Πολλά περίεργα συμβαίνουν στον κόσμο ετούτο, όπως, για παράδειγμα το ότι ένας Ινδονήσιος γαμπρός ανακάλυψε 12 μέρες μετά τον γάμο του, ότι η νέα του σύζυγος είναι στην πραγματικότητα ένας άνδρας που τον ξεγέλασε για να τον παντρευτεί σε μια άγρια απάτη με σκοπό τα χρήματα.

Ο 26χρονος σύζυγος που στις τοπικές ειδήσεις αναγνωρίστηκε μόνο ως AK, παντρεύτηκε το πρόσωπο που νόμιζε για την κοπέλα με την οποία ήταν μαζί για περισσότερο από ένα χρόνο τον Απρίλιο, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι «η νύφη του» ήταν στην πραγματικότητα ένας γαμπρός, σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει δημοσιεύει η New York Post.

Ο 26χρονος γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, η οποία φέρεται να ονομάζεται Adinda Kanza, μέσω του Instagram πέρυσι και το ζευγάρι συμφώνησε να συναντηθεί από κοντά για να συνεχίσουν τη σχέση τους περαιτέρω, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Όσο έβγαιναν ραντεβού, η Kanza φορούσε πάντα νικάμπ, ένα παραδοσιακό κάλυμμα προσώπου που φορούν ορισμένες μουσουλμάνες γυναίκες και καλύπτει όλο το κεφάλι και το πρόσωπο εκτός από τα μάτια. Η Kanza, η οποία φέρεται επίσης να είναι 26 ετών, δήλωσε στον σύντροφό της ότι ήταν ευσεβής μουσουλμάνα και ήθελε να κρατήσει την αγνότητά της για μετά τον γάμο τους, ενώ είχε ενημερώσει τον μνηστήρα της πως δεν έχει οικογένεια.

 

Φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο τους / in.gr / New York Post

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή στο σπίτι του AK στις 12 Απριλίου, με την Kanza να φέρνει 5 γραμμάρια χρυσού ως προίκα, όπως ανέφερε η Morning Post. Όμως, ο έγγαμος βίος δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, με τον AK να αισθάνεται σύντομα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη νέα του σύζυγο. Η Kanza συνέχισε να φοράει το νικάμπ της στο σπίτι, παρά τη μουσουλμανική παράδοση που επιτρέπει στην κοπέλα που το φοράει να το βγάζει παρουσία του συζύγου της στο σπίτι τους, εν’ω απέφευγε κάθε πράξη οικειότητας ή σ3ξ, λέγοντας ότι είχε περίοδο ή ότι δεν αισθανόταν καλά.

Ο 26χρονος που άρχισε να υποψιάζεται, έψαξε το ιστορικό της νέας του συντρόφου και βρήκε το προηγούμενο σπίτι της οικογένειάς της. Έτσι, γεμάτος περιέργεια, πήγε στη διεύθυνση και σοκαρίστηκε όταν συνάντησε τους γονείς της Kanza, ολοζώντανους κι ανίδεους για το τι είχε συμβεί. Η οικογένεια, δεν ήξερε τίποτα για τον νέο γαμπρό, τον οποίο κι ενημέρωσε ότι η Kanza ήταν στην πραγματικότητα ο γιος τους.

 

ESH's mugshot

Η ψεύτικη νύφη συνελήφθη για απάτη μετά την αποκάλυψη της πραγματικής τ@ ταυτότητας / Νew York Post

 

Ο άνδρας -που στις αναφορές αναγνωρίζεται ως ESH- ντυνόταν γυναίκα από το 2020 και είχε μια «κάπως ψιλή φωνή» που ακουγόταν σαν γυναίκα, ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δεν είναι σαφές ποιος είναι ο σ3ξουαλικός του προσανατολισμός ή η ταυτότητα φύλου του. Φέρεται να είπε στους ερευνητές ότι παρίστανε τη γυναίκα και παντρεύτηκε τον AK για να κλέψει τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς του. Ο ESH συνελήφθη και τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση με την κατηγορία της απάτης, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και τεσσάρων ετών εάν καταδικαστεί, σύμφωνα με τη Morning Post.

Κι αυτή είναι μια πραγματικά πολύ περίεργη κι άκρως αληθινή είδηση.