Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι γραμμένο στη φύση σε ό,τι αφορά στα @ργια, ως διαδικασία. Οι πίθηκοι τα έκαναν από την εποχή που δεν υπήρχαν καν άνθρωποι, και οι πρώτες ενδείξεις για ομαδικό σ3ξ χρονολογούνται από τους ανθρώπους των σπηλαίων που συμμετείχαν σε νεολιθικά φεστιβάλ γονιμότητας. Τα σ3ξουαλικά πάρτι αποτελούσαν ετήσια ανοιξιάτικη παράδοση και στην αρχαία Αίγυπτο και μην αρχίσω να λέω για τους Έλληνες και τους Ρωμαίους.

Αν αποφασίσατε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μεγάλη παράδοση, μπράβο σας, αλλά πριν στείλετε μια ομαδική πρόσκληση, υπάρχουν κάποιες ειδικές πρακτικές για τη φιλοξενία αυτού του είδους της εκδήλωσης.

 

Ποιον πρέπει να καλέσετε;

Κάθε πάρτι είναι τόσο καλό όσο και οι καλεσμένοι του, αλλά ένα @ργιο έχει απαιτήσεις που δεν έχει ένα πάρτι τυπικό. Ως οικοδεσπότης, είναι δική σας ευθύνη να κρατήσετε τους καλεσμένους σας ασφαλείς και να τους κάνετε ευτυχισμένους. Επομένως, μη γράψετε τη διεύθυνσή σας σε έναν τοίχο του μπάνιου ή μην προσκαλέσετε όλους τους φίλους σας στο Facebook- πρέπει να είστε απαιτητικοί. Αυτή δεν είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψετε αν σας αρέσει κάποιος καινούργιος άνθρωπος. Αντιθέτως, βεβαιωθείτε ότι όποιον προσκαλείτε ανήκει στον κοινωνικό κύκλο εμπιστοσύνης σας.

 

Ενημερώστε και προειδοποιήστε τους καλεσμένους σας

Μην προσκαλέσετε κανέναν σε ένα σ3ξ πάρτι ενώ δε γνωρίζει ότι πρόκειται για σ3ξ πάρτι. Μην κάνετε ένα κανονικό δείπνο που ελπίζετε ότι θα μετατραπεί σε @ργιο- αυτό το πράγμα λειτουργεί μόνο σε ερωτικές ταινίες. Να είστε ξεκάθαροι με τους καλεσμένους σας για το τι μπορούν να περιμένουν από την αρχή.

 

Μετριάστε τις οργιαστικές σας προσδοκίες

Αν δεν έχετε συμμετάσχει σε ένα @ργιο, η αντίληψή σας γι’αυτό πιθανόν να βασίζεται στις απεικονίσεις της ποπ κουλτούρας για την πρακτική αυτή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, στο ομαδικό σ3ξ, αυτές οι απεικονίσεις είναι εξαιρετικά ανακριβείς: Δεν πρόκειται να είναι σαν μια ταινία π@ρνό και δεν πρόκειται να είναι σαν το Eyes Wide Shut.

 

Προετοιμασία για τη μεγάλη μέρα

Αφού οι πιο γοητευτικοί και τολμηροί στη λίστα των επαφών σας έχουν απαντήσει πως θα παραβρεθούν στο σ3ξ πάρτι των ονείρων σας, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες: Το φαγητό, τα ποτά και το θέμα. Όπως σε κάθε πάρτι, θα πρέπει να παρέχετε στους καλεσμένους σας φαγητό, αλλά όταν δημιουργείτε το μενού του @ργίου σας, λάβετε υπόψη σας τις ειδικές ανάγκες και δραστηριότητες μιας παρέας-γκρουπ. Μην επιλέξετε, για παράδειγμα, μια μεγάλη κατσαρόλα με τσίλι. Ομοίως, το ποτό πρέπει να εξυπηρετεί τον σκοπό του πάρτι, αν δε θέλετε να καταλήξετε τύφλα και χαλασμένοι από βαριά ποτά. Ελαφριά ορεκτικά, γλυκά κι αφρώδεις οίνοι και δροσερά αναψυκτικά είναι ό,τι πρέπει.

 

Ευγενική φιλοξενία χωρίς αποκλεισμούς

Η ευγενική, ευπρεπής φιλοξενία πάρτι μπορεί να είναι κάτι σαν χαμένη τέχνη, αλλά, παραδόξως, η δεξιότητα της εποχής του 1950 να χαιρετάτε τους καλεσμένους σας με ζεστασιά και να τους κάνετε να νιώθουν ευπρόσδεκτοι είναι ζωτικής σημασίας για ένα επιτυχημένο @ργιο. Προσπαθήστε να αποφεύγετε να αφήνετε τους κοινωνικά αδέξιους ανθρώπους μόνους τους, εκτός αν αυτό θέλουν. Καλό είναι μάλιστα να συνδυάσετε τους νεοσύλλεκτους με έμπειρα χέρια.

 

Οι συστάσεις είναι σημαντικές

Το σπάσιμο του πάγου είναι ζωτικής σημασίας για ένα πάρτι σ3ξ. Μην περιμένετε τους καλεσμένους σας να γνωριστούν μεταξύ τους ή/και να απασχοληθούν: Εσείς είστε ο οικοδεσπότης και πρέπει να γίνετε ο καταλύτης. Μπορείτε ως και να κάνετε έναν κύκλο γνωριμίας. Αυτό εξυπηρετεί διπλό σκοπό: κάνει τους καλεσμένους σας να νιώθουν πιο άνετα και βάζει τα πράγματα σε ένα πρόγραμμα.

 

Για να διοργανώσετε ένα επιτυχημένο @ργιο, θα πρέπει να προσκαλέσετε μια ενδιαφέρουσα ομάδα ανθρώπων που είναι πιθανό να τα πάνε καλά, να προσφέρετε τα κατάλληλα σνακ κι αναψυκτικά, να είστε ευγενικός οικοδεσπότης/ οικοδέσποινα και να βεβαιωθείτε ότι παρέχονται διασκεδαστικές δραστηριότητες. Αν αυτό ακούγεται σαν τη συνταγή για κάθε είδους επιτυχημένο πάρτι, έχετε δίκιο, αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά με ένα πάρτι σ3ξ. Σύμφωνα με τους οπαδούς της πρακτικής, ένα όργιο είναι μια δυνητικά μεταμορφωτική εμπειρία με έναν τρόπο που ένα δείπνο πάρτι δεν είναι σχεδόν ποτέ.