Το σεξ μετά από έναν καβγά είναι όπως και να το κάνουμε θρυλικό. Και αυτό γιατί  έχει αυτή τη μετατόπιση από τα αρνητικά συναισθήματα στη θετική ορμή του φτιασιδώματος. Πραγματικά παίζει με τις ορμόνες σου, τις αντιδράσεις άγχους και τις αρχέγονες εξελικτικές δυνάμεις για να σας κάνει να θέλετε ο ένας τον άλλον – πολύ. Αξιοποιήστε λοιπόν τις μαγικές δυνάμεις αυτής της απογειωμένης έντασης μετά τον τσακωμό και αξιοποιείστε την ώθηση της αδρεναλίνης για να πυροδοτήσετε ένα σούπερ παθιασμένο, υψηλής έντασης σ3ξ.

Προσοχή όμως. Αν βρίσκετε τον εαυτό σας να στηρίζεται στους καβγάδες για να κάνετε καλό σ3ξ, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Οι σχέσεις που βασίζονται στα σκαμπανεβάσματα των τσακωμών δεν είναι και τόσο καλές για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία, και οι συνεχείς συναισθηματικές αναταραχές είναι σίγουρα ενοχλητικές. Το υπερβολικό δράμα μπορεί να είναι άλλωστε μια σημαντική κόκκινη σημαία μιας τοξικής σχέσης.

Αλλά! Αν έχετε τσακωθεί και θέλετε να επανορθώσετε, να επανασυνδεθείτε και να θυμηθείτε γιατί σας άρεσε αυτό το άτομο εξαρχής, το σ3ξ μετά από μία διαφωνία είναι η πιο διασκεδαστική θεραπεία που θα κάνετε ποτέ. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματικά ξεκαθαρίσει τα πάντα εκ των προτέρων και βουρ! Εδώ σου έχουμε τις 7 top στάσεις οι οποίος όπως και να το κάνεις είναι αβανταδόρικες μετά από έναν τσακωμό.

 

1. Το Cow girl

Αυτό που έχει αυτή η μαγική θέση, είναι ότι συνδυάζει τη συνδετική επαφή με τα μάτια που θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές σας, λίγη ενέργεια «δεν αστειεύομαι τώρα» και αρκετή δόνηση για να προκαλέσει οργ@σμούς ανώτερου επιπέδου. Ένα δ0νητικό δαχτυλίδι για το πέ0ς είναι μια άκρως απειλητική επιλογή για πιο σκληρές στύσeις συν, μπόνους δονήσεις στο περiνεο ή, ακόμα καλύτερα, την κλειτ0ρίδα σας. Τριφτείτε πάνω του σε κάθε ώθηση και θα ξεχάσετε γιατί είχατε θυμώσει εξαρχής.

 

2. Το καροτσάκι

Τα ζευγάρια που δοκιμάζουν μαζί «νέες και διεγερτικές δραστηριότητες» έχουν καλύτερη ποιότητα σχέσης, σύμφωνα με την επιστήμη. Προσπαθήστε, λοιπόν, να κατακτήσετε μια ανόητη/διασκεδαστική/παράξενη στάση όπως το καροτσάκι για να απελευθερώσετε αυτές τις χημικές ουσίες δεσμού. Ισορροπήστε στα χέρια σας, ενώ ο σύντροφός σας κρατάει τα πόδια σας και μπαίνει (ή προσπαθεί). Αν σας αρέσει το συναίσθημα που βγάζει η θέση αλλά όχι όλο αυτό το κομμάτι του να κάνετε κατακόρυφο, μεταφέρετε την κίνηση σε ένα κρεβάτι. Ξαπλώστε μπρούμυτα με τους γοφούς σας στην άκρη του κρεβατιού, ενώ ο σύντροφός σας κρατάει τα πόδια σας και καλή διασκέδαση.

 

3.  Η στάση «Θέλω να επανορθώσω»

Ξαπλώστε στο πλάι και κοιτάξτε ο ένας τον άλλον με το πόδι σας πάνω από τους γοφούς του δ1εισδυτικού συντρόφου. Κρατήστε σφιχτά και κινηθείτε αργά ο ένας ενάντια στον άλλον – το κούνημα μπρος-πίσω θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε. Ανάμεσα στα φιλιά, ψιθυρίστε τι αγαπάτε και τι σας έλειψε ο ένας από τον άλλο. Μπορεί να είναι ειλικρινές και γλυκό ή γεμάτο με dirty talking – ό,τι σας φέρνει πιο κοντά και σας κάνει κέφι!

 

4. Η απολογία με το στόμα

Αν το ταίρι σας εξακολουθεί να αισθάνεται λίγο άσχημα, παρόλο που το έχετε ξεπεράσει εκατό τοις εκατό πλέον, μπορείτε κάλλιστα να δεχτείτε την προσφορά να επανορθώσει. Ξαπλώστε πίσω και αφήστε τους να σας φιλήσουν, να σας χαϊδέψουν και να σας γλείψουν μέχρι να ξαναβρούν την εύνοιά σας. Μπορείτε να τους διατάξετε και να τους πείτε ακριβώς πού πρέπει να πάνε ή να τους κάνετε να το βρουν μόνοι τους.

 

5. Πάνω στον τοίχο

Αν εξακολουθείτε να έχετε κάποια υπολειμματική ενόχληση μετά την επίλυση του προβλήματος, συνδυάστε τη με επείγον, απαραίτητο after – fight σ3ξ. Σταθείτε όρθιοι, πιέζοντας την πλάτη σας σε ένα πλαίσιο πόρτας, με το ένα πόδι σας να πιέζεται στην άλλη πλευρά του πλαισίου της πόρτας για ισορροπία και τυχόν απαιτούμενες ρυθμίσεις ύψους. Για μπόνους σ3ξουαλικότητα, ο δ1εισδυτικός σύντροφος μπορεί να σας σηκώσει από τον πισ1νό.

 

6. Σε ρίχνω πίσω

Μετά από μια περίοδο συγκρούσεων, μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε καθυστερήσει πολύ για μια παθιασμένη σ3ξουαλική συνάντηση. Πέστε στο κρεβάτι προσπαθήστε να ρίξετε ο ένας τον άλλον πίσω. Χτυπιέστε και κυλιέστε, γρυλίζετε, καθηλώνετε ο ένας τον άλλον. Αν το θέλετε και οι δύο, πείτε κακά πράγματα ο ένας στον άλλον (με καθορισμένα λεκτικά όρια, προφανώς). Αυτό θα οδηγήσει ακριβώς στο είδος της εκτόνωσης που χρειάζεστε.

 

7. Yab. Yummm

Επανασυνδεθείτε στο πιο αρχέγονο επίπεδο με την κλασική ταντρ1κή στάση Yab Yum. Ο ένας σύντροφος κάθεται σταυροπόδι, ενώ εσείς βρίσκεστε στα γόνατά του με τα πόδια σας τυλιγμένα γύρω από τον π1σινό του. Κοιτάξτε ο ένας τα μάτια του άλλου και συγχρονίστε την αναπνοή σας. Μπορείτε να ρίξετε και παιχνίδια, όπως έναν δ0νητή με διπλό κεφάλι για έναν αμοιβαίο ερεθ1σμό. Η έντονη επαφή με τα μάτια μπορεί να σας κάνει να νιώσετε και πάλι ψυχικά δεμένοι ο ένας με τον άλλο.