Γνωστοί για το εξαιρετικά δημοφιλές βίντεο-αφιέρωμα στη Νέα Υόρκη για το τραγούδι τους “Barbra Streisand”, το οποίο έχει συγκεντρώσει 63 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και συνεχίζει να μετράει, το DJ δίδυμο Duck Sauce αποφάσισε να πάει λίγο σε πιο avant garde (ή για κάποιους τραυματικά σχεδόν μονοπάτια) για τη νέα τους viral οπτικοακουστική προσπάθεια που ακούει στο όνομα “Big Bad Wolf”.

Δε λέμε ότι είναι d*ck heads, αλλά το λέμε και λίγο, μιας που το βίντεο για το “Big Bad Wolf”, φαίνεται να κάνει μια πολύ καλή και κυριολεκτική μετάφραση της παραπάνω φράσης.

 

@theshoes_♬ оригинальный звук – Banuu

 

Με πρωταγωνιστές δυο μίζερους εργαζόμενους τύπους -ο ένας μάγειρας σε ένα εστιατόριο, ο άλλος υπάλληλος σε κατάστημα παπουτσιών- το βίντεο είναι θλιβερό από την αρχή. Έπειτα, σαν να μην έφτανε αυτό βλέπουμε τι έχουν μέσα στο παντελόνι τους. Το συγκρότημα! Κι όπως μπορείτε να διαβάσετε στο MTV, το γύρισμα δεν προέκυψε ως μία καλούτσικη δουλειά από εφέ στον υπολογιστή: «Γυρίσαμε όλο το βίντεο με τον Armand και τον A-Trak ουσιαστικά με τα κεφάλια τους ανάμεσα στα πόδια αυτών των ηθοποιών, και φορούσαν αυτά τα κορμάκια με πράσινη οθόνη, οπότε στο edit απλά αφαιρέσαμε τα σώματά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης του βίντεο, Keith Schofield.

 

@alina.anastasiadou Γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου;! • • Ig:alina.anastasiadou • • #foryou #mpesfypgamw #tiktoktrend #bigbadwolf #dont ♬ big bad wolf awoooo – ✦ ✦

 

Το video clip έγινε αμέσως viral και στο tik tok, με πολλούς χρήστες να το παρακολουθούν τραβώντας before and after videos, στα οποία μοιάζουν να έχουν δει φάντασμα ή κάποιος να τους ανάγκασε να φάνε τον εμετό τους. «Μην το δείτε», αναφέρουν, ενώ περιγράφουν πως είναι μπερδεμένοι, λίγο τρομοκρατημένοι και σίγουρα σε σοκ.

 

@cleo_theklepto Naw what #fyp #bigbadwolf #bigbadwolfworkout #scared ♬ big bad wolf awoooo – ✦ ✦

 

Για σένα που θες να μάθεις τι παίζει αλλά το σκέφτεσαι πάρε μια ιδέα: Ο Duck Sauce εμφανίζεται στο μουσικό βίντεο “Big Bad Wolf” από το τραγούδι που ηχογραφήθηκε για την Big Beat και την Spinnin’ Records. Το μουσικό βίντεο ξεκινά με έναν άνδρα που εργάζεται σε ένα κατάστημα παπουτσιών. Κοιτάζει κάτω από το πουκάμισο μιας γυναίκας κι ερεθίζεται. Αποσύρεται σε ένα πίσω δωμάτιο, όπου αποκαλύπτει ότι έχει ένα ανθρώπινο κεφάλι για γεννητικά όργανα. Ένας ακόμη άνδρας που βγάζει τα σκουπίδια βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

Τουλάχιστον, το παλιό ρητό ότι υπάρχει κάποιος για τον καθένα ισχύει εδώ, καθώς οι πρωταγωνιστές μας βρίσκουν παρόμοια προικισμένες με το ίδιο “κεφάλι” κυρίες σε ένα βρώμικο νυχτερινό κέντρο. Δεν είμαστε σίγουροι αν μπορούμε να αποκαλέσουμε αυτό που συμβαίνει video clip ή οπτικοποιημένο waf χαμούρεμα, οπότε προχωρήστε και δείτε μόνοι σας. Χωρίς να τρώτε ή να πίνετε κάτι όμως, γιατί μπορεί να το φτύσετε σε όλο τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Περιττό να πούμε ότι αυτό μάλλον δε χρειάζεται να το δείξετε στη μαμά σας.