Είσαι μακριά, είναι μακριά, έχετε ακόμη μία εβδομάδα για να συναντηθείτε και δεν κρατιέσαι καθόλου. Σου λείπει πολύ, του λείπεις εξίσου κι έχετε πήξει στα μηνύματα. Δύσκολα τα πράγματα από απόσταση και το καταλαβαίνω. Ο έρωτας είναι ανεξέλεγκτος, ο ενθουσιασμός έχει χτυπήσει κόκκινο και περιμένεις τη στιγμή που θα συναντηθείτε για να τον πνίξεις στα φιλιά και να κάνετε άγριο σεξ όπου είναι αυτό δυνατόν.

Φαντασιώνεσαι τη στιγμή  εκείνη που θα βρεθείτε οι δυο σας. Ξέρω, μόνο στη σκέψη πιάνεις τον εαυτό σου να φτιάχνεται, όμως έχεις ακόμα μία εβδομάδα. Αυτό που σαφώς θα σώσει την κατάσταση είναι τα μηνύματα, αλλά ποσό; Κι εδώ έρχονται οι σέξι φωτογραφίες και βίντεο που θα βοηθήσουν την κατάσταση και θα σου ανεβάσουν το ηθικό.

Αρχικά οι σέξι φωτογραφίες, μην ξεχνάς ότι θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου καθώς όταν φωτογραφίζεις το σώμα γυμνό ή με εσώρουχα σε κάποια σέξι στάση ή όχι, το κάνεις με σκοπό να προξενήσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου και κοινώς να ανάψεις τα αίματα μεταξύ σας. Μόνο και μόνο που σκέφτεσαι την έκφραση του άλλου τη στιγμή που βλέπει αυτό που του έχεις στείλει, ότι εκείνη τη στιγμή τον τσιτώνεις, του τραβάς την προσοχή από ό,τι κάνει και χάνει τη συγκέντρωσή του, γιατί λογικά θα κοιτά έκπληκτος το περιεχόμενό της, αμέσως διεγείρει και σένα.

Άλλωστε η κίνηση αυτή είναι μια αφετηρία που θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι μυαλού και για τους δυο σας. Θα ταράξει τα νερά και θα σε κάνει να φύγεις απ’ τη ρουτίνα και την απλή ανταλλαγή μηνυμάτων που έχετε συνηθίσει. Ειδικά αν αυτό γίνει ξαφνικά, ακόμα καλύτερα.

Επιπλέον η φωτογραφία που θα τραβήξεις αποκαλύπτει ένα μέρος του σώματός σου που ξεκάθαρα ξέρεις ότι είναι καλό και το αγαπημένο του παραλήπτη, δεν πρόκειται να στείλεις ποτέ κάτι που έχεις ως ανασφάλεια. Ξέρεις ότι αυτό θα προκαλέσει αφορμή για να τρελάνεις τον άλλον, θα τον βάλεις να κάνει τρέλες φαντασιώσεις, θα ανεβάσεις το πάθος ακόμα πιο πολύ και θα ετοιμάσεις το έδαφος για όταν συναντηθείτε, θα περιμένει πώς και πώς να σε δει κι αυτό το προκάλεσες εσύ με κάτι δικό σου. Μεταξύ μας πόσο ερεθιστικό είναι αυτό;

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα βίντεο που τραβάς, μονή ή με τον σύντροφό σου. Δεν έχει σημασία αν τα δεις μόνο μία φορά και τα διαγράψεις ή αντίστοιχα αυτός, σημασία έχει κυρίως η πρώτη επαφή με αυτά. Στο βίντεο βλέπεις τις αντιδράσεις σε αυτά που κάνεις ή σου κάνουν, την ευχαρίστηση στο πρόσωπο του άλλου, την κορύφωση και την ηδονή στο πρόσωπό σας κι αυτό ανεβάζει αμέσως τη διάθεσή σου, προσθέτει κόλπα και βελτιώνει τα ήδη υπάρχοντα. Έρευνες λένε ότι όταν κάνεις έρωτα, βγαίνει μια άλλη πλευρά του εαυτού σου που μόνο εκεί εμφανίζεται και δεν έχεις ιδέα ότι υπάρχει, αλλά εδώ που τα λέμε ποιος δεν το έχει νιώσει αυτό;

Οι σέξι φωτογραφίες και βίντεο αντίστοιχα, από πολλούς θεωρούνται προκαταρκτικά για έντονο και δυναμικό σεξ, ανεβάζουν τη λίμπιντο και γεμίζουν ίντριγκα τη σχέση. Μέσα απ’ τη διαδικασία αυτή ο παραλήπτης αφήνει το μυαλό του ελεύθερο. Τον περιτριγυρίζουν οι σκέψεις όλη μέρα κι ανυπομονεί να σε δει και να πάρει φωτιά το κρεβάτι όταν ενωθούν τα κορμιά σας, οι ανάσες σας να κοπούν και τα ζωώδη ένστικτά σας να πάρουν μορφή.

Όλο αυτό σου δίνει θάρρος και δυναμισμό καθώς ξέρεις ότι μπορείς να παίζεις με το μυαλό του και να τον αφήσεις άναυδο με μια λήψη κι αποστολή. Η αυτοπεποίθηση που αποκτάς θα φανεί κι αργότερα στα παιχνίδια του κρεβατιού, θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα δοκιμάσεις κάτι καινούργιο.

Άλλωστε μην ξεχνάς ότι μια σχέση δεν είναι μόνο ρομάντζα, βόλτες, σινεμά, αγκαλίτσες και φιλάκια. Είναι κυρίως έρωτας και πάθος, χρειάζεται να φεύγεις απ’ την καθημερινότητα της σχέση και να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα που να βοηθούν να μείνει το ενδιαφέρον στα ύψη. Ωστόσο πάντα με προσοχή στο περιεχόμενο και σε ποιον γίνεται η αποστολή.

 

Επιμέλεια Κειμένου Άννας Τζαβίδη: Πωλίνα Πανέρη

Συντάκτης: Άννα Τζαβίδη