Χαίρεται και καλωσήρθες για ακόμη μια φορά σε μια ακατάλυτη απομυθοποίηση προσώπων, καταστάσεων, πραγμάτων και πιο συγκεκριμένα στη δίκη μας περίπτωση των  12 ζωδίων και των συμπεριφορών τους γύρω από τον τομέα του σ3ξ.

Ναι, καλά άκουσες!

Πολλές φορές η φήμη προηγείται πολλών εκ των πραγμάτων που χαρακτηρίζουν τον αστερισμό του ζωδίου σου and today is the day να καταρρίψουμε τους μύθους και να φανερωθούν οι spicy αλήθειες.

 

Κριός

Ο πρώτος που ανοίγει το ζωδιακό κύκλο είναι φυσικά ο Κριός, ανήκοντας στα ζώδια της φωτιάς.  Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που «πιστεύουν» ή έστω γνωρίζουν κάποια στοιχειώδη περί αστρολογίας, όπου φωτιά σαν χαρακτηριστικό ασφαλώς κι έχουμε double win! Αν πάλι δεν είσαι ιδιαίτερα λάτρης της, συνέχισε το διάβασμα, σίγουρα κάπου θα ταυτιστείς. Αν ακούσεις έναν Κριό να μιλά γύρω από το σ3ξ, σίγουρα θα πιστέψεις ακράδαντα πως δε ζει χωρίς αυτό! Το’χει όπως το «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα», ένα πράμα… Πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Δυστυχώς όμως η όλη φανφάρα που σου «πουλάει» διαρκεί κατά τις πρώτες σας ερwτικές επαφές και μέρες καθώς μετέπειτα βαριέται με αποτέλεσμα έτσι να μειώνεται και η συχνότητα του σπορ του.

 

Ταύρος

Στη συνέχεια έχουμε τα Ταυράκια, τα οποία χαρακτηρίζει η σταθερότητα και ανήκουν στο ζώδιο της γης. Εκ πρώτης όψεως φαίνονται άκρως βαριεστημένα, αφού σπανίως θα τους ακούσεις να μιλούν γύρω από το σ3ξ, πόσο μάλλον να καυχιούνται γι’αυτό. Στην πραγματικότητα αποτελούν τις «μουσίτσες» του ζωδιακού γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, αφού στην πορεία αποδεικνύονται καταπληκτικοί ερaστές κι από τα πιο σ3ξουαλικά ζώδια.

Τι; Όχι;

 

Δίδυμος

Όταν πρωτοσυναντάς έναν Δίδυμο σου δίνει την εικόνα πως εκείνος και το σ3ξ δε συναντήθηκαν ποτέ και πουθενά. Απόμακρος, σνομπ κι άκρως αποστασιοποιημένος με judgy ύφος καθώς είναι, ασφαλώς και δεν του το’χεις. Κι όμως! Σε ξεγέλασε κι εσένα, παραδέξου το. Οι Δίδυμοι είναι περίεργα πλάσματα, δεν είναι τυχαίο που ανήκουν στα ζώδια του αέρα. Θέλουν να διοχετεύουν την ενέργεια τους στο να μαθαίνουν καινούρια πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής τους…ακόμη και στον σ3ξουαλικό. Και ναι! Είναι άκρως σ3ξουαλικοί και συνάμα ιδιαίτερα εγκεφαλικοί στον τρόπο που επιλέγουν τους ερwτικούς τους συντρόφους.

Extra tip: Όχι! Δε σε κοιτάει με υπεροπτικό υφάκι, απλά σε σκανάρει για να δει αν πληροίς τις σ3ξουαλικές του προϋποθέσεις.

 

Καρκίνος

Τα ευαίσθητα παιδιά του ζωδιακού, ανήκουν με τη σειρά τους στα ζώδια του νερού, τα Καρκινάκια ασφαλώς στην αρχή δεν τα ονομάζεις με τίποτα sex machines. Φανερά ντροπαλοί και συγκρατημένοι, δεν εμπιστεύονται και δεν ανοίγονται εύκολα. Αν όμως καταφέρεις να τον ξεκλειδώσεις, ο Καρκίνος θα σου ξεδιπλώσει μια ατέλειωτη γκάμα κρυφών ερwτικών ταλέντων που πίστεψε με, ούτε ο ίδιος ήξερε πως τα διαθέτει.

 

Λέων 

Συνεχίζουε στον τομέα της Φωτιάς και στον δεύτερο εκπρόσωπο του, το Λιοντάρι χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους συντρόφους του, μεγάλος fan του ερωτικού σπορ με άριστες, να σημειωθεί, επιδόσεις. Ασφαλώς επιζητά και θέλει διαρκώς το ερwτικό παιχνίδι, καθώς λαμβάνει μέγιστη ικανοποίηση κι ευχαρίστηση από αυτό. Η sad πλευρά της ιστορίας βέβαια, είναι ότι κάπου στη δίκη του εύρεση της προσωπικής ευχαρίστησης, δε δίνει πολλά πίσω προς τον παρτενέρ του. Ο εγωισμός του δεν τον εγκαταλείπει ούτε εκεί, τι να κάνουμε…

 

Παρθένος

Τα Παρθενάκια, κατηγοριοποιημένα στον τομέα της γης, καθίστανται άκρως «ξενέρωτα» και συντηρητικά σύμφωνα με μαρτυρίες! Συνήθως οι Παρθένοι χαρακτηρίζονται από την τελειομανία και την προσοχή της παραμικρής λεπτομέρειας γύρω από τα πράγματα με τα οποία ασχολούνται και συνδέονται άμεσα. Το σ3ξ, από την άλλη, ίσως είναι και το μοναδικό θέμα που δε θα ακούσεις έναν Παρθένο να μιλά λεπτομερώς γύρω από αυτό. Σοκαριστικό κι όμως αβάσταχτα αληθινό. Όσο αληθινό και το γεγονός πως πίσω από αυτή την ξαφνική παγωμάρα πάνω στο θέμα το μυαλό τους οργιάζει παίρνοντας άπειρες στροφές στο δευτερόλεπτο για το τι θα ήθελε να κάνει μαζί σου. Βίτσια είναι αυτά, αλλά θα στα κάνει, δε θα στα πει.

Μην τα θες κι όλα δικά σου!

 

Σκορπιός

Άλλο ένα ζώδιο του νερού για το οποίο πλέον η κοινή γνώμη των ερwτικών ερaστών του διχάζεται. Παραγκωνίζουμε λιγάκι τη φήμη του πιο sensual ερwτικού ζωδίου κι επειδή σ’αυτή την παρέα αγαπάμε της αλήθειες, οι Σκορπιοί χωρίζονται σε 2 κατηγορίες: Ή που θα σου βγουν το απόλυτο sex machine, αποζημιώνοντάς σε από το πρωί ως το βράδυ ή που θα τους πετύχεις σε μια εσώτερη με τον εαυτό τους φάση, που θα θέλουν λιγάκι να απέχουν και να αποστασιοποιηθούν από τις γήινες σαρκικές ηδ0νές.

Στο χάλασα ε; Ε, έπρεπε να ξέρεις!

 

Τοξότης

Συνεχίζουμε στην κατηγορίας της φωτιάς και στον τελευταίο της εκπρόσωπο εδώ η αλήθεια αδιαμφισβήτητα δε θα καταρριφθεί. Οι Τοξότες είναι παθιασμένοι και άκρως σ3ξουαλικοί παρτενέρ. Αγαπούν το σ3ξ και δε διστάζουν να το εξωτερικεύουν και να το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία κι αφορμή. Μεταξύ μας, αν μπορούσαν θα έκανα σ3ξ πάντα και παντού. Οπότε αν είσαι ντροπαλός ή θα αφεθείς ή καλύτερα να φύγεις οικειοθελώς.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι αυτό που λέμε «βαρύς» τύπος. Δεν του αρέσει να πολύ μιλάει γύρω από το σ3ξ και τα σχετικά αυτού.Κι εδώ που τα λέμε δεν του αρέσει να πολύ μιλά και γενικώς. Ζώδιο της γης, ερωτεύεται και παθιάζεται δύσκολα. Άπαξ όμως και του «γυαλίσεις» είναι σίγουρο πως στην πράξη δε θα σε αφήσει ανικανοποίητο. Είναι βλέπεις τύπος που στην τελική μιλά με πράξεις κι όχι λόγια.

Extra tip: seduce him at night!

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι συχνά μπερδεύουν λιγάκι τις καταστάσεις στο μυαλό τους· ίσως πάλι και να μην τις ξεμπέρδεψαν ποτέ. Συνήθως μπερδεύουν τη φιλιά με τον έρωτα, ενώ στον τομέα του σ3ξ δε θα προβάλουν ποτέ αρνητική αντίσταση στο να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα για να πετύχουν την απόλαυση. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο αυτό του αέρα, δεν έχουν απολύτως κανένα ταμπού. Δυστυχώς όμως, όσο προκλητικός  είναι στον τρόπο που θα στα σερβίρει δημιουργώντας σου την απόλυτη ερwτική φαντασίωση μαζί του, άλλο τόσο αυτό θα «σκάσει» σαν φούσκα όταν θα φτάσετε στο πρακτικό κομμάτι.

Μυστικό, δεν το έμαθες από ‘μένα!

 

Ιχθύς

Last but σίγουρα not least το συναισθηματικό κι ονειροπόλο Ψαράκι, κάνει πολύ συχνά το λάθος να συσχετίζει το σ3ξ, το συναίσθημα και τη σχέση. Δε λέμε, είναι ωραίο όλα αυτά να ενυπάρχουν μαζί, αλλά σιγά-σιγά, σταδιακά και με τον καιρό. Καθώς λοιπόν γίνεται ένα κομφούζιο από συναισθήματα, το ερwτικό τους ταίρι μπερδεύεται, δίνοντας τους αντιφατικά μηνύματα με αποτέλεσμα να αφήνουν τα γλυκά Ψαράκια στα «κρύα του λουτρού». Αλλά τι κάνουν στα δύσκολα οι Ιχθύες;

Κολυμπάνε, κολυμπάνε…

Συνεπώς και φτάνοντας στο τέλος μην πιστεύεις ό,τι ακούς!

Μα άκου, ό,τι πιστεύεις!

 

Πηγή εικόνας: Yahoo

Συντάκτης: Μάριον Μπαλαούρα
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη