Στο κρεβάτι, ή τουλάχιστον στη γυναικεία του πτυχή, ισχύει ένας αδιαμφισβήτητος κανόνας που αν τον ακολουθήσεις, δε θα χάσεις ποτέ. Αν κατά τη διάρκεια του σεξ νιώθεις θεά, καταλήγεις να είσαι μια τέτοια και να σε δοξάζουν.

Αλατοπίπερο στην ερωτική πράξη βάζει η αυτοπεποίθηση. Αν την έχεις μπόλικη, κι εννοείται σε φυσιολογικά επίπεδα, τότε μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι. Θα μου πεις πρέπει ο σύντροφος να σε κάνει να νιώσεις μοναδική. Αλλά αν δε βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, δεν είναι εγγυημένη η επιτυχία.

Μια καλή διάθεση, απαλλαγμένη από ταμπού και κόμπλεξ, μια αποδοχή του εαυτού σου χωρίς αναστολές, μια αγάπη για το σώμα και τις κινήσεις σου είναι στοιχεία που επιβάλλεται να έχεις. Να νιώθεις υπέροχη μέσα στο πρόστυχα εσώρουχά σου, να ξέρεις πως με την πρώτη σου κίνηση μπορείς να προκαλέσεις τη διέγερση. Να μη νιώθεις ξένη μέσα σε αυτά, να νιώθεις πως μπορείς και με το παραπάνω να τα υποστηρίξεις και να είναι μόνο η αρχή για το τι ακολουθεί.

Ακόμη και μερικές αναστολές να έχεις, αν προσπαθήσεις να τις αποβάλλεις, αν προσπαθήσεις να νιώσεις θεά και μοναδική, στο τέλος θα καταφέρεις να τις διώξεις τελείως μακριά σου και να κάνεις το τσιγάρο σου με άλλον αέρα.

Και το να είσαι αγέρωχη, πέρα απ’ την αυτοπεποίθηση, βρίσκεται και στην πρωτοβουλία, στην κυριαρχία, στο να νοιαστείς και για την ικανοποίηση του παρτενέρ. Με απλά λόγια, δεν είναι κακό να αλλάζεις μόνη σου στάσεις, να είσαι από πάνω και να παίρνεις τον έλεγχο στα δικά σου, γυναικεία χέρια.

Δεν είναι κακό να διατάζεις και να απαιτείς. Αρκεί μετά να επιστρέφεις τα ίσα σε ηδονή κι οργασμό. Να βάζεις τον άλλο κάτω και να μην τον αφήνεις να κάνει το οτιδήποτε. Διοχέτευσε όλη τη θηλυκότητα και τη σεξουαλικότητά σου, όχι για να αποδείξεις κάτι, αλλά γιατί ξέρεις πως αν νιώθεις καλά, θα περάσεις και καλά. Και για να τα κάνεις όλα αυτά, σίγουρα νιώθεις πολύ καλά με αυτό που είσαι.

Το κρεβάτι μεταμορφώνει και δε μιλάω για τον ύπνο. Το σεξ μετατρέπει το ανάλαφρο σε κάτι πιο ώριμο κι ολοκληρωμένο. Οφείλεις να έχεις την πρέπουσα στάση απέναντί του, για να λάβεις πίσω αυτό που σου αξίζει.

Πρέπει να νιώθεις θεά γιατί είσαι θεά. Κι οποίος πει το αντίθετο, μπορείς απλά να τον διαψεύσεις. Χωρίς λόγια, μόνο με πράξεις και φλογερές εικόνες. Να σε βλέπει να του κρατάς τα χέρια, να μην μπορεί να σε αγγίξει πουθενά, η γλώσσα σου να πηγαίνει όλο και πιο κάτω, να τον κοιτάς με το πιο σαγηνευτικό σου βλέμμα.

Να τον βλέπεις να πεθαίνει από ηδονή και να ξέρεις πως εσύ το προκάλεσες, κάνοντας κινήσεις πολύ απλές, αλλά και ταυτόχρονα κινήσεις ματ. Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, ξέρεις και πώς να χειριστείς το σώμα σου, ξέρεις τι ζητάς και πώς να το πάρεις.

Μη συμβιβάζεσαι με λιγότερα από αυτά που αξίζεις να πάρεις. Γιατί είσαι μια γυναίκα μοναδική και μπορείς να το αποδείξεις. Γιατί μπορείς να διεκδικήσεις πολλά. Γιατί μπορείς να δώσεις πολλά περισσότερα. Γιατί στο τέλος θα αλλάξεις πλευρό με μέγιστη ικανοποίηση που θα βγαίνει από μέσα σου πηγαία κι αληθινά.

Συντάκτης: Έλλη Β. Ζάχου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη