Είτε είστε σε μακροχρόνια σχέση είτε μόλις αρχίζετε να βγαίνετε με κάποιον καινούργιο, το σ3ξ μπορεί να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και οικεία μέρη μιας ρομαντικής σχέσης. Εξάλλου, είναι πάντα ωραίο, σωστά; Ή τουλάχιστον θα έπρεπε. Δυστυχώς, ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις, το σ3ξ είναι συχνά σημαντικά λιγότερο ευχάριστο για τις γυναίκες απ’ ό,τι για τους άνδρες. Μια μελέτη του 2017 που δημοσιεύθηκε στο “Archives of S3xual Behaviour” ανέφερε ότι το 95 τοις εκατό των ετεροφυλόφιλων ανδρών συμμετεχόντων, δήλωσαν ότι συνήθως έχουν οργ@σμό κατά τη διάρκεια του σ3ξ, σε σύγκριση με μόνο το 65 τοις εκατό των ετεροφυλόφιλων γυναικών. Αυτό είναι ένα χάσμα 30 τοις εκατό, το οποίο, κυριολεκτικά, το νιώθουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Για να βοηθήσετε να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα, σκεφτείτε να κάνετε τη σ3ξουαλική σας ζωή πιο πικάντικη, δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο στο κρεβάτι – όπως η μέθοδος Kivin, που χρησιμοποιείται στο στομ@τικό και σκοπό έχει να το απογειώσει. Η μέθοδος Kivin δεν είναι απαραίτητα πρωτοποριακή, αλλά είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση σε ορισμένα προβλήματα που προκαλούνται από το στομ@τικό με τον «παραδοσιακό τρόπο». Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μέθοδο Kivin για να τη δοκιμάσετε άφοβα.

 

Τι είναι η μέθοδος Kivin;

Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με τη μέθοδο Kivin δεν είναι απαραίτητα η τεχνική, αλλά η θέση. Η μέθοδος Kivin είναι ένας τρόπος για να κάνετε στομ@τικό [όπου ο δότης] βρίσκεται ουσιαστικά στο πλάι. Σε αυτή τη μέθοδο, το άτομο που κάνει την πράξη είναι κάθετο στον δέκτη, σχηματίζοντας ένα είδος σχήματος “Τ”. Ο δέκτης είναι ανάσκελα κι ο δότης μπαίνει από το πλάι και πάνω από τους μηρούς.

Η μέθοδος περιλαμβάνει επίσης ορισμένες κινήσεις με τα χέρια και τη γλώσσα. Πιο γνωστή, αυτή που περιλαμβάνει ένα τίναγμα της γλώσσας και πίεση στο περίνεο. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα χάρη στην πλάγια θέση του δότη- όταν μπαίνει από το πλάι, αφού έχει τη δυνατότητα να πετάξει τη γλώσσα του από πλευρά σε πλευρά πάνω στην κουκούλα της κλειτορίδ@ς και το @ιδοίο, αντί να ανεβοκατεβαίνει. Αυτή η ενέργεια μπορεί να συνδυαστεί με ένα δάχτυλο που ασκεί απαλή πίεση στο περίνεο του δέκτη, ή αλλιώς το σημείο μεταξύ του κόλπου και του πρwκτού. Αυτό παρέχει έναν εντελώς διαφορετικό τύπο διέγερσης που μπορεί να είναι ευχάριστος για τον δέκτη.

 

Πώς διαφέρει η μέθοδος Kivin από το παραδοσιακό στοματικό;

Αν και ορισμένα στοιχεία της μεθόδου Kivin είναι μοναδικά, η κύρια διαφορά μεταξύ αυτής της μεθόδου και του παραδοσιακού στοματικού ανάμεσα στους μηρούς είναι κυρίως η τοποθέτηση. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην πραγματική τεχνική, αλλά μάλλον στη θέση των σωμάτων. Αντί απλώς να ξαπλώνουμε ευθυγραμμισμένοι όπου το κεφάλι βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στους μηρούς, η μέθοδος Kivin απαιτεί ο δίδοντας σύντροφος να βρίσκεται στο πλάι, επιτρέποντας το εύρος της κίνησης του λαιμού. Αυτό το εύρος κίνησης δημιουργεί μεγαλύτερη διέγερση σε πολλές ευαίσθητες περιοχές, όπως το αιδοίο, η κλειτ@ρίδα και το περίνεο, και η κίνηση από πλευρά σε πλευρά αλλάζει τις αισθήσεις που συνήθως βιώνονται στο παραδοσιακό στομ@τικό.