Αν η σκέψη να μάθετε να κάνετε στριπτiζ για το ταίρι σας φαίνεται λίγο τρομακτική, σίγουρα δεν είστε μόνοι. Το να δοκιμάσετε κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά σας υποσχόμαστε ότι τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο! Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να μάθετε να κάνετε στριπτiζ. Στη συνέχεια, συνεχίστε να διαβάζετε για συμβουλές σχετικά με το πώς να το κάνετε πραγματικά!

  1. Διατηρεί τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά. Οι έρευνες δείχνουν ότι όταν είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, ο γάμος σας θα ανθίσει. Και αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο σε μια κοινωνία όπου τόσα πολλά από αυτά που κάνουμε είναι ρουτίνα.
  2.  Ενισχύει την αυτοεκτίμησή σας. Λίγα πράγματα βάζουν μεγαλύτερο εμπόδιο στη σ3ξουαλική σας ζωή από τη χαμηλή αυτοεκτίμηση ή αυτοπεποίθηση. Το να μάθετε να χορεύετε για τον άντρα ή τη γυναίκα σας θα σας δώσει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης όπως ποτέ άλλοτε.
  3. Αναμφισβήτητα, ανακουφίζει από το στρες. Πρακτικά κάθε είδος κίνησης λειτουργεί για τη μείωση του στρες, και ο χορός δε διαφέρει. Η προσθήκη ενός σ3ξι στοιχείου αυξάνει την εμπειρία ακόμη περισσότερο!
    Βάζει εσάς και το ταίρι σας σε διάθεση. Και οι δύο σύντροφοι ανταποκρίνονται στα οπτικά σ3ξουαλικά ερεθίσματα, οπότε γιατί να μη δώσετε μια παράσταση.

Τώρα που ξέρετε γιατί πρέπει να κάνετε στριπτiζ για τον ερ@στή σας – πρέπει να μάθετε πώς. Ξέρουμε ότι μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό να ξεκινήσετε, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μερικές απλές συμβουλές για το πώς να αποφύγετε ένα αμήχανο στριπτiζ. Με αυτές τις συμβουλές στο μυαλό σας, θα ξέρετε πώς να εκτελέσετε ένα σ3ξι στριπτiζ σε χρόνο μηδέν!

1. Να είστε ο εαυτός σας

Αυτή είναι η #1 συμβουλή μας! Είναι τόσο σημαντικό να είστε ο εαυτός σας και να διασκεδάζετε με αυτό! Αν κάνετε κάτι που δεν αισθάνεστε γνήσια για εσάς τότε μπορεί να καταλήξετε να αισθάνεστε άβολα ή αμήχανα. Κάντε το διασκεδαστικό και κάντε το… δικό σας.

2. Φορέστε κάτι με το οποίο αισθάνεστε άνετα & σ3ξι

Η οπτική πτυχή είναι το κλειδί όταν κάνετε στριπτiζ. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε σ3ξι και ξέρετε ότι θα αρέσει στο σύντροφό σας, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεστε άνετα με αυτό.

3. Φωτισμός, μακιγιάζ και μουσική

Το να φορέσετε κάτι σ3ξι είναι πολύ σημαντικό, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να προετοιμάσετε τον εαυτό σας. Μακιγιάρεστε, κάντε μπούκλες στα μαλλιά σας, σηκώστε τα μαλλιά σας ψηλά, ό,τι θέλετε για να νιώσετε όμορφα και με αυτοπεποίθηση! Διάλεξε ένα τραγούδι που νιώθεις άνετα να χορεύεις και χαμήλωσε τα φώτα για πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

4. Εξασκηθείτε, εξασκηθείτε, εξασκηθείτε!

Όλοι έχουμε ακούσει το ρητό ότι η εξάσκηση κάνει το τέλειο και αυτό δε θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό, ακόμα και για ένα στριπτiζ! Αν έχετε άγχος, αφιερώστε οπωσδήποτε χρόνο για να εξασκηθείτε στον καθρέφτη. Αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να ξέρετε τι αισθάνεστε άνετα να κάνετε.

5. Μην ανησυχείτε για τίποτα άλλο

Αυτή είναι μια στιγμή για να χαλαρώσετε και απλά να διασκεδάσετε! Είναι τόσο εύκολο να ανησυχείτε για το τι σκέφτεται ο/η σύζυγός σας ή για το πόσο αμήχανα μπορεί να αισθάνεστε – αλλά σας υπόσχομαι ότι απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο και πιθανότατα έχουν μείνει άναυδοι που κάνετε αυτό που κάνετε, γι’ αυτό κάντε το δικό σας!

6. Αναποδογυρίστε τα μαλλιά σας

Όταν έχεις αμφιβολίες, απλά τίναξε τα μαλλιά σου!  Όσο ανόητη κίνηση κι αν σου φαίνεται είναι πραγματικά θαυματουργή.

7. Μη βιάζεστε

Πάρτε το χρόνο σας και κάνε το στριπτiζ αργά. Αφήστε το ταίρι σας να απολαύσει τη στιγμή. Με αυτό το δεδομένο, μην πτοηθείτε και μη νομίζετε ότι πρέπει να είναι ένα μακρύ, παρατεταμένο γεγονός.

8. Μη σκέφτεστε τα «ελαττώματά» σας

Απλά είσαι ένα υπέροχο πλάσμα όπως ακριβώς είσαι. Κάνε το δικό σου! Το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό του ο σύντροφός σας είναι οποιοδήποτε ελάττωμα νομίζετε ότι μπορεί να έχετε. Ακόμα κι αν μπορεί να είναι δύσκολο, απλά εμπιστευτείτε ότι είστε καταπληκτικοί και το έχετε!

9. Απολαύστε το (όσο και το ταίρι σας)

Το στριπτiζ δεν είναι μόνο για τον θεατή, είναι και για εσάς! Απολαύστε το. Αφήστε το να είναι διασκεδαστικό, αστείο, αυθόρμητο, ή ό,τι άλλο θέλετε να είναι, και απλά αφήστε το ελεύθερο!

10. Η αυτοπεποίθηση είναι το ΚΛΕΙΔΙ

Η εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνετε είναι το κλειδί όλων! Όταν έχετε αυτοπεποίθηση, σας κάνει να αισθάνεστε δυνατοί. Η αυτοπεποίθηση είναι επίσης σ3ξι, οπότε ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε σούπερ σίγουροι για το strip teasing (ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά), απλά προσποιηθείτε και σας υποσχόμαστε ότι θα τα καταφέρετε.