Το κριτήριο για να μπει στη συγκεκριμένη λίστα ένα ζώδιο, είναι το κατά πόσο θεωρεί προτεραιότητα την ικανοποίηση του συντρόφου του στο κρεβάτι, χωρίς να το σκεφτεί και πολύ. Να του βγαίνει αυθόρμητα ρε παιδί μου. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να καπελώνει τη δική του ευχαρίστηση γιατί το πιάνει το φιλότιμο να τα κάνει όλα και πάνω απ’ όλα σωστά. Δούναι και λαβείν είναι όλα στις σχέσεις, είτε είστε όρθιοι, είτε καθιστοί, είτε ξαπλωμένοι. Ειδικά στην τελευταία κατάσταση, κατά τα προκαταρκτικά γίνονται πραγματάκια. Ένα από αυτά, το στοματικό, για το οποίο ο κανόνας του πάρε δώσε (πρέπει να) ισχύει, αν σας αρέσει πάντα. Όπως και να ‘χει, τα άστρα έχουν προικίσει με δοτικότητα γενικά και ειδικά, τα παρακάτω ζώδια:

 

Ζυγός

Είναι γνωστό πως τα Ζυγουδάκια διατρέχει στο ταμπεραμέντο τους αυτό το ψυχαναγκαστικό attitude «περνάς καλά άρα περνά κι εγώ». Δεν είναι παρτάκηδες οι Ζυγοί, ειδικά στο σ3ξουαλικό κομμάτι. Είναι pleasers, θέλουν να μοιράζουν ευχαρίστηση, το ‘χουν στη φύση τους. Δε θα ηρεμήσουν αν δε νιώσουν ότι ευθύνονται για την απόλαυση του συντρόφου τους. Δε χωράνε εγωισμοί εδώ.

 

Παρθένος

Ο τελειομανής της αστρολογικής ντουζίνας δεν μπορεί να σκεφτεί καν πως αυτό με το οποίο καταπιάνεται μπορεί να το κάνει καλύτερα κάποιος άλλος από εκείνον. Οι Παρθένοι μένουν αξέχαστοι και σ’ αυτό που εξετάζουμε εν προκειμένω γιατί το παίρνουν πατριωτικά. Τι κι αν ντρέπεται να το ζητήσει; Από τη στιγμή που θα ξεπεράσει τα ταμπού ο Παρθένος, γίνεται αριστοτέχνης στο είδος, αφού θέλει να τελειοποιήσει τη μαεστρία του.

 

Σκορπιός

Ερωτικά πλάσματα, σ3ξουαλικά αχόρταγα και επίμονα. Αν ελευθερωθεί ο Σκορπιός γίνεται λάγνο, σ3ξι ζώο με ένταση και μυστήριο. Ξέρει ότι ο ερωτισμός είναι κι άλλα πράγματα εκτός από τη σωματική επαφή. Του αρέσει το δάγκωμα και το γλείψιμο και κατέχει το στοματικό απόλυτα. Τα Σκορπιουδάκια θέλουν ν’ αποδείξουν στους άλλους και κυρίως στον εαυτό τους τον ίδιο ότι μπορούν να ξετρελάνουν τον σύντροφό τους. Οπότε καταλαβαίνεις γιατί είναι από τα ζώδιο που υπερέχουν στο στοματικό.

 

Ταύρος

Είναι φιλόδοξοι οι Ταύροι. Θέλουν να μένουν αξέχαστοι. Μπορεί να αργήσει να πάρει μπρος, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος από κάθε άλλον. Οι Ταύροι λατρεύουν το φαγητό κι έτσι κάθε μορφής παιχνίδι που περιλαμβάνει το στόμα στο κρεβάτι είναι σωστή κίνηση! Μπορείς να τον κρατήσεις ακίνητο με στοματικό για ώρες, ή να σε κρατήσει εκείνος. Όπως και να’ χει, ο πρώτος που θα εξαντληθεί θα είσαι εσύ.

 

Καρκίνος

Αγαπησιάρικο ζώδιο, παθιάρικο, θέλει να νιώθει την αγάπη στην ατμόσφαιρα και ξέρει πώς θα γίνει αυτό. Και χωρίς πολλά ταμπού ή στεγανά. Αχόρταγα από ερωτικής άποψης τα Καρκινάκια, ηδονιστές στο φουλ, θεωρούν το στοματικό σεξ απαραίτητο συστατικό της επαφής τους. Γι’ αυτό και το ζητάνε, όσο (πολύ) το προσφέρουν.

 

Πηγή: LadyLike