Αγαπημένα μου αρσενικά, σήμερα αυτό το άρθρο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σ’ εσάς. Από την αρχαιότητα, η ομορφιά του άντρα ήταν κάτι εξιδανικευμένο. Όχι πως της γυναίκας πήγαινε πίσω, κάθε άλλο, αλλά σήμερα είπαμε θα μιλήσουμε για εσάς. Που από το πρωί μέχρι το βράδυ, σας φωνάζουμε μαλάκες αλλά κατά βάθος πεθαίνουμε για την πάρτη σας.

Είστε υπέροχοι, ρε παιδί μου, είτε γυμνασμένοι είτε όχι. Είτε ψηλοί είτε κοντοί. Όπως και αν είστε ο καθένας έχει τη χάρη του. Άλλους θέλεις να τους ακούς όταν σου μιλάνε και άλλους τους βλέπεις και θέλεις να τους βάλεις κάτω. Στην ιδέα ενός όμορφου άντρα, εσωτερικά καθώς κι εξωτερικά, μπαίνεις σε διάφορες σκέψεις. Με ένα υπέροχο χαμόγελο και με ένα διαπεραστικό βλέμμα μπορείς να χαθείς. Ένα κορμί με ανοιχτές πλάτες, φανταστικό στέρνο, (ναι μετράει πολύ το άτιμο) με ένα, λοιπόν, απαλό δέρμα και μια υπέροχη μυρωδιά μας πάτε αλλού.

Πάμε τώρα σε κάτι που δηλώνεται φανατικοί.  Ε ναι, για σεξ, θα σου μιλήσω. Η ιδανική διάρκεια σεξ σύμφωνα με έρευνες, είναι επτά με δεκατρία λεπτά. Μην κάθεσαι λοιπόν φίλε άντρα και παινεύεσαι για τις τρελές επιδόσεις σου, γιατί τα νέα είναι πως η υπερβολή μας κουράζει. Θέλουμε να είσαι γλυκός, τρυφερός, να φέρνεις την εγκεφαλική επιθυμία για σεξ. Θέλουμε να γίνεσαι βέβαια και λιγουλάκι άγριος. Λίγο μπρουτάλ, σου λέω. Να μας τραβάς τα μαλλιά, να μας χτυπάς στον κώλο αλλά, την ίδια ώρα να μας φιλάς με πάθος.

«Παν μέτρον άριστον» έλεγαν οι παλιοί και κάτι ήξεραν. Έτσι και με το σεξ. Κατανοώ πως δε θα τελειώσουμε την ίδια ώρα, όμως βρε χρυσέ μου, σκέψου κι εκείνη τη σύντροφο. Που έχει βαρεθεί να κοιτάει το ταβάνι, μέχρι να τελειώσεις. Να προσποιείται πως της αρέσει, ενώ σκέφτεται τι δουλειές έχει να κάνει μετά κι αν μήπως φταίει εκείνη που δεν τελειώνεις. Τη μειώνεις με την υπερβολική καθυστέρησή σου.

Δε σου είπα βέβαια να γίνεις ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Δεν μπορεί η διάρκεια σου, να είναι τρία λεπτά. Γιατί έτσι, δε θα το ευχαριστηθείτε κι οι δύο. Ξέρεις τα «ανδρικά» αυτά προβλήματα, επηρεάζουν και τους δύο συντρόφους.

Δε γίνεται να σου λέει το κορίτσι «έλα να τελειώσουμε μαζί» και πριν το πει εσύ να έχεις περάσει στην εκσπερμάτωση. Μια, δυο, τρεις και το βλέπουμε το κορίτσι να φεύγει. Δε γίνεται να σου κάνει στοματικό, να φαντάζεται τι θα ακολουθήσει μετά κι εσύ να τελειώνεις. Κι όχι δεν την ικανοποιεί η δικαιολογία πως το έκανε πολύ καλά και δεν μπορούσες να κρατηθείς.

Όχι δε θέλει να την ευχαριστήσεις, με προκαταρκτικά. Ούτε να περιμένει μέχρι να σου ξανά σηκωθεί, γιατί απλούστατα ξενέρωσε! Εσύ χαλιέσαι με το παραμικρό, εμάς γιατί δε μας σκέφτεσαι;

Το σεξ είναι ένα από το βασικότερα στοιχεία, για να κρατήσει μια σχέση και για κάποιους ίσως το βασικότερο. Είναι μία διαδικασία, που πρέπει να την ευχαριστιούνται κι οι δύο. Δεν είναι τυχαίο που κάποια κρεβάτια με κάποιους παρτενέρ σου μένουν αξέχαστα για μια ζωή. Είναι θέμα χημείας κι επικοινωνίας.

Λένε πως δεν το κάνουν όλοι καλά, μα για σκέψου σ’ αρέσει να έρχεσαι δεύτερος ;

Συντάκτης: Μάρω Καλλιοντζή
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη