Ξέρετε πώς οι άνθρωποι κατηγορούν τις ταινίες της Disney ότι δίνουν στους ανθρώπους μη ρεαλιστικές προσδοκίες για την αγάπη; Λοιπόν, μπορείτε επίσης να κατηγορήσετε τις ερωτικές ταινίες ότι δημιουργεί μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το σ3ξ. Για παράδειγμα, αν το π@ρνό αποτελούσε ένδειξη της καθημερινής σ3ξουαλικής ζωής των ανθρώπων, όλοι θα εκτοξεύαμε υγρά ερωτικής ευδαιμονίας σε κάθε κορύφωση. Λυπάμαι, αλλά δεν.

Τούτου λεχθέντος, η άπιαστη σ3ξουαλική αίσθηση που είναι το σκουίρting δεν είναι εντελώς αδύνατη. Για ορισμένα άτομα, έρχεται φυσικάκαι για άλλους, μπορεί να είναι δυνατόν να εκπαιδευτούν σε αυτή. Δηλαδή, ναι, μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας να κάνει σκουίρting κατά τη διάρκεια του σ3ξ.

Έχετε κατά νου, όμως, ότι το σκουίρting στην πραγματική ζωή συνήθως δε μοιάζει με τον τρόπο που φαίνεται στο π@ρνό. Μπορεί να είναι μια σταγόνα, ή μια έκχυση, ενώ μερικοί άνθρωποι μπορούν να αισθανθούν το υγρό να σπρώχνεται προς τα έξω, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, δεν το αντιλαμβάνονται καν μέχρι να σηκωθούν και να δουν από κάτω τους, σαν λεκέ στο σεντόνι ή στο σώμα.

 

Τι είναι το σκουίρting;

Υπάρχει ακόμα πολλή συζήτηση σχετικά με το τι είναι στην πραγματικότητα το σκουίρting, αλλά γενικά μιλώντας, είναι ένα σωματικό υγρό που αποβάλλεται από τον κόλπο κατά τη διάρκεια του οργ@σμού. Μερικοί άνθρωποι, μάλιστα, λένε ότι οι οργ@σμοί με σκουίρting έχουν πιο έντονη αίσθηση από άλλους οργ@σμούς (αλλά περισσότερα γι’ αυτό σε λίγο!).

Κάποιοι λένε ότι είναι ένα υγρό που συγκεντρώνεται στην ουροδόχο κύστη και απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του οργ@σμού, και κάποιοι άλλοι λένε ότι στην πραγματικότητα απελευθερώνεται από τους αδένες του Skene, δύο δομές που βρίσκονται κοντά στο τέλος της ουρήθρας και μπορούν να ανταποκριθούν στη διέγερση του σημείου G.

 

Πώς αισθάνεσαι το σκουίρting;

Σε σύγκριση με έναν κλειτ@ριδικό οργ@σμό, ένας οργ@σμός με σκουίρting μπορεί να μοιάζει περισσότερο με στιγμιαία ακράτεια. Πολλοί άνθρωποι που κάνουν σκουίρting κατά τη διάρκεια του οργ@σμού λένε ότι είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα – ωστόσο, είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα από αυτό που θα βίωναν με έναν κλειτ@ριδικό οργ@σμό, αφού νιώθεις αυτή την απελευθέρωση υγρού, κι αυτό είναι μια διαφορετική αίσθηση.

 

Φυσικά, δε θα το μάθετε ποτέ μέχρι να το δοκιμάσετε. Έτσι, αν εξακολουθείτε να είστε περίεργοι, εδώ είναι ένας ειδικός οδηγός βήμα προς βήμα για να επιχειρήσετε την πρώτη σας φορά με σκουίρting.

1. Βεβαιωθείτε ότι είστε ενυδατωμένοι

Αυτό είναι περισσότερο μια θεωρία παρά ένα θέμα που έχει ερευνηθεί καλά, αλλά η ενυδάτωση μπορεί να βοηθήσει τις πιθανότητες σκουίρting κατά τη διάρκεια του σ3ξ.

2. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να διεγερθεί

Για να έχετε οργ@σμό γενικά, το σώμα σας (και το μυαλό σας!) πρέπει να είναι χαλαρό – αλλά αυτή η συμβουλή είναι ιδιαίτερα σημαντική αν προσπαθείτε για ό,τι συζητάμε. Μάλιστα, επειδή το σκουίρting μπορεί μερικές φορές να μοιάζει σαν να ουρείτε, μερικοί άνθρωποι αρχίζουν να σφίγγονται μόλις φτάσουν στο χείλος του γκρεμού, επειδή ανησυχούν ότι πρόκειται να κατουρήσουν. Κι έτσι, δεν έρχονται σε οργ@σμό.

3. Κατουρήστε νωρίτερα

Αν αδειάσετε την κύστη σας πριν από το σ3ξ, μπορεί να αισθάνεστε πιο άνετα να κάνετε σκουίρting. Εξάλλου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα σωματικά σας υγρά δεν είναι ούρα.

4. Ξαπλώστε ανάσκελα

Αν είστε νέοι στο σκουίρting καλύτερα να ξαπλώσετε ανάσκελα καθώς αυν@νίζεστε (ή κατά τη διάρκεια του σ3ξ με σύντροφο) και να ανοίξετε τα πόδια σας αρκετά, σαν ένα τέλειο τιπ για αρχάριους. Αυτή η στάση είναι άνετη και προσφέρει καθαρή πρόσβαση στην κλειτ@ρίδα.

5. Βρείτε το σημείο G

Για μερικούς ανθρώπους, η απλή εύρεση και διέγερση του σημείου G (για παρατεταμένο χρονικό διάστημα!) μπορεί να οδηγήσει σε σκουίρting. Η περιοχή αυτή βρίσκεται μέσα στον κόλπο κατά μήκος του μπροστινού τοιχώματος και η πίεση ενός παιχνιδιού, ενός δαχτύλου ή ενός π3ους πάνω της μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστη.