Όλοι έχουν το σ3ξ στο μυαλό τους, μα για τον καθένα έχει διαφορετική μετάφραση. Έτσι, με βάση τα ζώδια, φτιάξαμε μια λίστα με εκείνα που διαθέτουν το πιο βρώμικο και το λιγότερο βρώμικο μυαλό. Υπάρχουν εκείνα που ζουν για να κάνουν πρόστuχες σκέψεις, υπάρχουν όμως κι εκείνα που το πηγαίνουν πιο συντηρητικά το ζήτημα, ή κι εκείνα που μια σ3ξουαλική συζήτηση γίνεται κυρίως για λόγους διασκέδασης και φλερτ. Όποια κι αν είναι η περίπτωση στην οποία ανήκεις, παρακάτω θα βρεις μια λίστα με περισσότερο έως λιγότερο βρώμικα μυαλά, ανάλογα με το σε ποιο ζώδιο ανήκουν. Το διαβάζεις με δική σου ευθύνη και μας λες αν πέσαμε μέσα! 

 

1. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι οι βασιλιάδες όλων των ζωδίων όταν πρόκειται για προστyχιές. Δεν μπορούν να σταματήσουν τον εαυτό τους από το να κάνουν βρώμικες σκέψεις, να μιλούν για το σ3ξ, να φαντασιώνονται τα πάντα στην κρεβατοκάμαρα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την υψηλότερη σ3ξουαλική ορμή κι έτσι, σίγουρα δεν ντρέπονται να εκφράσουν τις πονηρές σκέψεις τους σε οποιονδήποτε γύρω τους. Ειδικά στο κρεβάτι, λατρεύουν να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να οδηγήσουν το ταίρι τους εκεί που χρειάζεται για να περάσουν όλοι καλά, μιλώντας και ζητώντας όλα όσα θέλουν. Το να μιλούν για το σ3ξ ανοιχτά, είναι λίγο πολύ μια έκφραση της αγάπης τους.

 

2. Λέων

Στην κρεβατοκάμαρα, οι Λέοντες μπορεί να είναι απίστευτα γενναιόδωροι, κάτι που οι παρτενέρ τους εκτιμούν. Ωστόσο, οι Λέοντες μπορούν να γίνουν εξίσου εγωκεντρικοί και να απαιτούν διαρκώς την προσοχή, όμως θα πρέπει να τους το δώσουμε ότι εκφράζουν τις διεστραμμένες σκέψεις τους με φινέτσα. Ωστόσο, μερικές φορές μπορούν να μη μιλούν, να μη σκέφτονται και να μην εκφράζονται για τίποτα άλλο πέρα από το σεξ, κι όχι μόνο με το ταίρι τους, αλλά με όλους. Έτσι, το λες πως δικαίως ανήκουν στη 2η θέση, αφού αγαπούν το s3x talk, όσο λαχταρούν και το ίδιο το s3x.

 

3. Κριός

Επόμενοι στη λίστα με τα πιο βρώμικα μυαλά είναι οι άνδρες και οι γυναίκες Κριοί. Γενικά, οι Κριοί είναι γνωστοί ως ηγέτες κι ως εκ τούτου, τους αρέσει να μιλούν, να δίνουν εντολές και φυσικά, να γοητευουν. Τα βρωμόλογά τους κι ο τρόπος που σκέφτονται για το σ3ξ, άλλοτε φαίνονται καταπληκτικά, ενώ άλλοτε περίεργα και λίγο βεβιασμένα σαν να το προσπαθούν παραπάνω από όσο χρειάζεται. Όσο κι αν η σεξουαλική τους διάθεση θα φαίνεται τρελή, θα φροντίζουν πάντα να είναι στην κορυφή του ερωτισμού και να σε τρελαίνουν με μια τους λέξη ή κίνηση.

 

4. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί ως οι κύριοι της φαντασίας. Ως εκ τούτου, είναι χρήσιμοι στην κρεβατοκάμαρα, και είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τα συναισθήματα στις σχέσεις τους. Έτσι, για να μιλήσουν για σ3, πόσω μάλλον να γίνουν πρόστuχοι, πρέπει σίγουρα να νιώσουν οικειότητα με σένα. Ανάλογα το level της σχέσεις, αποκαλύπτουν και επίπεδο των βρώμικων σκέψεών τους. Οι Καρκίνοι είναι σ3ξουλιάρηδες, ωστόσο, είναι πολύ ακριβείς σχετικά με το πότε και σε ποιον θα αποκαλύψουν την πονηρή και τρελή πλευρά τους.

 

5. Αιγόκερως

Οι έντονες δραστηριότητές τους και η απαιτητική επαγγελματική τους ζωή τους κρατούν απασχολημένους. Έτσι θεωρούν, τους εαυτούς τους σοβαρά ζώδια και τα πολλά λόγια, φτώχεια. Οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν, βέβαια, γνωρίζουν ξεκάθαρα πόσο βρώμικο μυαλό έχουν στην πραγματικότητα και πόσο έντονα σ3ξουαλικοί μπορούν να γίνουν. Μάλιστα, το τρομερά ενδιαφέρον με αυτό το ζώδιο είναι ότι βλέπουν τα περισσότερα σ3ξουαλικά όνειρα από κάθε άλλο εκπρόσωπο του ζωδιακού, δίνοντας άλλη διάσταση στο τι εστί βρώμικη σκέψη.

 

6. Τοξότης

Οι άνδρες και οι γυναίκες Τοξότες τείνουν να είναι επιδειξιομανείς. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, φρικάρουν ανά πάσα στιγμή. Κι αν πήγαινε το μυαλό σου ότι θα είναι στην κορυφή εκείνων που του δίνουν και καταλαβαίνει με τις σ3ξοσκέψεις, αυτό δεν ισχύει. Αντί λοιπόν γι’ αυτό, απλώς απολαμβάνουν να βγάζουν τον ενθουσιασμό για το πόσο καλά πάει η ερωτική τους ζωή προς τα έξω και να τον δείχνουν στους άλλους. Να ξέρετε, βέβαια πως στην πράξη πάντα θα θέλουν να κάνουν σ3ξ με διαφορετικό τρόπο, οπότε ακόμα κι σίγουρα μπορεί κανείς να τους αποκαλέσει flirty, kinky και τολμηρούς.

 

7. Ζυγός

Στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να συμπεριφέρονται λίγο συγκρατημένα και δεν είναι ότι απολαμβάνουν να βρίσκονται στον κατάλογο των ζωδίων με βρώμικο πνεύμα. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πραγματικά βρώμικα σκεπτόμενοι, ενώ καταλαβαίνουν τα βρώμικα αστεία και τις σ3ξουαλικές συζητήσεις λίγο αργά. Βέβαια, είναι ένα από τα ζώδια που αγαπούν τον αισθησιασμό όσο τίποτα. Δε θα τους πειράξει καθόλου να φλερτάρουν τον σύντροφό τους με συζητήσεις που τους διεγείρουν. Ωστόσο, όταν πρόκειται για βρώμικες κουβέντες, οι Ζυγοί δεν αποδίδουν και τόσο καλά ως σύντροφοι.

 

8. Ιχθείς

Οι Ιχθείς μπορεί να κάνουν τη ζωή των εραστών τους πολύ εύκολη στην κρεβατοκάμαρα. Ωστόσο, εξακολουθούν να κατατάσσονται στη λίστα με τα λιγότερο σ3ξοπρόστυχα ζώδια. Αντιθέτως, δίνουν βάση στην πνευματική επικοινωνία έναντι της σωματικής και κατανοούν απόλυτα τα συναισθήματα του συντρόφου τους. Τους λείπει το χάρισμα που χρειάζεται κανείς για να φλερτάρει με πονηρό τρόπο, αλλά οι άνδρες και οι γυναίκες Ιχθείς διαθέτουν ένα από τα πιο εφευρετικά μυαλά κι αυτό είναι που τελικά αξιοποιούν και στον τομέα του σ3ξ. Κι ας μη μιλούν και πολύ γι’ αυτό.

 

9. Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο αποφεύγει να συζητά για  συναισθήματα, και τις σ3ουαλικές του επιθυμίες. Ως αποτέλεσμα, οι Υδροχόοι σπάνια εκφράζουν τις φαντασιώσεις τους, γεγονός που καθιστά τις βρώμικες συζητήσεις κουραστικές και δύσκολες γι’ αυτούς. Οι άντρες και οι γυναίκες Υδροχόοι προσπαθούν πολύ σθεναρά να φλερτάρουν τους συντρόφους τους μέσω συζητήσεων άλλου τύπου κι όταν προσπαθούν να το πανε προς το πιο πρόστyχο, αποτυγχάνουν, πριν καν το συνειδητοποιήσουν.

 

10. Ταύρος

Οι Ταύροι προτιμούν τα ρομαντικά λόγια, παρά να βρίσκονται στη λίστα με τα ζώδια που έχουν βρώμικο μυαλό. Αυτό συμβαίνει επειδή εκτιμούν όλα τα είδη σχέσεων στη ζωή τους. Από το ρομαντικό μέχρι το αισθησιακό, παίρνουν την αγάπη πάρα πολύ σοβαρά. Για τους άνδρες και τις γυναίκες Ταύρους, το να περνούν ποιοτικό χρόνο σημαίνει περισσότερα από το να φλερτάρουν τον σύντροφό τους με βρώμικες συζητήσεις και μιλώντας για σ3ξ. Θα περάσουν τον πολύτιμο χρόνο τους κάνοντας κάτι άλλο από το να σου εξηγούν τι θέλουν να σου κάνουν στο κρεβάτι κι όταν πρόκειται για βρώμικες κουβέντες, δεν έχουν ούτε την κατανόηση αλλά ούτε και την ικανότητα.

 

11. Δίδυμοι

Επόμενο στη λίστα με τα ζώδια που έχουν βρώμικο μυαλό είναι οι Δίδυμοι. Αν και διαθέτουν έναν διπλό διακόπτη μέσα τους, κανένας δεν περιλαμβάνει πρόστyχες σκέψεις ή βρώμικες κουβέντες. Μπορεί κανείς να υπολογίζει σε αυτούς, όμως για υψηλού επιπέδου σ3ξουαλικές δραστηριότητες και τεράστιο αισθησιασμό μη βάλετε και το χέρι σας στη φωτιά. Το να έχουν βρώμικο μυαλό είναι πολύ μακριά από την ιδιοσυγκρασία τους. Οι άνδρες και οι γυναίκες Δίδυμοι, οριακά θα εξαναγκάσουν τους συντρόφους τους στον ρομαντισμό τους κι αν πρόκειται να κάνουν βρώμικα αστεία ή ασυνήθιστες πονηρές συζητήσεις, το πιο πιθανό είναι να μοιάζουν κάπως αστείες.

 

12. Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τα λιγότερο βρώμικα μυαλά. Δεν το έχουν καθόλου μέσα τους κι υπό το φόβο ότι θα κριθούν, δε θα πουν λέξη ακόμα κι ακόμα κι αν τους έρθουν από το ταίρι τους οι σ3ξουαλικές συζητήσεις και οι πιο πονηρές κουβέντες, θα φροντίσουν να τις αποφύγουν. Το να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να προσεγγίζουν τον σύντροφό τους με αισθησιασμό είναι αυτό που αγαπούν περισσότερο. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, δε θα οδηγήσουν ποτέ τα πράγματα στην πρόσtυχη και πιο σ3ξουαλική πλευρά τους. Λίγος ερωτισμός και καλός τους αρκεί.