Ένα σeξουαλικό όνειρο μπορεί να είναι μια απίστευτα αισθησιακή εμπειρία, ενώ κατά κανόνα και στο σύνολό τους, αν και συμβαίνουν πολύ απροσδόκητα, συνδέονται κάπως με τη συνείδησή μας. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βλέπουν τέτοια όνειρα συχνά κι αυτό μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά τους. Η αστρολογία διευκολύνει όσους επιθυμούν να κατανοήσουν γιατί βλέπουν ερωτικά ονειρα κι αναλύει τα ζώδια που είναι πιθανό να έχουν τα περισσότερα, με βάση το ζωδιακό τους υπόβαθρο.

 

Δίδυμοι

Η φύση των Διδύμων είναι περίεργη κι ανοιχτόμυαλη, πάντα πρόθυμη να ανακαλύπτει νέες εμπειρίες. Αυτή η ανεξάρτητη αναζήτηση επεκτείνεται ακόμα και στον κόσμο των ονείρων τους, όπου μπορεί να διανύουν ποικίλες φαντασίες, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων με σ3ξουαλικό περιεχόμενο που αφορά το μπιντιεσεμ στοιχείο. Η ζωηρή φαντασία και η τάση τους για διανοητική διέγερση τους καθιστούν ευαίσθητους σε ενδιαφέρουσες ονειρικές εμπειρίες.

Πιο συχνό όνειρο:

Τα όνειρά τους μπορεί να περιλαμβάνουν επιθυμίες ή πράξεις που θεωρούνται απαγορευμένες ή απαράδεκτες στην καθημερινή ζωή. Αυτά τα όνειρα μπορεί να είναι ένδειξη της επιθυμίας να απελευθερωθούν από τους περιορισμούς και τους κανόνες της κοινωνίας.

 

Ζυγοί

Οι Ζυγοί αναζητούν τον αισθησιασμό και είναι σε συνεχή επαφή με τις σωματικές τους επιθυμίες. Αυτή η χαρακτηριστική τους ιδιότητα μπορεί να εκφραστεί και μέσα από τα όνειρά τους, με ονειρικές παραστάσεις που αγγίζουν τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό. Η έντονη ανάγκη τους για ισορροπία μπορεί να αποτυπωθεί σε όνειρα που εξερευνούν την πιο ηδονική πλευρά τους, ενώ θέλουν να οραματίζονται οριακά την επόμενή τους ερωτική κίνηση.

Πιο συχνό όνειρο:

Όνειρα με φανταστικούς ερωτικούς συντρόφους: Ονειρεύονται ερωτικές εμπειρίες με φανταστικούς ή απροσδιόριστους συντρόφους, οι οποίοι μπορεί να αντιπροσωπεύουν τις ιδεαλιστικές επιθυμίες ή τις φαντασιώσεις τους, ενώ συχνά μπορεί να είναι ήρωες βιβλίων, ταινίων κ.λπ.

 

Σκορπιοί

Οι Σκορπιοί διακρίνονται για την έντονη και παθιασμένη τους φύση. Διαθέτουν μια έντονη σ3ξουαλική ενέργεια και μια ανυπέρβλητη τάση να εξερευνούν τις επιθυμίες τους σε βάθος. Η αυτοκαταστροφική αυτή ένταση εκφράζεται επίσης και στον κόσμο των ονείρων τους, που μπορεί να είναι γεμάτος με ζωντανές και αξέχαστες σ3ξουαλικές εικόνες.

Πιο συχνό όνειρο:

Όνειρα με απόρριψη: Αν και λιγότερο ευχάριστα, οι Σκορπιοί ονειρεύονται συχνά απορρίψεις ή αποτυχημένες ερωτικές επιθυμίες. Αυτά τα όνειρα μπορεί να αντικατοπτρίζουν τους φόβους ή τις ανησυχίες τους σχετικά με την απόρριψη ή ακόμη και την ηδονή που αισθάνονται μέσα από το φετίχ του μαzoxismoύ.

 

Τοξότες

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι περιπετειώδεις κι ελεύθερα πνεύματα. Η έντονη επιθυμία τους για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται και στον κόσμο των ονείρων τους, όπου μπορεί να είναι ανοιχτοί σε συναρπαστικές και παθιασμένες εμπειρίες. Τα όνειρά τους αντικατοπτρίζουν την ενθουσιώδη προσέγγισή τους στη ζωή, με συναρπαστικές ονειρικές ερωτικές συναντήσεις.

Πιο συχνό όνειρο:

Όνειρα με διάσημους: Οι τοξότες μπορεί συχνά να ονειρεύονται ερωτικές εμπειρίες με διάσημες προσωπικότητες, όπως ηθοποιούς ή τραγουδιστές, οι οποίοι μπορεί να αντιπροσωπεύουν την επιθυμία για εξουσία, επιτυχία ή αναγνώριση.

 

Ιχθείς

Ο κόσμος των ονείρων των Ιχθύων είναι φανταστικός και πολύπλοκος, αντανακλώντας την ευαισθησία και τη δημιουργικότητά τους. Αυτό συχνά οδηγεί σε έντονα και πολύπλοκα σ3ξουαλικά όνειρα, που αποτελούν απλώς ένα μέρος της πλούσιας ονειρικής τους ζωής. Η ευαισθησία τους και η δημιουργικότητά τους είναι άλλοι λόγοι που τείνουν να βλέπουν τόσα πολλά ερωτικά όνειρα, απολαμβάνοντας έτσι την ποικιλία και τον πλούτο της ονειρικής τους φαντασίας.

Πιο συχνό όνειρο:

Όνειρα με προηγούμενους συντρόφους: Κι όμως η φαντασία των Ιχθυών τους γυρνά στο παρελθόν όπου μπορεί να ονειρεύονται σ3ξ με προηγούμενους συντρόφους, αντικατοπτρίζοντας τις αναμνήσεις ή τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες από προηγούμενες σχέσεις, σκηνοθετώντας με τους δικούς τους όρους όσα δεν έζησαν.

 

Πηγή φωτογραφίας: shape.com