολαμβάνει. Τα κριάρια έχουν την τάση να προσφέρουν άφθονη καθοδήγηση αλλά και επαίνους στους εραστές τους, οπότε μην εκπλαγείτε αν υπάρχει ένας διαρκής διάλογος κατά τη διάρκεια της ερωτικής σας συνάντησης. Είναι επίσης ένα ζώδιο που λαχταρά νέες εμπειρίες και είναι πρόθυμο να φτάσει τα πράγματα στα άκρα, οπότε είναι έτοιμο να δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και χρειάζεται έναν ενθουσιώδη σύντροφο αρκετά θερμό για να δοκιμάσει αυτά τα “σχεδόν πάντα” μαζί του.

 

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

 

ΛΈΩΝ (23 ΙΟΥΛΊΟΥ ΈΩΣ 22 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ)

Είναι πραγματική έκπληξη το γεγονός ότι ο Leo ανεβάζει τα ντεσιμπέλ στην κρεβατοκάμαρα; Σοκαρίστηκε δηλαδή κανείς; Στο κάτω κάτω, πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει να δίνει παράσταση και να έχει όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν έχουν έναν σύντροφο που απολαμβάνει τη λεκτική ενθάρρυνση και ερεθίζεται ακούγοντας τον σύντροφό τους να διασκεδάζει με όσα του κάνουν. Η τάση τους αυτή άλλωστε δείχνει και το γενναιόδωρο πνεύμα αυτού του ζωδίου, κι αν όλα αυτά τα βογγητά και η ακουστική ενθάρρυνση τυχαίνει να τους κάνει να κερδίζουν επίσης περισσότερη προσοχή και πάθος από τον σύντροφό τους, τόσο το καλύτερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΌΣ (23 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΈΩΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ)

Από όλα τα ζώδια, κανένα ζώδιο δεν είναι πιο σ3ξουαλικό από τον Σκορπιό. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι βαθιά συναισθηματικό, αλλά είναι τόσο θωρακισμένο και προσεκτικό, που δυσκολεύεται να δείξει αυτή την πλευρά του. Ένα μέρος όπου αισθάνονται ασφαλείς όταν ανοίγονται και είναι ευάλωτοι είναι η κρεβατοκάμαρα, που είναι ένας από τους λόγους που είναι απίστευτοι εραστές. Έχουν αυτοπεποίθηση και τόλμη, κι έτσι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γίνουν φωνακλάδες κατά τη διάρκεια του σ3ξ. Είτε δίνουν εντολές είτε βογκάνε από ευχαρίστηση, αυτό το παθιασμένο και ισχυρό ζώδιο δεν αισθάνεται καμία απολύτως ανάγκη να συγκρατηθεί – και οι γείτονες θα πρέπει να το συνηθίσουν.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται οικεία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεστε. Αγκαλιάστε τον θορυβώδη, σ3ξι εαυτό σας, απλώς φροντίστε να έχετε καλή ηχομόνωση ή βρείτε κάποιο ιδιωτικό μέρος για να αφήσετε τον εαυτό σας να το ζήσει όπως του αξίζει.