Είναι απορία τελικά! Το σεξ, αν το πολυσκεφτείς, είναι μια απλή διαδικασία. Δεν αλλάζει τρόπο, άντε κάποιες στάσεις το διαφοροποιούν. Ακόμα και με αυτές τις εναλλαγές μετά από καιρό, τις μαθαίνεις κι αρχίζεις να χάνεις το ενδιαφέρον σου. Αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς γίνεται κι όλα περιστρέφονται γύρω απ’ το σεξ. Είναι δεδομένο πως αυτό που το διαφοροποιεί είναι το συναίσθημα, η φαντασία κι η χημεία. Είναι γνωστό πως όταν το ζητούμενό σου στο σεξ είναι αυτό που θες, η συνέχεια είναι απλά ψυχική ικανοποίηση.

Όταν γνωρίζεις τον απέναντί σου, η στιγμή της σεξουαλικής δραστηριότητας είναι ένα απίστευτο παιχνίδι. Μια  διασκέδαση που σε ωθεί να ξετρυπώσεις αυτή τη χάρτινη κούτα, με τα ερωτικά βοηθήματα.

Τέλεια! Βλέπεις το χαμόγελο στον παρτενέρ σου να φτάνει ως τα αφτιά και αρχίζεις να σκέφτεσαι πώς να παίξεις βρόμικα με το μυαλό του. Πρώτα θα του δώσεις αυτό το αντικείμενο με τις μπαταρίες και θα το κοιτάει λίγο ανόητα. Αν βέβαια δεν έχει ξαναπαίξει με τα παιχνίδια σου, θα νιώθει λίγο σαν ψάρι έξω απ’ τη γυάλα. Δεν υπάρχει, όμως, αμφιβολία πως θα θέλει να συμμετέχει.

Θα έχει μια συμπεριφορά μικρού παιδιού, που όταν του δίνεις ένα δώρο έχει μια απίστευτη χαρά κι αμέσως θέλει να το εξερευνήσει. Έτσι ακριβώς γίνεται και σε αυτή την περίπτωση. Θα το επεξεργαστεί το παιχνίδι που του δίνεις. Εσύ βεβαία δε θα κάθεσαι και με σταυρωμένα χέρια, θα ασχολείσαι  με το πρόσωπο. Μην ξεχνιόμαστε, θέλει συνεργασία η κατάσταση και δε χαλαρώνουμε. Πρέπει να είμαστε εκεί, να μην αποσπάται η προσοχή μας.

Θα δεις και εσύ μετά, πως θα θέλει να το βάλει σε λειτουργία, να δει ποιες είναι οι αντιδράσεις. Τώρα αν μείνει από μπαταρία, δεν έχω λόγια. Φρόντισε να έχεις αλκαλικές, γιατί αν είναι ξημερώματα ούτε το περίπτερο στη γωνία δε θα είναι ανοιχτό. Θέλει και λίγη προετοιμασία το όλο θέμα. Ολόκληρο επιτραπέζιο παιχνίδι έχεις στήσει και δε θα έχεις φροντίσει για τις απρόοπτες στιγμές; Ντροπή!

Μετά ξεκίνα. Bγάλε αυτές τις χειροπέδες κι έλα να παίξεις τον κλέφτη και τον αστυνόμο. Είναι εξαιρετικό παιχνίδι, ο κλέφτης κάθεται για ώρα δεμένος και μη σου πω ότι προλαβαίνεις να κάνεις και καμία δουλίτσα. Μην ανησυχείς καθόλου, εκεί θα είναι και θα περιμένει με αγωνία την εξέλιξη. Επιστρέφεις και του δίνεις να καταλάβει  ποιος έχει την εξουσία. Έτσι, για να μη χάνουμε τους ρόλους. Εφόσον έχετε διάθεση και με όλα αυτά που γίνονται, εξακολουθείτε να έχετε, συνέχισε το παιχνίδι! Ναι, βγάλε και την ειδική σοκολάτα. Κάνε την κατάσταση παγωτό και γίνε ένα με τη ζάχαρη. Μη μου λιώσεις, όμως. Τώρα αν στον άλλον δεν αρέσουν τα γλυκά ή τα σιρόπια, βγάλε το μαστίγιο και συνέχισε να τον εξουσιάζεις. Ίσως αυτό να ήταν που ήθελε για να στρώσει χαρακτήρα. Βγάλε κι αυτές τις κολλημένες μπάλες. Όχι δεν είναι η ώρα για να παίξουμε πινγκ πονγκ. Είναι η ώρα για να δούμε αντοχές. Να δούμε ποια είναι η χρήση τους και να πειραματιστούμε.

Μη βιάζεσαι. Πιες και μια γουλιά απ’ το κρασί σου. Κάνε το τσιγάρο σου και συνέχισε γλυκά την απόλαυσή σου. Θα δεις, το απολαμβάνει κι ο σύντροφός σου κι έχει διάρκεια όλο αυτό. Τα παιχνίδια κάνουν πικάντικη τη διαδικασία και προσθέτουν αρκετά στη σχέση. Το σεξ έτσι δεν είναι ανιαρό και σίγουρα δε μοιάζει με αγγαρεία.

Χρειάζεται το αλάτι και πιπέρι στο σεξ για να έχει νοστιμάδα. Το διαφορετικό, το έξυπνο, το παιχνιδιάρικο είναι αυτό που μας αρέσει. Να αλλάζουν κι οι ρόλοι, να πέφτει και κάνα χαστούκι, γιατί όχι αν συμφωνούν κι οι δύο; Να το νιώσεις στο πετσί σου. Να αισθανθείς την ανάσα του άλλου να σε πνίγει. Να γελάς μαζί του και να σχολιάζεις όμορφα κι απλά αυτά που γίνονται.

Είναι χαλαρή η στιγμή, δε θέλει πίεση και συγκεκριμένες οδηγίες για να συμβεί. Είναι υπέρτατη απόλαυση  όλο αυτό που βιώνεις. Αυτό σε κάνει να αποζητάς συνεχώς αυτές τις στιγμές με το συγκεκριμένο άτομο.  Θες κι άλλο, αυτό είναι το σίγουρο. Θες να εμπλουτίσεις την αγαπημένη σου κούτα με τα ιδιαίτερα παιχνίδια. Έφυγες, τα μαγαζιά είναι ακόμα ανοιχτά και το μωρό σε παρακολουθεί με αγωνία να δει τι άλλο θα ζήσει μαζί σου.

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Τσότσου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη