Ψάχνετε να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο πικάντικη με κάτι νέο και συναρπαστικό; Μην κοιτάξετε παραπέρα γιατί σας έχουμε. Η στάση του δράκου δεν είναι μόνο συναρπαστική, αλλά επιτρέπει επίσης βαθύτερη διείσδ@ση κι έντονη απόλαυση. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία, τα οφέλη, την ανατομία, ακόμα και τις παραλλαγές της. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε πώς να έχετε μια επιτυχημένη κι άνετη εμπειρία.

 

Η ιστορία της στάσης του δράκου

Όπως συμβαίνει με πολλές σεξουαλικές στάσεις, η προέλευση της στάσης Dragon είναι άγνωστη. Ωστόσο, έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, λόγω της μοναδικής και συναρπαστικής φύσης της. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η στάση του Δράκου προέρχεται από τον αρχαίο κινεζικό πολιτισμό, όπου θεωρούνταν σύμβολο δύναμης και ισχύος. Άλλοι εικάζουν ότι μπορεί να έχει εμπνευστεί από το ίδιο το μυθικό πλάσμα, με τον διεισδ@τικό σύντροφο να αντιπροσωπεύει τον δράκο και τον λαμβάνοντα σύντροφο να αντιπροσωπεύει το θήραμά του.

 

Kαι πώς την κάνουμε;

Αυτή η στάση περιλαμβάνει τον διεισδ@τικό σύντροφο να ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια του ελαφρώς ανοιχτά για να μπορεί να δώσει λίγη ώθηση με τη λεκάνη του. Ο λαμβάνων σύντροφος κάθεται πάνω του, σε στάση σχεδόν cowgirl κι εδώ ξεκινά η παραλλαγή. Σηκώνει τα πόδια του ευθεία τεντωμένα, παράλληλα με τον διεισδ@τικό σύντροφο, ο οποίος είναι υπεύθυνος να τα κρατάει από τους αστραγάλους σταθερά για να μην πέσουν κι επιτρέποντας παράλληλα τη βαθιά διείσδ@ση.

 

Η ανατομία πίσω της

Η στάση Dragon επιτρέπει τη βαθιά διείσδ@ση λόγω της γωνίας του σώματος του δέκτη. Ασκεί επίσης πίεση στην κλειτ@ρίδα, η οποία μπορεί να ενισχύσει την ευχαρίστηση του δέκτη συντρόφου. Επίσης λόγω του ότι είναι δύσκολη η πάνω κάτω κίνηση κι ενισχύεται η κυκλική, έχει τη δυνατότητα να ερεθίσει πολλά και διαφορετικά σημεία.

Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση οικειότητας και εγγύτητας μεταξύ των συντρόφων, καθώς απαιτεί υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης. Αυτή η στάση μπορεί επίσης να τροποποιηθεί για να συμπεριλάβει παραλλαγές, όπως η προσθήκη ενός μαξιλαριού, κάτω από τους γοφούς του δέκτη συντρόφου για πρόσθετη άνεση κι υποστήριξη.

 

Πώς να προετοιμαστείτε σωστά 

Πριν τη δοκιμάσετε, είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τον σύντροφό σας για τυχόν σωματικούς περιορισμούς ή δυσφορία εκ των προτέρων. Συνιστάται επίσης να τεντώσετε και να ζεστάνετε τους μύες σας για να αποφύγετε τυχόν καταπόνηση ή τραυματισμό κατά τη διάρκεια της πράξης. Επιπλέον, η ενσωμάτωση λίπανσης μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία και να αποτρέψει τη δυσφορία.

Μια άλλη σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η τοποθεσία και το σκηνικό. Συνιστάται να επιλέξετε έναν άνετο και ιδιωτικό χώρο όπου εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να χαλαρώσετε πλήρως και να επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλον. Μπορεί, επίσης, να θέλετε να δημιουργήσετε τη διάθεση με κεριά, μουσική ή άλλα στοιχεία για να ενισχύσετε την εμπειρία.

 

Τα οφέλη της στάσης Dragon

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε νέα εδάφη στη σ3ξουαλική σας ζωή και να ενισχύσετε τη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ισορροπίας. Αυτή η στάση απαιτεί και από τους δύο συντρόφους να βρίσκονται σε μια κάπως δύσκολη για το κέντρο βέρους σωματική θέση, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής φυσικής τους κατάστασης και του συντονισμού τους. Επιπλέον, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την ανακούφιση από το άγχος και την ένταση, καθώς απαιτεί και από τους δύο συντρόφους να επικεντρωθούν στην παρούσα στιγμή και στα σώματά τους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επικοινωνία και η συναίνεση είναι το κλειδί όταν δοκιμάζετε οποιαδήποτε νέα στάση. Πριν επιχειρήσετε να δοκιμάσετε τη στάση του δράκου, φροντίστε να το συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να καθορίσετε σαφή όρια και ασφαλείς λέξεις. Είναι επίσης σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και το σώμα του συντρόφου σας και να σταματάτε ή να προσαρμόζετε τη θέση, αν γίνεται άβολη ή επώδυνη.