Η επικοινωνία στο κρεβάτι μπορεί να βοηθήσει το ταίρι σου να κατανοήσει τι σε ενθουσιάζει και ποιες είναι οι κρυφές σου επιθυμίες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επικοινωνήσεις, ένας εκ των οποίον να δώσεις οδηγίες για το τι σου αρέσει και τι όχι να σου κάνουν. Μάλιστα, για ορισμένα ζώδια, αυτό μπορεί να είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο, και μπορείς άνετα να απελευθερώσεις τον λίγο αυταρχικό και πονηρό εαυτό που κρύβεις μέσα σου.

 

 

Κριός

Ο Κριός εκτιμά την αμεσότητα και την ειλικρίνεια στο σ3ξ. Έτσι, αν του μιλήσεις βρόμικα, χωρίς πολλές περιττές λεπτομέρειες, θα το εκτιμήσει και θ’ ανταποκριθεί αμέσως. Σε ό,τι αφορά τώρα στο να παίρνει εντολές, δεν είναι και η καλύτερή του, αφού προτιμά να είναι αυτός που θα δίνει.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένας nδονιστnς κι ενδιαφέρεται για λεπτομερείς περιγραφές. Έτσι, μια αναλυτική περιγραφή των επιθυμιών σου μπορεί να τον ενθαρρύνει και να τον κινητοποιήσει. Εξήγησε τι θες, πού το θες, σε τι ένταση, αλλά ζήτα ευγενικά. Και σίγουρα θα λάβεις.

 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι του σεναρίου και λατρεύει το λεκτικό παιχνίδι. Μιλώντας του βρόμικα, θ’ αναζωογονήσεις τη φαντασία του και θα τον κάνεις ν’ αναζητά την επαφή ακόμη περισσότερο. Προτιμά, αντί για εντολές, να φτιάξεις έναν κόσμο στον οποίο εσύ κι εκείνος, θα γίνετε δυο άλλοι άνθρωποι και η επικοινωνία σας ίσως και να είναι σε άλλη γλώσσα!

 

Καρκίνος

Ο γλυκύτατος Καρκίνος  μπορεί να εκπλήξει στο σ3ξ με μια πιο απερίσκεπτη πλευρά! Ωστόσο, η διαφορά είναι ότι προτιμά να λαμβάνει απαντήσεις στις ερωτήσεις που του κάνει ο παρτενέρ, όπως «σου αρέσει όταν σε φιλάω εδώ, κι εδώ, κι εδώ». Όσο πιο λεπτομερής είσαι στην περιγραφή των συναισθημάτων που προκαλεί το άγγιγμα ή το φιλί του, τόσο περισσότερο θα ενθαρρύνεται!

 

Λέων

Ο Λέων  δεν είναι μόνο ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά και του υπνοδωματίου και θα τον ενθουσιάσεις αν εκφράσεις θαυμασμό για το κορμί και τα προσόντα του! Πες του πόσο ερ3θίζεσαι από την παρουσία του και θα ανταμείψει την εκτίμησή σου. Μίλα του, αλλά μόνο για όσα κάνει σωστά.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος  μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτος στο σ3ξ, αλλά δεν τον τραβάει ιδιαίτερα το «μίλα μου βρόμικα». Συνεπώς, καλό είναι ν’ αποφεύγεις αυτό το είδος επικοινωνίας, εκτός αν επιθυμείς να ανοίξετε μια συζήτηση αντί για ένα ερωτικό παιχνίδι, αφού θα τον έχεις καρα-αγχώσει.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός  δεν είναι τόσο έντονος στο σ3ξ, οπότε πρέπει να χειρίζεσαι τις επικοινωνιακές του ανάγκες με ευαισθησία. Περισσότερη επίδραση θα έχουν φράσεις όπως «Αυτό ήταν καταπληκτικό, αγάπη μου» ή «Μου αρέσει πολύ, συνέχισε έτσι…».

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά παθιασμένος και θα εκτιμήσει την έκφραση της παράδοσής σου στα χέρια του. Θέλει να τον αφήσεις ν’ αναλάβει τον έλεγχο και να τον αποκτήσεις πλήρως. Το να του λες παθιασμένες φράσεις δε θα τον ενθουσιάσει περισσότερο, αλλά θα το θεωρήσει ως προσπάθεια να τον χειριστείς.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης  είναι παθητικός κι έτοιμος για το σ3ξ, οπότε η επικοινωνία σε σ3ξουαλικό επίπεδο μπορεί να τον ενθουσιάσει, αλλά δε θα επηρεάσει σημαντικά την επίδοσή του. Αν έχεις την προθυμία να τον υποδεχτείς ανά πάσα στιγμή, τότε όλα τ’ άλλα δεν έχουν τόση σημασία.

 

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν ν’ αποφύγεις να χρησιμοποιήσεις βρόμικα λόγια με τον Αιγόκερο, ειδικά αν δεν είστε πολύ καιρό μαζί. Ο Αιγόκερως μπορεί να παρεξηγήσει εντελώς τις προσπάθειές σου και να δημιουργήσει μια λανθασμένη εντύπωση για σένα και τα αισθήματά σου. Καλύτερα να επικεντρωθείς στο να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου έναντι του.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει τον πειραματισμό και τις νέες εμπειρίες στο σ3ξ, οπότε δε θα δυσανασχετήσει με το βρόμικο παιχνίδι. Αν θέλεις να τον ενθουσιάσεις, μπορείς να του στείλεις ένα μήνυμα ή ένα e-mail που να περιγράφει τι επιθυμείς να κάνετε μαζί όταν συναντηθείτε, αφού για τον Υδροχόο όλα ξεκινούν από το μυαλό.

 

Ιχθύς

Με τον Ιχθύ ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει! Το να του μιλήσεις βρόμικα μπορεί να τον ενθουσιάσει και ν’ ανασύρει την έντονη πλευρά του, ή μπορεί να τον απογοητεύσει εντελώς. Καλό είναι να ξεκινήσεις με κάτι ελαφρύ και να παρατηρήσεις την αντίδρασή του προτού προχωρήσεις περαιτέρω.