polinaki304

 

Ενημερωτικά πάντοτε, να αναφέρω ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Τη χώρα που εφηύρε το καμάκι κι αυτήν που έδωσε το όνομά της στον όρο. Επίσης είναι δύσκολο έως κι ακατόρθωτο να μην ερωτευτεί κάποιος εδώ. Βασικά ας μη γελιόμαστε, είναι δύσκολο να μην πηδήξει κανείς στην Ελλάδα. Υπάρχουν τόσα μέρη για να φιλοξενήσουν παράνομους έρωτες, έρωτες στα πρώτα στάδια, ακόμα και τελευταίες στιγμές ηδονής.

Βέβαια στην περίπτωση που δεν έχουμε ή δε μας εμπνέει ο χώρος μας, δεν είμαστε και τίποτα Νεάντερταλ για να πηδιόμαστε σαν τα σκυλιά έξω στα βράχια και τα χώματα. Υπάρχει μια εφεύρεση που βοηθά πολύ την κατάσταση κι ονομάζεται αυτοκίνητο.

Είναι λοιπόν ένας τρόπος σεξ που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν κάποια στιγμή. Είναι άλλη φάση το αυτοκινητάτο. Του προσδίδει ένα σεξαπίλ διαφορετικό απ’ τα υπόλοιπα, μια τρυφερότητα λόγω του εσωτερικού χώρου και της κατάλληλης θερμοκρασίας απ’ τη μία και μια αγριότητα κι ωμή αντίδραση απ’ την άλλη, λόγω του κινδύνου του εξωτερικού χώρου και της ώρας που σε περιορίζει.

Ανεβαίνει η λίμπιντο στα ύψη και λόγω της ελάττωσης του οξυγόνου, υπάρχει αυτή η γλυκιά ζαλάδα που σε μεθά. Ξεκινάς πάντα με το φιλί, αυτό το φιλί που είναι πιο δύσκολο απ’ τα άλλα, δεν έχεις ελευθερία κινήσεων στα μπροστά καθίσματα. Ψάχνεις αυτό το φιλί, κοπιάζεις για να το καταφέρεις, εκεί εγκλωβισμένος ανάμεσα στον λεβιέ ταχυτήτων και το χειρόφρενο, εγκλωβισμένος μέσα στα ρούχα σου και τα τραβηγμένα καθίσματα. Μη σκας, δεν είναι όλα τόσο άβολα. Σαν έρθει η ώρα με το καλό και να γδυθείς θα καταφέρεις και σιγά-σιγά θα πας στα πίσω μέρη.

Γιατί αν το μπροστά σε εξιτάρει, το πίσω θα σε τρελάνει. θα βρεις τον εαυτό σου αντιμέτωπο με κινήσεις ελάχιστες και θα σε εκπλήξεις με το πόσες στάσεις μπορείς να εφεύρεις πάνω στην τρέλα της στιγμής. Εκεί που μια γυναίκα έχει σχεδόν πάντα τον έλεγχο, καθώς ούσα από πάνω, κατέχει κάποια κυριαρχία. Εκεί στα σκοτεινά και τα απόμερα, τα δύσκολα και τα ζεστά, θα δεις τους εαυτούς σας, σαν άλλους πρωταγωνιστές του τιτανικού, αφήνοντας σημάδια στα θολά απ’ τις ανάσες τζάμια.

Αν στο κρεβάτι φούντωνες μία φορά, εδώ ετοιμάσου να γίνεις μούσκεμα, γιατί θέλει κόπο αυτό το σεξ, έναν κόπο αλλιώτικο που ταιριάζει μόνο στα όρια του άγριου. Γιατί αυτό είναι το ατού του, ότι δεν ταιριάζει στα γλυκανάλατα, όσο στα τρελά κι αυτά είναι που σε γεμίζουν ζωή κι ένταση.

Μόνο το πάθος κυριαρχεί εκεί μέσα, πάθος, κραυγές και δάγκωμα στα χείλη. Γδάρσιμο στην πλάτη κι άμα λάχει και κανένα χαστούκι. Φωνές αισθησιακές και κραυγές σιγανές, μιας και το επιβάλει η ανάγκη για μη προβολή της πράξης σας στους περαστικούς. Μην το παίξεις μόνο πουριτανός και κωλώσεις με τους περαστικούς γιατί το έχεις χάσει το παιχνίδι. Οι περαστικοί σε τέτοιες φάσεις, πάντα θα κοιτάν.

Αν μάλιστα αφεθείς τελείως και απολαύσεις το γεγονός ότι κάποιος σταμάτησε για να σε παρακολουθήσει να πηδιέσαι, τότε βρήκες το κλειδί για να ελευθερώσεις τα ταμπού σου. Ζήσε το, μωρέ, το επικίνδυνο, ζήσε το τώρα που μπορείς.

Αρκεί να μην ξεχάσεις πως ένα τσιγάρο επιβάλλεται στο τέλος πάνω στο καπό ατενίζοντας τον ουρανό.

 

Συντάκτης: Θεοδόσιος Ραβανός
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!