Τα kιnks είναι θέμα συζήτησης περισσότερο από ποτέ τελευταία: Από το παιχνίδι με τα πόδια μέχρι το BDΣM, υπάρχει κάτι που σίγουρα θα αρέσει σε όλους, ακόμα κι αν θεωρείτε τον εαυτό σας αρκετά συγκρατημένο στον τομέα του σ3ξ. Στην αστρολογία, ορισμένα ζώδια είναι γνωστό ότι είναι “kinkier” από άλλα, αλλά στην πραγματικότητα, κάθε ζώδιο θα μπορούσε να επωφεληθεί από την εξερεύνηση νέων σ3ξουαλικών πρακτικών στην κρεβατοκάμαρα. Έτσι, αν η σ3ξουαλική σας ζωή έχει μια αίσθηση στασιμότητας, μην ανησυχείτε – υπάρχει ένα kιnk που κάθε ζώδιο πρέπει να δοκιμάσει, ακόμη και αν δεν έχει εξερευνήσει ποτέ το σ3ξ πέρα από το να σβήνει τα φώτα και να βουτάει κάτω από τα σκεπάσματα.

Ο σ3ξουαλικός πειραματισμός έχει σημειώσει άνοδο από το 2020, με έρευνες να δείχνουν ότι ενώ λιγότεροι άνθρωποι κάνουν σ3ξ, όταν το κάνουν, εξερευνούν διαφορετικά kιnks και σεξουαλικές φαντασιώσεις. Άλλωστε, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να γίνετε δημιουργικοί με τον σ3ξουαλικό σας σύντροφο και δεδομένου ότι κάθε ζώδιο ερ3θίζεται από διαφορετικά πράγματα, υπάρχει ένα μοναδικό kιnk που ευθυγραμμίζεται με το vibe του δικού σας ζωδίου, είτε είστε ένα σ3ξουαλικά περιπετειώδες ζώδιο της φωτιάς είτε ένα πιο συγκρατημένο ζώδιο της γης.

 

Κριός: Θα πρέπει να δοκιμάσετε το σ3ξ σε δημόσιο χώρο

Ως το καρδιακό ζώδιο της φωτιάς, σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα, ειδικά όταν πρόκειται για τη σ3ξουαλική σας ζωή. Όχι μόνο είσαι γενναίος, Κριέ, αλλά είσαι γνωστός για το ότι δε δίνεις δεκάρα για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, πράγμα που σημαίνει ότι το να το κάνεις δημόσια είναι ο τέλειος τρόπος για να πάρεις την επόμενη δόση αδρεναλίνης. Απλά βεβαιωθείτε με το ταίρι σου ότι αποφεύγετε τις περιοχές όπου μπορεί να σας επιβληθεί πρόστιμο ή να συλληφθείτε – αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να χαλάσει η διάθεση.

 

Ταύρος: Θα πρέπει να δοκιμάσετε το παιχνίδι με τα τρόφιμα

Σου αρέσει να μπλέκεις τις αισθήσεις σου, Ταύρε, γι’ αυτό και η ενσωμάτωση του φαγητού στην επόμενη ερωτική σου περιπέτεια είναι κάτι με το οποίο πρέπει να πειραματιστείς. Είτε πρόκειται για σαντιγί είτε για φράουλες, το να έχεις γευστικές λιχουδιές στην κρεβατοκάμαρα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να αλλάξεις τα πράγματα, αρκεί να αποφύγεις να βάλεις το φαγητό οπουδήποτε κοντά στις κατώτερες περιοχές σου, χωρίς να πάρεις τις σωστές προφυλάξεις.

 

Δίδυμοι: Θα πρέπει να δοκιμάσετε τα βρώμικα λόγια

Πάντα είχες πολλά να πεις, Δίδυμε, ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνουσίας, οπότε χρησιμοποίησε την ευφυΐα σου ως τρόπο για να ερεθίσεις τον σύντροφό σου. Τα βρωμόλογα μπορούν να είναι μια διασκεδαστική και φλερτ προσθήκη στην κρεβατοκάμαρα, ειδικά από τη στιγμή που είσαι γεννημένος λογοτέχνης. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε το s3xting ως έναν διασκεδαστικό τρόπο για να δημιουργήσετε τη διάθεση πριν το κάνετε με το ταίρι σου πράξη.

 

Καρκίνος: Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Mommy Kink

Καθώς οι λέξεις “μαμά” και “μπαμπάς” σε εξιτάρουν, δεν υπάρχει κανείς που θα απολάμβανε να πειραματιστεί με αυτό το kιnk περισσότερο από εσένα, Καρκίνε. Όχι μόνο είσαι έμφυτα φροντιστικός, αλλά ως το μοναδικό καρδιακό ζώδιο του νερού, δε σου είναι άγνωστο να αναλαμβάνεις το προβάδισμα, ακόμη και στο κρεβάτι. Η ανάληψη του ρόλου της “μαμάς” στην κρεβατοκάμαρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είσαι περιποιητικός και ταυτόχρονα να παίρνεις τον έλεγχο.

 

Λέοντας: Θα πρέπει να δοκιμάσετε το Praise Kink

Αν υπάρχει κάποιος που απολαμβάνει να τον λατρεύουν στην κρεβατοκάμαρα, αυτός είσαι εσύ, Λέων. Αν και αυτό το kιnk έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές λόγω του TikTok, είσαι το ζώδιο που είναι βέβαιο ότι θα το απολαύσει περισσότερο. Την επόμενη φορά που θα έρθεις σε στενή επαφή με κάποιον, μη διστάσεις να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να σε λούσει στα ωραία λόγια και να σε λατρέψει σαν θεό στο κρεβάτι. Εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, άλλωστε.

 

Παρθένος: Πρέπει να δοκιμάσετε τον ηδονοβλεψία

Πάντα ήσουν ο παρατηρητής του ζωδιακού κύκλου, Παρθένε, γι’ αυτό και η διαστροφή της ηδονοβλεψίας είναι ο τέλειος τρόπος για να αλλάξεις τις συνηθισμένες σου συνευρέσεις. Ο ηδονοβλεψία ως φετίχ είναι η συναινετική (πάντα) παρακολούθηση άλλων ανθρώπων, όπως το να παρακολουθείς τον σύντροφό σου να αυν@νίζεται, ή ακόμα και να τον παρακολουθείς να κάνει σ3ξ με ένα άλλο άτομο. Σου αρέσει η ψυχική διέγερση, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα, και αυτός είναι ένας τρόπος να νιώσεις ευχαρίστηση μέσω της παρακολούθησης της σ3ξουαλικής πράξης ως τρίτος.

 

Ζυγός: Πρέπει να δοκιμάσετε την υποταγή

Το να αφήνεις τους άλλους να παίρνουν τα ηνία είναι κάτι καινούργιο για σένα, Ζυγέ, γι’ αυτό και πρέπει να δοκιμάσεις την υποταγή. Όχι μόνο σου επιτρέπει να καθίσεις, να χαλαρώσεις και να γίνεις το royal blood άτομο που πραγματικά προορίζεσαι να είσαι, αλλά είναι μια ευκαιρία να παίξεις με τη δυναμική της εξουσίας στη σχέση σας. Απλά να θυμάσαι ότι η ισορροπία είναι το κλειδί, κι αν σε κάποια στιγμή ενδιαφέρεστε να αλλάξετε ρόλους, αυτό είναι επίσης εντάξει.

 

Σκορπιός: Θα πρέπει να δοκιμάσετε τον έλεγχο του οργ@σμού

Κανείς δε θα μπορούσε ποτέ να σε κατηγορήσει για έλλειψη αυτοσυγκράτησης, Σκορπιέ, γεγονός που καθιστά τον έλεγχο του οργ@σμού τέλειο για την επόμενη σ3ξουαλική σου περιπέτεια. Αυτό το kιnk επιτρέπει σε εσένα ή στον σύντροφό σου να καθορίσετε πότε ο άλλος μπορεί να φτάσει σε ένα ευτυχές τέλος. Είναι ένας εξαιρετικός κι ασφαλής τρόπος για να ασκήσετε κυριαρχία ο ένας στον άλλο κι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τρόπων με τους οποίους μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτό.

 

Τοξότης: Πρέπει να δοκιμάσετε το τρίο

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, Τοξότη. Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, είναι σημαντικό να μπορείς να εξερευνάς διαφορετικές δυναμικές σχέσεων, κι τα τρίο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πειραματιστείς. Είτε εμπλέκεσαι ήδη σε μια μη μονογαμική σχέση είτε παίζεις με την ιδέα της εμπλοκής ενός τρίτου, αυτό το kιnk είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσεις λίγη περιπέτεια στη σ3ξουαλική σου ζωή, αρκεί όλοι να είναι στην ίδια σελίδα.

 

Αιγόκερως: Θα πρέπει να δοκιμάσετε την κυριαρχία

Αν κάποιος είναι ένας δυναμικός κορυφαίος, αυτός είσαι εσύ, Αιγόκερε. Αν και συνηθίζεις να είσαι το αφεντικό στο επάγγελμά σου, ποιος σου λέει ότι δεν μπορείς να διεκδικήσεις την κυριαρχία σου και στην κρεβατοκάμαρα; Την επόμενη φορά που θα νιώσεις αυθόρμητος, δοκίμασε να εξερευνήσεις αυτό ακριβώς το στάτους στο κρεβάτι. Σου επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο χωρίς να σε αναφέρουν ως αυταρχικό. Τέλος.

 

Υδροχόος: Πρέπει να δοκιμάσετε το παιχνίδι ρόλων

Σου αρέσει πολύ να παίζεις με διαφορετικές ταυτότητες, Υδροχόε, γι’ αυτό και το παιχνίδι ρόλων είναι το τέλειο kιnk για να το δοκιμάσεις. Σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις δημιουργικός με διαφορετικές περσόνες, όπως το να ντυθείς κάποιος από το Game Of Thrones, ας πούμε. Την επόμενη φορά που εσύ και ο σύντροφός σου θα δεθείτε με μια τηλεοπτική σειρά, ίσως δοκιμάσετε να ντυθείτε ως οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες και να το κάνετε.

 

Ιχθείς: Θα πρέπει να δοκιμάσετε το παιχνίδι με τα πόδια

Έχετε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα πόδια σας, όλοι οι Ιχθείς, γι’ αυτό και ο πειραματισμός με το παιχνίδι των ποδιών στην κρεβατοκάμαρα είναι το τέλειο kιnk για να δοκιμάσετε. Το πώς θα παίξεις με αυτό εξαρτάται από εσένα, αλλά οι πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι είτε να δέχεσαι μασάζ στα πόδια από τον σύντροφό σου ως μια μορφή προκατ@ρκτικών, είτε να εμπλέκεις τα πόδια σου με κάποιον τρόπο κατά τη διάρκεια της σ3ξουαλικής επαφής. (Fun fact: Ένας στους επτά ανθρώπους έχει φετίχ με τα πόδια, οπότε είναι πολύ πιο συνηθισμένο απ’ ό,τι νομίζεις).