Έχεις κι εσύ καλά κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου, όλοι έχουμε. Για πόσο, όμως, θα τις φυλακίζεις; Μέχρι να ΄ρθει με το κατάλληλο κλειδί ο σύντροφός σου για να στις ξεκλειδώσει.

Ένα βράδυ, που δεν μπορέσατε να το περάσετε μαζί από κοντά, σε πήρε τηλέφωνο κι ενώ φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που μιλήσατε οι δύο σας, ένιωσες τη φωνή του διαφορετική. Πιο ελκυστική από κάθε άλλη φορά. Σαν να ήθελε να σου πει κάτι, που άφηνε μοναχά να υπονοείται.

Μέσα σ’ αυτό το μυστηριώδες κι αινιγματικό, μα συνάμα απολύτως ερωτικό, κλίμα παρατήρησες τον εαυτό σου να χαλαρώνει, να απελευθερώνεται. Με αργές, σχεδόν ανεπαίσθητες κινήσεις, σιγά-σιγά, τα άκρα σου πλησίαζαν τα πιο απόκρυφα σημεία του σώματός σου. Δεν ήσουν μόνος, είχες την καλύτερη συντροφιά στο ακουστικό σου. Δε σου έλεγε τι να κάνεις. Δεν είσαι, εξάλλου, κάποιο τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι. Σου έλεγε τι κάνει εκείνος κι αυτό σε έβαζε στη διαδικασία να θες να το κάνεις κι εσύ.

Τηλεφωνικό σεξ. Σε μια στιγμή όλες οι ανασφάλειες και τα ταμπού που κουβαλάς εξαφανίστηκαν. Μια μικρή ντροπή που σε κρατούσε πίσω έφυγε επίσης κι αυτή. Απελευθέρωση. Έκφραση. Όλες οι φαντασιώσεις σου επιτέλους χώρεσαν σε αυτό το ακουστικό κι ήρθε η στιγμή να τις ζήσεις.

Προφανώς για να στηθεί όλο αυτό το σκανδαλώδες σκηνικό χρειάζεται κι η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Δε γίνεται να ερωτοτροπείς με το ένα χέρι στο ακουστικό και με το άλλο να κάνεις δουλειές μες στο σπίτι ενώ προσπαθείς να ανάψεις το σύντροφό σου. Χρειάζεται η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να κυλήσει όλη η φάση, όπως αντίστοιχα απαιτείται και στην περίπτωση της αυτοϊκανοποίησης.

Το τηλεφωνικό σεξ είναι ιδιαίτερη περίπτωση με φανατικό κοινό. Δημοφιλές κυρίως ως εύκολη επιλογή για τη σεξουαλική ικανοποίηση εκείνων που ήταν μακριά κι ήταν αδύνατο να συναντηθούν, αφού τους χώριζαν χιλιόμετρα, όπλο των σχέσεων από απόσταση. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που το επιλέγουν συνειδητά για το μυστήριο και τον αισθησιασμό του.

Κάποιοι πλέον, με τα έξυπνα κινητά και τις διαρκώς διαθέσιμες κάμερες, προσπαθούν να το συνδυάσουν με προκλητικές φωτογραφίες. Όμως εκείνοι που ξέρουν πώς είναι να καυλώνεις με μια φωνή κι όσα δημιουργεί η φαντασία δεν έχουν ανάγκη από εικόνες, ίσως στην πραγματικότητα να τους ξενέρωναν κιόλας.

Οι λέξεις έχουν δύναμη εδώ. Σε κάνουν να θες να αγγίξεις το σώμα σου, να σε ανακαλύψεις σε σημεία που δεν τολμούσες, να σε ευχαριστήσεις και να σε κάνεις (με τη βοήθειά του συνομιλητή σου φυσικά) να τελειώσεις.

Και λίγο-λίγο, όσο οι άμυνες αποχωρούν, η γλώσσα σου λύνεται και μιλάς βρόμικα, λες όσα θες κι εσύ να ακούσεις. Ωμά, χωρίς ωραιοποιήσεις και γλυκόλογα. Ατόφιο πάθος. Νιώθεις τον εαυτό σου ελεύθερο και κάνεις αυτό που σου βγαίνει, χωρίς να σκέφτεσαι. Κι ό,τι κάνεις φροντίζεις να το λες στο συνομιλητή σου.

Περιγράφεις λεπτομερώς τις κινήσεις σου, δίνεις υποσχέσεις για όλα όσα πρόκειται να συμβούν από κοντά κι αφήνεις αυτό το βογκητό λαχτάρας κι ηδονής να ξεγλιστρήσει. Αυτές οι βαθιές κοφτές ανάσες δίνουν την ικανοποίηση στην άλλη γραμμή πως κάτι κάνει καλά και φυσικά τον φτιάχνει να σ’ ακούει να αναστενάζεις εξαιτίας του.

Το μυστήριο, λοιπόν. Αυτό είναι που τελειοποιεί τη στιγμή. Αυτό είναι που σε αναστατώνει κι εσένα. Έχεις απλά το αφτί σου ακουμπισμένο στο ακουστικό, αλλά δεν ξέρεις πού έχει εκείνος ακουμπισμένο το χέρι του. Αυτή η απορία, το άγνωστο, που δεν έχεις ιδέα τι κάνει καθώς σου μιλά, απογειώνει τις φαντασιώσεις σου.

Τώρα, αν παίζει candy crush στο κινητό εκείνη τη στιγμή δε θα το μάθεις ποτέ.

Συντάκτης: Νάσια Στέρπη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη