Η γνωστή τραγουδίστρια και φανατική οπαδός του Παναθηναϊκού, Άννα Βίσση, έδωσε μια νότα πειράγματος στους παίκτες του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου, γιατί αν δεν το κάνει η απόλυτη τότε ποιος;

Μετά τη νίκη τους στο πρωτάθλημα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ανάμεσά τους, ο Ρέτσος, ο Αλεξανδρόπουλος και ο Πασχαλάκης, επέλεξαν να γιορτάσουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου η Βίσση έκανε την τελευταία της εμφάνιση. Εκεί, η τραγουδίστρια, τους ανέβασε πάνω στη σκηνή με το τρόπαιο για να τους συγχαρεί, αλλά επειδή, Άννα είσαι, δεν έκανε μόνο αυτό. Αφού λοιπόν οι μουσικοί της έπαιξαν τον ύμνο της Θύρας 7, η ίδια, με διάθεση για πειράγματα, μιας κι έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της στον Παναθηναϊκό, συνέχισε τραγουδώντας και τον ύμνο των πρασίνων με την υπέροχη φωνή της, κι έκανε τον σωστό τον πανικό, τον πρέποντα θα έλεγε κανείς.

  

Το βίντεο με το περιστατικό έγινε γρήγορα viral στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν με χιούμορ την κίνηση της Βίσση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βίσση έχει τρολάρει κι άλλους αντιπάλους της ομάδας της στο παρελθόν, πάντα όμως με σεβασμό και χωρίς καμία διάθεση να προσβάλει.

Η ατμόσφαιρα στο νυχτερινό κέντρο παρέμεινε άκρως φιλική κι αυτή τη φορά, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και να διασκεδάζουν με τη Βίσση την ιστορική τους νίκη.