noel122

Έχοντας πάντα υπόψιν ότι παγκοσμίως οι σχέσεις των ανθρώπων γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες και σκεπτόμενοι πολλοί από εμάς πως περνάμε και μόνοι μας καλά –όπως λέει και το λαϊκό άσμα– έχει αναπτυχθεί ένα αγοραστικό κοινό το οποίο ψάχνει για υποκατάστατα ανθρώπων προς ικανοποίηση των ερωτικών του επιθυμιών. Κι όταν το αγοραστικό κοινό ζητάει (η λεγόμενη ζήτηση), ο επιχειρηματικός κόσμος κατασκευάζει (η λεγόμενη προσφορά).

Έτσι, λοιπόν, φτάσαμε το έτος 2018 να υποδεχτούμε στην αγορά και το αντρικό ομοίωμα για σεξ. Δεν αναφέρομαι στους κλασικούς δονητές που γνωρίζουμε όλοι, οι οποίοι επικεντρώνονται μόνο στο επίμαχο κι άκρως απαραίτητο όργανο το οποίο απαιτείται για να πει κανείς ότι έχυσε και σήμερα, αλλά αναφέρομαι σ’ εκείνο το πιστό αντίγραφο ανθρώπου που έχει κεφάλι, μάτια, μύτη, φρύδια, χέρια, πόδια και φυσικά το απαραίτητο πέος για να ολοκληρωθεί η πράξη. Μπορεί να είναι ψηλός, κοντός, ξανθός μελαχρινός, με μούσια ή χωρίς κι έχουμε και τη δυνατότητα να ελέγξουμε και το στιλ του πηδήματος που μας αρέσει.

Ο σκελετός τους είναι φτιαγμένος από PVC κι έχουν δέρμα από σιλικόνη τώρα πια. Μπορείς να παραγγείλεις online ένα αντρικό ή γυναικείο ολοκληρωμένο ομοίωμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις που έχεις και να ‘σαι εσύ και το «αμόρε» τετ-α-τετ χωρίς πολλές υποχρεώσεις! Είναι ρομπότ κι ίσως –λέω ίσως– να πλένει και τα πιάτα πριν ρίξετε ένα στα γρήγορα! Ναι-ναι, έχουν εξελιχθεί πολύ τα πράγματα. Μη μου πείτε πως δεν το ξέρατε! Είναι τα γνωστά και διαχρονικά (πια) sex partners.

Τα γυναικεία ομοιώματα αυτού του τύπου κυκλοφορούν απ; το 1993 και τα πρώτα ήταν φτιαγμένα από λάτεξ. Έχουμε προχωρήσει τόσο όμως, όπου η κάθε τέτοιου είδους κούκλα –αντρική ή γυναικεία– μπορεί να έχει και την προσωπικότητα που μας ανάβει περισσότερο, εκτός απ’ την εξωτερική εμφάνιση που προτιμάει ο καθένας. Άλλοι τους θέλουν ντροπαλούς, άλλοι τους θέλουν δυναμικούς, σ’ άλλους αρέσει να ‘χουν επίπεδο και στιλ και σ’ άλλους αρέσουν τα πιο προκλητικά. Ο καθένας με τα γούστα του κι αναλόγως πώς του σηκώνεται.

Παλιότερα όπως γνωρίζετε ήδη –ελάτε μην κάνετε πως δεν ξέρετε– υπήρχαν οι φουσκωτές κούκλες, μόνο γυναικείες. Ίσως οι περισσότεροι να έχετε ακούσει τ’ ανέκδοτο που τελείωνε με τη φράση: «Εμένα πρέπει να ήταν μάγισσα, γιατί έκανε ένα φσσστ κι έφυγε απ’ το παράθυρο!». Τώρα τελευταία έχει ανοίξει η αγορά (μην κάνετε συνειρμούς, σας παρακαλώ) και μπορούμε κι εμείς οι γυναίκες να παραγγείλουμε κατά το δοκούν, άντρα-ρομπότ μεν, αλλά κατά το πώς τον θέλουμε δε, με γνώμονα αυτό που εμείς θεωρούμε καυλωτικό.

Βέβαια, μην περιμένετε να ανοίξετε φιλοσοφική κουβέντα, όπως και δεν ελπίζω να τρέφετε προσδοκίες τύπου να τον γνωρίσετε στους δικούς σας ως μελλοντικό γαμπρό και να τον δείτε να πίνει τσίπουρα με τον μπαρμπά-Γιάννη. Αλλά δε θα έχετε να πλένετε σωβρακοφανέλες, δε θα υπάρχει γκρίνια, ζήλια, νεύρα και πολλά άλλα που μας κάνουν να θέλουμε να τους πνίξουμε πολλές φορές. Άσε που τον κλείνεις στην ντουλάπα και δεν παραπονιέται κιόλας. Βέβαια, δε θα έχετε κι αγκαλιές, χάδια και φιλιά εκτός αν σας αρέσουν τα ψεύτικα. Οπότε με τα ομοιώματα θα αρκεστούμε στο να ικανοποιήσουμε το πιο πρωτόγονο συναίσθημα μας· την καύλα!

Τώρα, φυσικά, αν θέλουμε να φιλοσοφήσουμε λίγο, όταν το σεξ με βοηθήματα ή υποβοηθήματα γίνεται αποκλειστικά σε συνθήκες μοναξιάς, καταντάει λίγο θλιβερό -κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα. Όταν, όμως, ένα ζευγάρι χρησιμοποιεί και sex toys (κι αν θες και sex partner ρομποτένιο, κάνεις και τρίο στο τσακ μπαμ χωρίς να σε κακοχαρακτηρίσουν) η ερωτική συνεύρεση μπορεί να γίνει από πικάντικη έως άκρως ενδιαφέρουσα. Όπως καταλαβαίνετε είναι θέμα του πώς τη βρίσκει ο καθένας. Δεν κρίνουμε για να μη μας κρίνουν και δε μας νοιάζει πώς χύνει ο κόσμος καλύτερα και κυρίως πώς και πού το ‘υχαριστιέται.

Οπότε αν μας περισσεύουν από 5-15.000 ευρώ και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε, μπορούμε να έχουμε στην πόρτα μας ένα ανθρώπινο ομοίωμα για σεξ κατά παραγγελία, και καλά μας γαμήσια!

Συντάκτης: Σοφία Σοφιανίδου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!