Μασάζ. Ένας απ’ τους πιο ερωτικούς και σέξι τρόπους να προδιαθέσουμε το σύντροφό μας για το τι θα ακολουθήσει. Φυσικά σε όλους μας αρέσει κι απολαμβάνουμε να μας κάνει κάποιος μασάζ, πόσο μάλλον ο σύντροφός μας.

Είναι μία απ’ τις πιο αφροδισιακές πράξεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που μπορεί να ανάψει τα αίματα, να κάνει κρεβάτια να αναστενάξουν, τραπέζια κι οποιοδήποτε άλλο έπιπλο. Όμως το κόλπο όπως και στον έρωτα, είναι στην ανταπόδοση. Όχι στο να μένει μόνο ο ένας ικανοποιημένος και καυλωμένος. Είναι λίγο άδικο.

Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Είναι ο σύντροφος σου από πάνω σου κι έχει αναλάβει εκείνος να ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα. Εσύ, όμως, θα σας φτάσεις στην κορύφωση. Φυσικά, κάθεσαι κι απολαμβάνεις τις μελετημένες κινήσεις του άλλου, που σε χαλαρώνουν και σ’ αναστατώνουν ταυτόχρονα. Καθώς εκείνος εκτελεί έναν μαθηματικά τέλειο χορό πάνω στο σώμα σου με τα χέρια του, εσύ έχεις αρχίσει να ανατριχιάζεις και να φαντάζεσαι τη συνέχεια, σχεδιάζεις τι θα κάνετε μετά.

Τα αρώματα που αναδύονται στο δωμάτιο απ’ τα αιθέρια έλαια εισβάλλουν στις αισθήσεις σου και σας χαλαρώνουν ακόμη περισσότερο ρίχνοντας τις αναστολές σας στο μηδέν, προετοιμάζοντάς σας για όλα. Πλέον τα ινία έχει αναλάβει η κάψα των σωμάτων σας κι η λογική είναι πεταμένη κάπου στην άκρη του δωματίου, μαζί με τα ρούχα σας.

Όσο περνάει η ώρα και το σώμα σου έχει βράσει από ηδονή, δεν αντέχεις να περιμένεις. Αρπάζεις με απότομες κινήσεις τον άλλον και προετοιμάζεσαι για την ανταπόδοση, που προμηνύει το πιο καυτό σεξ που κάνατε ποτέ. Καθώς το δικό σου κορμί είναι λαδωμένο κι αισθησιακά μυρωδάτο, γέρνεις πίσω και τον φιλάς φευγαλέα στα χείλη, με λίγο απ’ την άκρη της γλώσσας σου. Το κόλπο είναι να τον ανατριχιάσεις και να σε διατάξει να ανταποδόσεις τη χάρη που σου έκανε.

Όταν το καταφέρεις με τα κατάλληλα ερωτικά παιχνίδια και πειράγματα είναι η στιγμή να αναλάβεις δράση. Αφού το σώμα σου είναι γεμάτο απ’ τα αρωματικά έλαια που κυλούν πάνω στο κορμί σου και το κάνουν να γυαλίζει και να γλιστρά δε χρειάζεστε κάτι άλλο. Ξεκινάς να τρίβεσαι ελαφρά στην πλάτη του καθώς είναι ξαπλωμένος, μεταδίδοντας έτσι τα ήδη καυτά λάδια στο σώμα του.

Ταυτόχρονα τον φιλάς ελαφρά στο λαιμό και στον αυχένα, σημεία κλειδιά για να τον κάνεις να σε παρακαλάει. Μόλις νιώσεις τους παλμούς να ανεβαίνουν και την ανάσα να βαραίνει είναι το σημείο που θα ξεκινήσει η δική σου δράση. Τα χέρια σου να κάνουν βόλτα στο λαδωμένο από εσένα σώμα του και να ανακαλύπτουν όλα εκείνα τα μέρη που μπορούν να τον ανατριχιάσουν.

Μετά θα αναλάβουν τα δικά σας ένστικτα. Οι ανάσες θα βαραίνουν, τα χέρια θα αρχίσουν να πηγαίνουν σε πιο επίμαχα σημεία και να προκαλούν τον άλλον, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρχει ένα παιχνίδι θύτη και θύματος, με τον ένα απ’ του δύο να βασανίζει τον άλλο.

Μέχρι να μην αντέξει το θύμα και να αναλάβει να δείξει στον άλλον τα άγρια ένστικτα που ξύπνησαν μέσα από αυτό το παιχνίδι των αισθήσεων και της ανταπόδοσης. Η νύχτα θα σας βρει να περνάτε όλα τα σημεία του σπιτιού ένα χεράκι κι οι αντοχές να είναι ανεξάντλητες.

Τα λάδια και τα υγρά των σωμάτων σας σε κάθε τετραγωνικό του σπιτιού σας θα είναι η ένδειξη πως η ανταπόδοση άξιζε το καυτό αποτέλεσμα.

Συντάκτης: Κατερίνα Σαμαρά
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη