a2502143509_10

Η κυκλοφορία ενός βιβλίου πριν από χρόνια τάραξε τις ερωτικές ζωές ανδρών και γυναικών. Όταν δε, μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη έκανε ρεκόρ εισπράξεων καθώς όλοι ενδόμυχα ήθελαν να κοιτάξουν την κλειδαρότρυπα του Mr. Grey και να μάθουν τα ενδότερα της ερωτικής του ζωής. Με αφορμή αυτόν τον χαρακτήρα άρχισαν να βγάζουν ολοένα και περισσότεροι τα συναισθήματα και τις ερωτικές τους φαντασιώσεις στη φόρα δίχως να ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαρακτηριστούν «βιτσιόζιοι».

Κι εκεί που η ερωτική σου ζωή -εντός ή κι εκτός σχέσης- έχει βαλτώσει τα θε(α)ματικά δωμάτια ξενοδοχείων σου δίνουν την λύση για ν’ αναθερμάνεις το κομμάτι εκείνο της προσωπικής σου ζωής που -ίσως- είχε σβήσει. Δωμάτια ημιδιαμονής για παθιασμένους εραστές που είναι έτοιμοι να φτάσουν την ηδονή τους σε υψηλά επίπεδα. Σουίτες ή απλά δωμάτια σε ξεχωριστές αποχρώσεις εκπροσωπούν καθένα από αυτά το ανάλογο κόνσεπτ για τη δημιουργία και την εκπλήρωση της εκάστοτε φαντασίωσης.

Ειδικά διαμορφωμένα για να καλύπτουν τα γούστα όλων των ηλικιών κι όλων των φαντασιώσεων. Από τους πιο ρομαντικούς μέχρι τους πιο τολμηρούς, υπάρχουν δωμάτια για ευκαιρίες δραπέτευσης από την καθημερινή ρουτίνα από τις πιο light μέχρι τις πιο extreme καταστάσεις. Δωμάτια διακοσμημένα ανάλογα με το γούστο των ενδιαφερομένων όπως για παράδειγμα βινύλια για τους λάτρεις της μουσικής ή ακόμη και πιο εξωτικά που παραπέμπουν σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους λάτρεις των ταξιδιών. Πολλά από αυτά είναι διακοσμημένα με ανάλογα θέματα όπως χώρες, εποχές, διαθέσεις, αποτελούν προσιτή πολυτέλεια και δημιουργούν ερωτικούς μύθους στα ζευγάρια που τα επισκέπτονται.

Κι ενώ το σεξ συνεχίζει ακόμα και στην εποχή μας να θεωρείται ταμπού, αυτή η δυνατότητα σου δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσεις τις σκέψεις σου έχοντας δίπλα σου τον άνθρωπο που θέλεις να τις μοιραστείς. Τα king size κρεβάτια, οι καθρέφτες, τα ροδοπέταλα, τα κεριά, τα λουλούδια, η σαμπάνια και το υδρομασάζ εντός του δωματίου δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού. Ένα περιβάλλον ονειρεμένο έτοιμο να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη.

Κάθε ζευγάρι οφείλει -έστω μια φορά- να επισκεφτεί έναν τέτοιο χώρο. Θα πάρει μακριά κάθε αρνητική σκέψη της βάρβαρης καθημερινότητας που έχει μετατρέψει το σεξ και τον έρωτα ως πολυτέλεια ή ακόμη χειρότερα ως τελευταία προτεραιότητα. Το σασπένς της ερωτικής ζωής ανεβαίνει καθώς θα δημιουργήσετε νέες εμπειρίες μαζί μέσα από ένα κοινό, όμορφο κι ένοχο μυστικό.

Μακριά από κάθε άγχος θα αφιερώσεις λίγη ώρα για εσένα και το άλλο σου μισό καθώς θα έχετε τις καθαρά προσωπικές κι ιδιωτικές σας στιγμές χωρίς τίποτα παράταιρο να σας αποσυντονίζει. Το παιδί δε θα ανοίξει την πόρτα να μπει μέσα, ούτε το σταθερό θα χτυπά ανά 5 λεπτά να σας διακόπτει.

Τέλος, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να ακούσεις και να γνωρίσεις απόλυτα το ταίρι σου. Κάποιοι κρατούν κρυφές τις επιθυμίες τους για να μην κολλήσουν κάποια ταμπέλα, δεν τις πραγματοποιούν ποτέ και παραμένουν απωθημένο. Άλλοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από τα συνηθισμένα και δε δοκιμάζουν νέα πράγματα. Είναι γνωστό πως συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά πόσες φορές δεν πέταξες το ξαναζεσταμένο φαγητό ή δεν προσπάθησες να το παραποιήσεις για να είναι λίγο πιο νόστιμο;

Αν ακόμη δεν έχεις επισκεφτεί έναν τέτοιο χώρο, βάλ’το στις προτεραιότητές σου. Ο έρωτας και η ευχαρίστηση δεν πρέπει να παραμένουν στα στενά όρια του σπιτιού κι ενός κρεβατιού. Σπάσε κάθε ταμπού που σε κρατά μακριά από το σύντροφό σου και πίσω από το προσωπικό σου ρεκόρ της ηδονής. Μην ξεχνάς πως κι η Anastasia Steele ήταν φοβισμένη κι άπειρη σε αυτά τα μονοπάτια μέχρι που γνώρισε τον Mr. Grey.

Συντάκτης: Γεράσιμος Βλαχόπουλος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου