Υπάρχουν παιχνίδια που γίνονται στο κρεβάτι για ν’ αλλάξουν τον ορισμό «βαρετή» νύχτα σε «εκστατική» κι η διάρκειά τους δεν είναι παραπάνω απ’ αυτή τη νύχτα. Παιχνίδια που παίρνουν μέρος στα one-night-stand σας και καταφέρνουν να καλύψουν κάθε σαρκική ηδονή που ο εκάστοτε παρτενέρ αποζητά. Παιχνίδια που γίνονται σαν ένα μέσο αποφυγής της υπάρχουσας πραγματικότητας, της καθημερινής ρουτίνας. Σαν να δίνεις μία δόση «σασπένς» στην άνοστη και μονόχνοτη κρεβατοκάμαρά σου.

Κι υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια που για να γίνουν απαιτούν κάτι παραπάνω από ένα απλό, παροδικό «σε θέλω».  Είναι αυτά, που μαζί με το σώμα αναταράσσεται και το μυαλό, ναι, τέτοια ένταση έχουν. Είναι αυτά, που πέρα απ’ τη σαρκική ηδονή είναι ικανά να σου προσφέρουν και κάτι άλλο, κάτι που δεν έχεις βιώσει στα συνηθισμένα σεντόνια που πλαγιάζεις. Και είναι αυτά που το θέλω τους, το απαιτούν μόνιμο, όχι παροδικό.

Ναι, καλά κατάλαβες, είναι αυτά που είναι συνώνυμα με τη φράση «υπέρτατη ηδονή» και δεν είναι άλλα από τα BDSM παιχνίδια. Κάπου ανάμεσα στην απόλυτη κτητικότητα  και την ανύψωση του ερεθισμού των αισθήσεων, στην ολοκληρωτική υποταγή ή τη μέγιστη κυριαρχία, κάπου εκεί θα καταφέρεις να βρεις πολυάριθμους, ξεχασμένους οργασμούς.

Μόνο να θυμάσαι: δεν μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε συνέταιρος σ’ αυτό το είδος της διασκέδασης. Με ελάχιστους θα ταιριάξεις και θα βρεις κοινά σημεία ηδονής για να καταφέρεις να ζήσεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Δεν μπορεί να είναι ο κάθε τυχόντας που γνώρισες χθες ή προχθές. Θα πρέπει να προϋπάρχει οικειότητα κάποιου βαθμού. Μόνο έτσι μπορείς ν’ αφεθείς ελεύθερα, μόνο έτσι τα βιώνεις στον υπέρτατο βαθμό.

Γιατί, αν δε νιώθεις οικεία με το άτομο που έχεις απέναντί σου, πώς θα μπορέσεις να του δοθείς ολοκληρωτικά; Πώς θα τον αφήσεις να κυριεύσει ολόκληρο το κορμί σου, δίνοντάς του οικειοθελώς τα ηνία κι αφήνοντάς τον να το διαχειριστεί με οποιονδήποτε τρόπο αυτός θελήσει; Να γίνεις δηλαδή, εκούσια υποχείριό του;

Πέρα από οικειότητα πρέπει να υπάρχει κι εμπιστοσύνη. Να ξέρεις πως αυτός ο άνθρωπος δε θα κοιτάξει μόνο τη δική του, προσωπική ευχαρίστηση, αλλά θα φροντίσει να ικανοποιηθείς κι εσύ. Διαφορετικά, ποιο το όφελος να του δοθείς; Είναι σημαντική παράμετρος κι αυτή και δεν πρέπει να την παραβλέψεις, για τη δική σου ικανοποίηση πρωτίστως.

Να μάθεις λοιπόν, να μη δίνεσαι όπου να ‘ναι, για να μη φτάσεις σε σημείο να βαφτίζεις «υπέρτατη ηδονή» τα λάθος πράγματα. Να επιλέγεις πού θα αφήνεσαι. Να επιλέγεις αυτούς που θα στηρίζονται στο κορμί σου για να δώσουν ζωή στις ηδονές τους, αλλά και στις δικές σου. Να μη σκορπίζεις άδικα το κορμί σου σ’ όποιον διψάει για σεξ και σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν τη μεγαλύτερη συναισθηματική εκτόνωση. Δε χωράνε σ’ αυτά ασταθή συναισθηματικά και περαστικά άτομα. Χρειάζονται έναν παρτενέρ σταθερό και μόνιμο, κάποιον με τον οποίο να νιώθουν οικεία για να εξελιχθούν. Μονό τότε θα καταφέρουν ν’ αγγίξουν και να αφυπνίσουν όλες τις μέχρι τότε υπνωτισμένες αισθήσεις σου. Να σε κάνουν να φτάσεις στο σημείο των πολλαπλών οργασμών, είτε εγκεφαλικών είτε σαρκικών.

Ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να το επιτύχεις, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον κατάλληλο παρτενέρ και ..  let the night begin!

 

Συντάκτης: Μαρία Διακουράκη
Επιμέλεια κειμένου: Αναστασία Νάννου