Κατάφερε να σβήσει η φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή το πρωί σε νυχτερινό κέντρο  στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες το κατάστημα ήταν κλειστό και δεν υπήρχαν μέσα εργαζόμενοι. Το ΕΚΑΒ δε χρειάστηκε να παρέμβει.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 28/4 και ώρα 07:40 το πρωί,  στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη ξέσπασε φωτιά σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο. Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις κατέφθασαν στο σημείο, οχτώ πυροσβεστικά οχήματα και 23 πυροσβέστες. Με ειδικές φιάλες οξυγόνου φαίνεται στο βίντεο του ρεπορτάζ από την ΕΡΤ οι πυροσβέστες  προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά. Το σημείο που στεγάζεται το νυχτερινό κέντρο είναι αρκετά δύσβατο καθώς ο δρόμος γίνεται πλακόστρωτος στη Ναυάρχου Κουντουριώτη, στο στενό όπου υπάρχουν πολλά εστιατόρια και μαγαζιά. Έχει αποκλειστεί όλο το παραλιακό μέτωπο και όλη Ναυάρχου Κουντουριώτη  έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας αλλά και για διευκόλυνση των πυροσβεστικών επιχειρήσεων.

Οι πυκνοί καπνοί από τη φωτιά έχουν σκεπάσει όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι ορατοί από το κέντρο.  Το σημείο της φωτιάς βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης λίγα μέτρα πριν την παραλία. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη για να μειώσουν την έκταση της φωτιάς και να αποφύγουν την επέκτασή της σε διπλανά κτίρια. Το νυχτερινό κέντρο ήταν κλειστό την ώρα της φωτιάς και μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχε γίνει γνωστό εάν υπήρχαν εργαζόμενοι μέσα.

 

 

Πηγή εικόνας: CNN