ksenia307

Το ανθρώπινο σώμα έχει αποτελέσει αιτία δημιουργίας αισθήσεων, έχει προκαλέσει ένστικτα, έχει εμπνεύσει καλλιτέχνες και φυσικά περισσότερο απ’ τον καθένα εμπνέει και προκαλεί τον εκάστοτε σύντροφό μας. Στη θέα ενός γυμνού κορμιού τα πάθη μας ξεσηκώνονται. Ωστόσο στη θέα ενός ημίγυμνου κορμιού εκτός απ’ τα πάθη μας ξεσηκώνεται κι η φαντασία μας, η οποία αρχίζει να οργιάζει πριν ακόμη καλά-καλά προλάβουμε να οργιάσουμε εμείς.

Δεν υπάρχει πιο ερεθιστικό παιχνίδι απ’ το γλυκό βασανιστήριο δυο κορμιών που παρατείνουν τη στιγμή της απόλυτης παράδοσης κατά τη διάρκεια του σεξ, κρατώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα πάνω τους. Αισθησιακά εσώρουχα (ό,τι κι αν αυτό σημαίνει απ’ την πλευρά και των δύο φύλων) ίσα που καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, δαντέλες και σιθρού υφάσματα αφήνουν τους πολυπόθητους στόχους να αχνοφαίνονται οδηγώντας τους δυο εραστές στην παράνοια της λαχτάρας για την επικείμενη έκρηξη.

Το ημίγυμνο πάντα θεωρούνταν πιο ερεθιστικό απ’ το εντελώς γυμνό κι αυτό γιατί συνδυάζει πολλά χωρίς να σου τα δίνει όλα στο πιάτο. Σίγουρα το εντελώς γυμνό είναι το τελικό στάδιο όταν πια οι δυο εξαγριώνονται και ποθούν να ανταλλάξουν τα πάντα τους στα άκρα, όμως κάτι το οποίο υπονοείται συνήθως προκαλεί με τον τρόπο του ακόμη πιο πολύ.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ ή έστω στη φάση των προκαταρκτικών το ημίγυμνο οξύνει τις αισθήσεις. Κρύβει κάτι απ’ το διπολισμό της εφηβείας όπου αθωότητα και πρόκληση πάνε χέρι-χέρι, ένας συνδυασμός που για πολλούς αρκεί ώστε να εκτοξεύσει τη λίμπιντο σε επίπεδα λάβας. Δηλώνει επίσης την έλλειψη υπομονής δυο ανθρώπων που προκειμένου να ενωθούν δε στέκονται σε κανενός είδους εμπόδιο. Δε θέλουν και δεν μπορούν να περιμένουν. Το εδώ και το τώρα τους παραβλέπει τα πάντα.

Δυο κορμιά που ποθούν να κατασπαράξουν το ένα το άλλο μέσα στη δίνη ενός πάθους και με οδηγό μια ακατάσχετη επιθυμία δε λογαριάζουν τίποτε, δεν προλαβαίνουν να τα βγάλουν όλα κι έτσι ρίχνονται απλώς το ένα στο άλλο εξερευνώντας όλες τις πτυχές τους, χωρίς να παραδίνουν κάθε κρυφό σημείο τους απόλυτα. Πρόκειται για ένα τυραννικό παιχνίδι ανακάλυψης και πολλά υποσχόμενης αναμονής που σε κρατά προσηλωμένο στον απώτερο στόχο, που δεν είναι άλλος απ’ τη λύτρωση που προσφέρει το τελικό στάδιο. Παρ’ όλο που ο προορισμός είναι η απόλυτη έκθεση του ενός στον άλλον, λοιπόν, η διαδρομή είναι εκείνη που προσφέρει συνήθως τις μεγαλύτερες συγκινήσεις, όπως συμβαίνει παντού.

Καθώς χέρια και χείλη διασχίζουν λαίμαργα βασανιστικές διαδρομές σκοντάφτουν πάνω στην προκλητική αθωότητα των εσωρούχων κι έτσι αναγκάζονται να παραμερίσουν το ελάχιστο πλέον διαχωριστικό που υπάρχει ανάμεσα στην καύλα και τη γυμνή σάρκα. Δεν το κάνει εύκολο ο ένας στον άλλον. Οι δύο εραστές θα νιώθουν τις καμπύλες των κορμιών τους, θα καίγεται η αφή τους απ’ τους παλμούς των ανεξερεύνητων σημείων τους, όμως ακόμη δε θα υπάρχει η οπτική επαφή. Κι όταν κάτι δεν μπορείς να το δεις το αισθάνεσαι με όποια άλλη αίσθηση διαθέτεις στο έπακρο.

Παρατείνοντας την ηδονή που προσφέρει μια φαντασία στα κόκκινα το σεξ περνάει σε άλλη διάσταση. Δεν είναι κάτι το διαδικαστικό που συμβαίνει για να συμβεί, δεν είναι αυτοσκοπός μια σκέτη τελική ανακούφιση. Έχει διαδρομές, έχει στάδια, έχει ανακαλύψεις κι αποκαλύψεις. Το δέρμα ανατριχιάζει και μόνο που νιώθει πάνω του το ξαναμμένο βλέμμα του άλλου.

Το να αισθάνεσαι δυο μάτια να σε γδύνουν νοερά μπορεί να είναι εξίσου ή και περισσότερο καυλωτικό απ’ το να σε γδύνει κάποιος στ’ αλήθεια. Σε αυτά τα βλέμματα φαίνεται ο πραγματικός πόθος που ξυπνάει το κορμί, σε αυτά τα βλέμματα η λαχτάρα αποκτά κάτι απ’ τα αρχέγονα ένστικτά μας, το «σε θέλω» προσωποποιείται τέλεια χωρίς καν να χρειαστεί να ειπωθεί με φθόγγους.

Κάθε πόρος ενός κορμιού ανατριχιάζει, τόσο ελκυστικό βιώνει αυτό το «σε θέλω» απ’ τον πομπό του ως απόλυτη, ζωτικής σημασίας, ανάγκη. Όσο κάποιος σε γδύνει με το βλέμμα πριν το κάνει με τα χέρια θολώνει το μάτι του από όλα όσα θέλει να σου κάνει. Αναμειγνύονται το κτηνώδες στοιχείο με την παράκληση της αναμονής κι εσύ νιώθεις ότι μπορείς να τον κάνεις ό,τι θέλεις τάζοντάς του όσα ακόμη δεν του έχεις παραδώσει.

Το ημίγυμνο στο σεξ δεν είναι ένα παιχνίδι παράδοσης άνευ όρων. Θέλει φαντασία, θέλει λαχτάρα, θέλει να είσαι ικανός να αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα για να πάρεις τελικά αυτό που θέλεις. Δε σου χαρίζεται τίποτε, αν δεν είσαι ικανός να το κερδίσεις. Αντέχεις;

Συντάκτης: Έλλη Πράντζου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!